Dvojba između ace ili wildfire S

poruka: 21
|
čitano: 4.365
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

pozz decki hitno mi treba odgovor koji je bolji od ova dva smartfona.

Samsung Galaxy Ace ili HTC Wildfire S.

Gledao sam na gareni ali meni su slicni sad na vama je da mi pomognete trebao bi sutra ici po njih.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dvojba između ace ili wildfire S

Wildfire S

- 1600 kn u bonbonu (tmobile)

- Best Buy mobitel trenutno

- osobno sam tipkao po njemu i sve je glatko, malo steka kod multitaskinga, ali jedva primjetno ....

- ima ga frend i mogu reci da mi se cini kao najbolji dobit omjera ulozeno-dobiveno....

- uglavnom neces pozaliti, najnoviji android, nema "zrnate" slike kao u slucaju obicnog wildfirea, itd..!

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
15 godina

HVALA TI ,ti si meni sada napisao nesto o Wildfireu e sad mene zanima koji od ova dva uzeti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 23:38 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Osobno nemam niti jedan od spomenutih uredaja no radio sam na njima

HTC - izgleda, djeluje i daje dojam čvrstoce, elegancije, HTC sense ( sucelje ) je zanimljimvo 

Samsung - cijeli je plasticni, sto meni osobno izgleda i djeluje slabasno, sucelje koje se vec godinama nije mjenjalo ( mrzim ga ) 

Ja bi osobno HTC-a uzeo  

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GRDI-146 kaže...

Osobno nemam niti jedan od spomenutih uredaja no radio sam na njima

HTC - izgleda, djeluje i daje dojam čvrstoce, elegancije, HTC sense ( sucelje ) je zanimljimvo 

Samsung - cijeli je plasticni, sto meni osobno izgleda i djeluje slabasno, sucelje koje se vec godinama nije mjenjalo ( mrzim ga ) 

Ja bi osobno HTC-a uzeo  

Ma dobro sad cvrstoca ljepota to necemo gledati,meni je bitna brzina,da nema lagga,i tako to.

16 godina
neaktivan
HTC bokte. Samsung je banana.
Beauty doesn't have a weight restriction.
15 godina
neaktivan

Novi ili polovni. Jer za te novce se može proći puno bolje na Njuškalu. Prijatelj kupio Defy za 1600 prije 2 mj, sa dvije godine garancije i jedva korišten.

16 godina

Samsung ti ima veći ekran i brži procesor a HTC je kvalitetniji.

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Quiem kaže...

Novi ili polovni. Jer za te novce se može proći puno bolje na Njuškalu. Prijatelj kupio Defy za 1600 prije 2 mj, sa dvije godine garancije i jedva korišten.

Nov nov,znaci samo ova dva dolaze u obzir.

I zasto je samsung u banani?

16 godina

Jer je plastičan a i TouchWiz je drek.

EDIT : Ja imam Galaxy S a TouchWiz na stock romu dosta šteka, modani TouchWiz 4.5 na Darkyu 10.2EE uopće ne šteka i čak se može mjeriti sa ADWom ili LauncherProom.

4.200 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : AK47 Dual Mags Silenced | M1911 Silenced | Ghost Pro Warlord Pro Hacker Pro | Nova 6 Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 0:01 (8ax).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
8ax kaže...

Jer je plastičan a i TouchWiz je drek.

EDIT : Ja imam Galaxy S a TouchWiz na stock romu dosta šteka, modani TouchWiz 4.5 na Darkyu 10.2EE uopće ne šteka i čak se može mjeriti sa ADWom ili LauncherProom.

samo sto je plastican i zbog touchwiza,izvinite sto previse pitam ali sutra bi trebao otici po jedan od tih mob. pa necu da se kajem kasnije.

16 godina
Ja bi uzeo GAce, zbog vece mogucnosti igranja igra (brzji proc) i gel kuciste :D
14 godina
neaktivan

I ja sam se dvoumio između ta dva mobitela i na kraju sam uzeo Wildfire S. Uzeo sam ga radi sense sučelja koje mi nekako izgleda zabavnije od touchwiz-a i zato sto je imao 2.3 Android a na Ace je 2.2. 

The future is Fusion - AMD ||| R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Lol zabavno sucelje...
btw lagano flashas na 2.3.4...
17 godina

Imam Galaxy Ace i zadovoljan sam. Ne znam kakav je Wildfire S jer ga nisam koristio.

Galaxy Ace bolji je od Nokia koje sam s njim poredio (X6, 5830XM, 5630XM), iPhonea 3GS a i nekako mi bolje leži nego kolegin HTC Desire iako je Desire navodno bolji uređaj.

Što se mene tiče, Nokia pravi najbolje mobitele (ali im Software suxa), dobre pravi i Sony Ericsson (iako mi nekako fulaju Smartphonee) a Samsung daje dobar omjer kvalitete hardvera i softvera.

Jedino što je Samsung malo skup, puno košta za ono što daje, al HTC je što se toga tiče još skuplji.

Na kraj use sve svodi hoćeš li Korejca (Samsung) ili Tajvanca (HTC).

Recimo Ace ima bolji i veći ekran (3.5" 16M boja naspram 3.2" 256k), brži procesor (800 MHz ARM11 V6 naspram Snapdragon 600 MHz) i jaču bateriju (1350mAh naspram 1230mAh), no zato Wildfire S ima više RAM (512MB naspram 278MB), noviju verziju bluetootha (3.0 naspram 2.1) i puno više memorije ugrađene u uređaj (512MB naspram 181MB).

Što ti to znači?

Na Samsungu Galaxyu Aceu slike i video izgledaju bolje, određene aplikacije se brže vrte, baterija duže traje (teoretski),...

Na HTCu Wildfireu S-u može više procesa raditi istovremeno nego na Aceu, bluetooth je malo brži (zanemariva korist od toga jer je jako malo bluetooth 3 uređaja) i može se više programa/aplikacija/igara spremiti na samu memoriju uređaja.

Iskreno, meni je na mom Galaxy Ace jedina zamjerka što moram koristiti App2SD (dakle da se programi i igre koje to mogu instaliraju na memorijsku karticu) i paziti što instaliram (da ne bude previše programa koji se ne mogu instalirati na memorijsku) jer je premalo interne memorije.

Što se podrške za Flash tiče, Galaxy Ace ne podržava (preslab procesor, možda Adobe izbaci neki novi flash za slabije procesore) a podržava li Wildfire S - to ne znam.

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
WS ne podrzava Flash.
Pa kak nemres prebacit appove kaj nema od 2.2 da odes pod ono gdje se brise aplikacija ti tamo move to ext sd?
17 godina
8ax kaže...
Pa kak nemres prebacit appove kaj nema od 2.2 da odes pod ono gdje se brise aplikacija ti tamo move to ext sd?

Možeš prebaciti na SD ali ne sve aplikacije. Tako sam i napisao. Neke jednostavno moraju biti instalirane u memoriju telefona i samo tamo mogu biti instalirane. Recimo Google Maps (update), Facebook, Android Market, Quadrant Benchmark, Advanced Task manager, 3G Watchdog, MoboPlayer Codec for ARM V6VFP (codeci za MoboPlayer, najbolji player koji sam uspio naći, glatko vrti mkv, rmv, avi i sve ostale), Skype i još dosta njih se tu ubrajaju. Naravno, pričam o nerootanom telefonu s Androidom 2.2 (jer 2.3 još nije službeno dostupan kod nas!).

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 9:55 (191x7).
16 godina

Ja sa Rootanim 2.3.4 mogu skoro sve prebacit... (ali Galaxy S)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Pa i s rootanim Galaxy Ace s 2.2 se može skoro sve prebacit, samo ja svog ne rootam čisto zbog jamstva.

Znam da se root lako poništi, samo što ako se rootan mobitel strga pa ne možeš vratiti...

Iz istog razloga ne stavljam ni neslužbeni 2.3.4 već čekam da dođe službeni putem Kies.

E da, još jedan razlog zašto nisam svog rootao - ne dobijem ništa posebno korisno da bi mi se rootanje isplatilo.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
191x7 kaže...

Imam Galaxy Ace i zadovoljan sam. Ne znam kakav je Wildfire S jer ga nisam koristio.

Galaxy Ace bolji je od Nokia koje sam s njim poredio (X6, 5830XM, 5630XM), iPhonea 3GS a i nekako mi bolje leži nego kolegin HTC Desire iako je Desire navodno bolji uređaj.

Što se mene tiče, Nokia pravi najbolje mobitele (ali im Software suxa), dobre pravi i Sony Ericsson (iako mi nekako fulaju Smartphonee) a Samsung daje dobar omjer kvalitete hardvera i softvera.

Jedino što je Samsung malo skup, puno košta za ono što daje, al HTC je što se toga tiče još skuplji.

Na kraj use sve svodi hoćeš li Korejca (Samsung) ili Tajvanca (HTC).

Recimo Ace ima bolji i veći ekran (3.5" 16M boja naspram 3.2" 256k), brži procesor (800 MHz ARM11 V6 naspram Snapdragon 600 MHz) i jaču bateriju (1350mAh naspram 1230mAh), no zato Wildfire S ima više RAM (512MB naspram 278MB), noviju verziju bluetootha (3.0 naspram 2.1) i puno više memorije ugrađene u uređaj (512MB naspram 181MB).

Što ti to znači?

Na Samsungu Galaxyu Aceu slike i video izgledaju bolje, određene aplikacije se brže vrte, baterija duže traje (teoretski),...

Na HTCu Wildfireu S-u može više procesa raditi istovremeno nego na Aceu, bluetooth je malo brži (zanemariva korist od toga jer je jako malo bluetooth 3 uređaja) i može se više programa/aplikacija/igara spremiti na samu memoriju uređaja.

Iskreno, meni je na mom Galaxy Ace jedina zamjerka što moram koristiti App2SD (dakle da se programi i igre koje to mogu instaliraju na memorijsku karticu) i paziti što instaliram (da ne bude previše programa koji se ne mogu instalirati na memorijsku) jer je premalo interne memorije.

Što se podrške za Flash tiče, Galaxy Ace ne podržava (preslab procesor, možda Adobe izbaci neki novi flash za slabije procesore) a podržava li Wildfire S - to ne znam.

Hmm,veola lijepo objasnjenje,mene vise vuče galaksi,vise procesora ne vjerujem da cu raditi stalno,potraban mi je veci ekran,i mislim igrati igre a tu sigurno pobjeđuje galaxy radi jaceg proc,baterija mi je veoma potrebana znaci pobjeda galaxyja,a sto se tice same memorije u galaxyju ja mislim da ja necu inst,puno aplikacija mislim samo cu one osnovne aplikacije,sto ce mi biti dovoljno .

Mozes li mi reci kakva je cam u galaksy,dobro video je katastrofa ali kad se flasha na 2.3.3 dobije se dupla reza sto znaci nije lose.

17 godina
tpg kaže...

Mozes li mi reci kakva je cam u galaksy,dobro video je katastrofa ali kad se flasha na 2.3.3 dobije se dupla reza sto znaci nije lose.

Kamera je čisto OK. Nije nešto posebno (u klasi kompaktnih digitalnih fotoaparata) ali je blizu tome. Slike se sasvim pristojne kvalitete.

Ni video nije loš samo što s Androidom 2.2 snima relativno malo rezoluciju (iako je sma dardver sposoban puno više),  kada se flasha onda je to već ok.

Uskoro bi i u našim krajevima trebao biti dostupan službeni Gingerbread update, tako da time Galaxy Ace postaje još bolji.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice