Gdje kupiti smartphone?

poruka: 4
|
čitano: 1.752
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gdje kupiti smartphone?

Uvjeren sam kako mnogi od vas imaju slične probleme i pitanja. Meni konkretno ne odgovara uzimanje pretplate. Broj već imam a u ropski odnos sa nekim telekomom u slijedeće dvije godine ili slično mi se ne ulazi ni pod razno. Što mi preostaje? Njuškalo? Oglasi? Koliko vidim puno ljudi dila "nove, neotvarane" mobitele čak i sa pisanom garancijom po mnogo povoljnijoj cijeni nego je kod kakvog telekoma, ako kupuješ samo uređaj.

Kakva su vaša iskustva po pitanju ovakve ali i drugih trgovina, dobra i loša? Ukoliko imate konkretne preporuke možete ih pustiti na PM. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Gdje kupiti smartphone?
Thorien Kell kaže...

Njuškalo? Oglasi?

Po meni najbolje, proci ces jeftinije uvijek.

samo pazi kad kupujes i najbolje uvijek da se nadjes sa osobom koja prodaje i pogledas u kakvom je stanju, da nije prevara i to.

16 godina
neaktivan

To mi je savršeno jasno no zaboravio sam naznačiti jako bitnu stvar - kupujem isključivo poštom, daleko sam od metropole. To je dodatni problem, zato bi i volio čut tuđa iskustva, i dobra i loša. 

17 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...

To mi je savršeno jasno no zaboravio sam naznačiti jako bitnu stvar - kupujem isključivo poštom, daleko sam od metropole. To je dodatni problem, zato bi i volio čut tuđa iskustva, i dobra i loša. 

Bilo je par loših iskustava po Forumu, ekipa bi dobila polomljene mobitele itd. Radije potegni busom nego da riskiraš plaćanje pouzećem (ne možeš otvorit i vidit) pa dobiješ - ništa.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice