DHD ili Optimus 2x

poruka: 56
|
čitano: 8.696
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: DHD ili Optimus 2x
BMK kaže...

To je moje osobno iskustvo,imao sam oba mobitela i meni su sokro pa identicni,a novcanik mi je puno tezi.

DHD je naprosto preskup za ono sto nudi,ili je HD2 prejeftin za ono sto nudi.

Ugl,DHD je kratko na trzistu a vec pada u zaborav pored Sensationa,O 2X,SGS 2,naprosto,pojeli su ga,a tek su poceli izlazit x2 mobiteli,biti ce ih jos,i to puno.Iskreno,DHD mi je bio dobar,no samo dobar,kamera i sve ok,malo mi je bio preskripav,ekran je jako ali jako skupljao packe,i iako ima brutalan HW,nije mi bio nesto WOW brz.Imao sam u to vrijeme i iP4 i naprosto mi je bilo smjesno kako ga iP4 dere u svakom pogledu,osim u vecem ekranu.Nedopustivo za takav mobitel.

A da ne govorim za ovu gornju tipku za unlock na DHD.

To je najgluplja stvar koju je netko napravio.Uopce ga ne mozes otkljucati kapacitivnim tipkama nego samo gore,sto je krajnje,ali krajnje neprakticno.Te sitnice su me odvratile od mobitela,na kraju krajeva,gorak okus od DHD.

A u HD2 uzivam ko budala.Nije zlato sve sto sja.

Slažem se u potpunosti, ali zato je meni ipak bolji DHD, makar kako kažeš, po tvom mišljenju ima neke failove, lako mi je s njima, ne daj Bože većeg zla!! {#} {#}

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 16:45 (ATJLučko).
14 godina
dds kaže...

Imam priliku kupiti mob do nekih 2000 kn na tarifu 100-150... Do sada sam imao Iphone 3g...

bitno mi je da ima 720p kameru, brz preglednik, widgete, push opcije (facebook i mail)

desire hd mi je bila zelja imati oduvjek, ali nedavno je izasao optimus 2x, imao sam ga priliku isprobati i stvarno me oduševio brzinom... Desire HD je ljepši izvana i veći ekran...

Pomozite....

Makar sam dušom, tijelom i mišlju za HTC DHD, ali kada neki proizvođač dobije Guinnesovo priznanje za mob, i to DVA, hmmmmmm, to nešto ipak znači {#} !!!!

Što onda očekivati za godinu dvije dana, mob sa 2, 3 ili 4 procesorske glave, čega već, kao kod Odiseja ona Hydra, strašno, gdje je tu kraj {#} {#} !!??

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 16:52 (ATJLučko).
17 godina
DHD ili Optimus 2x

Isprobao LG i mogu reci da je veoma brz mobitel. Od otvaranja aplikacija, surfanja, setnje po menijima... Ekran 4.3 izgleda fenomenalno. Trajanje baterije ne znam, mislim da je dosta kratko ako ga se koristi dosta. Uglavnom, nekog sam misljenja da je dualcore bolji izbor za buducnost makar ni danasnji singlecore nisu losi, dapace, lete :))

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ukay1000 kaže...

Isprobao LG i mogu reci da je veoma brz mobitel. Od otvaranja aplikacija, surfanja, setnje po menijima... Ekran 4.3 izgleda fenomenalno. Trajanje baterije ne znam, mislim da je dosta kratko ako ga se koristi dosta. Uglavnom, nekog sam misljenja da je dualcore bolji izbor za buducnost makar ni danasnji singlecore nisu losi, dapace, lete :))

Lete, ali dual core je dual core...

Living in a world of dreams...
15 godina
neaktivan
Taj LG na stocku je NULA, sta se sve moze napraviti s njim... uff... otkljucan bootloader i dual core... LG aplikacije su smece, prvo sto treba napraviti je sve ih pobrisati, i staviti stock Android aplikacije (mislim da ima custom ROM s tim), jos kad se stavi Launcher Pro ili ADW EX. :D
14 godina
neaktivan
DHD ili Optimus 2x

Ok... Odluka je pala... idem sutra po LG... Htc je prejak telefon i tu nema dvojbe, ali lg je ipak viša klasa... Kada izađe novi htc, mozda ce biti još jači od LG-ja ali i cijena će biti veca.. Tako da trenutno, gledano u omjeru uloženo-dobiveno, LG optimus 2x je jednostavno najjači telefon IMHO...

3 0 hvala 0
17 godina
dds kaže...

Ok... Odluka je pala... idem sutra po LG... Htc je prejak telefon i tu nema dvojbe, ali lg je ipak viša klasa... Kada izađe novi htc, mozda ce biti još jači od LG-ja ali i cijena će biti veca.. Tako da trenutno, gledano u omjeru uloženo-dobiveno, LG optimus 2x je jednostavno najjači telefon IMHO...

dualcore govori vec dovoljno, na androidu 2.2 se ne primjeti no kad otkljucaju nand onda metnes gore ubuntu i da vidis

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan
DHD ili Optimus 2x
imao sam LG-a tjedan dana i mob me po nicemu nije odusevio. Nes ti dual core procesora kad ni u jednom trenutku nisam osjetio brze izvodenje od HTC ovog desirea. Nadalje one LG aplikacije su smece prve klase bas kao i vecinu softwarea koje dolazi sa LG-om. Ono sto pak je ogromni problem je trajanje baterije. Desire je mila majka prema LG-u a kad se jos uzme u obzir da ni baterija na desireu nije bas nest onda od LGa je prava katastrofa. Ukratko nosite punjac sa sobom. Sto se ekrana tice nekako mi je na desireu HD bolje,vjerojatno zbog prekrasnog sense-a.

Uglavnim moj glas ide HTC DHD-u
I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
microman kaže...
imao sam LG-a tjedan dana i mob me po nicemu nije odusevio. Nes ti dual core procesora kad ni u jednom trenutku nisam osjetio brze izvodenje od HTC ovog desirea. Nadalje one LG aplikacije su smece prve klase bas kao i vecinu softwarea koje dolazi sa LG-om. Ono sto pak je ogromni problem je trajanje baterije. Desire je mila majka prema LG-u a kad se jos uzme u obzir da ni baterija na desireu nije bas nest onda od LGa je prava katastrofa. Ukratko nosite punjac sa sobom. Sto se ekrana tice nekako mi je na desireu HD bolje,vjerojatno zbog prekrasnog sense-a.

Uglavnim moj glas ide HTC DHD-u

sve se to da sredit, battery manager, sense 3.0 rom, otkljucavanje nand flasha

ukratko, o2x je po meni napravljen za ostale platforme a ne za android

17 godina
neaktivan
DHD ili Optimus 2x
jel itko cuo za pojam out of box?
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
BMK kaže...

To je moje osobno iskustvo,imao sam oba mobitela i meni su sokro pa identicni,a novcanik mi je puno tezi.

DHD je naprosto preskup za ono sto nudi,ili je HD2 prejeftin za ono sto nudi.

Ugl,DHD je kratko na trzistu a vec pada u zaborav pored Sensationa,O 2X,SGS 2,naprosto,pojeli su ga,a tek su poceli izlazit x2 mobiteli,biti ce ih jos,i to puno.Iskreno,DHD mi je bio dobar,no samo dobar,kamera i sve ok,malo mi je bio preskripav,ekran je jako ali jako skupljao packe,i iako ima brutalan HW,nije mi bio nesto WOW brz.Imao sam u to vrijeme i iP4 i naprosto mi je bilo smjesno kako ga iP4 dere u svakom pogledu,osim u vecem ekranu.Nedopustivo za takav mobitel.

A da ne govorim za ovu gornju tipku za unlock na DHD.

To je najgluplja stvar koju je netko napravio.Uopce ga ne mozes otkljucati kapacitivnim tipkama nego samo gore,sto je krajnje,ali krajnje neprakticno.Te sitnice su me odvratile od mobitela,na kraju krajeva,gorak okus od DHD.

A u HD2 uzivam ko budala.Nije zlato sve sto sja.

Slažem se u potpunosti, ali zato je meni ipak bolji DHD, makar kako kažeš, po tvom mišljenju ima neke failove, lako mi je s njima, ne daj Bože većeg zla!! {#} {#}

Ne kazem da nije bolji,ali opet,skuplji je pa :).

2X samo pikiraj,tu je buducnost!

17 godina

Uzmi si lg. Ipak je dvojezgreni što je odlično za budučnost.

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
youtube ti konvertira video od bitratea 3000 na nekih 800 tako da je ogromna razlika

svi filmovi osim blurayeva sta ces nac na netu su ti u 1080p/24fps

sto se tice mobitela, oba dva su dobra, no razliku u brzini ces tek primjetiti kad oba dva dobe gingerbread

Blu-rayevi su isto u pravilu 1080p24, i ne mogu biti na višem framerateu u progressive modu osim na 720 i nižim rezolucijama.

17 godina
neaktivan
DHD ili Optimus 2x

HTC Desire HD ili LG Optimus 2x?

2 DHD
17 O2x
2 Nijedan nego neki drugi
Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nailer kaže...

HTC Desire HD ili LG Optimus 2x?

Po glasanju :P

Znaš što ti je činiti. {#}

17 godina
tonihrvat kaže...

Po glasanju :P

Znaš što ti je činiti. {#}

Biti drukčiji od ostalih i uzet HTC-a? XD

Living in a world of dreams...
17 godina
Mirko935 kaže...
Mitch kaže...
youtube ti konvertira video od bitratea 3000 na nekih 800 tako da je ogromna razlika

svi filmovi osim blurayeva sta ces nac na netu su ti u 1080p/24fps

sto se tice mobitela, oba dva su dobra, no razliku u brzini ces tek primjetiti kad oba dva dobe gingerbread

Blu-rayevi su isto u pravilu 1080p24, i ne mogu biti na višem framerateu u progressive modu osim na 720 i nižim rezolucijama.

kako to da ja onda imam filmove koji su 1080p/29.97 ?

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Mirko935 kaže...

kako to da ja onda imam filmove koji su 1080p/29.97 ?

Moguće je da su bili 30i, tj. 60i, pa su deinterlaceani i spremljeni u rip kao 30p. Po BD standardu ne može biti 1080p30, kao što kaže tablica na linku: http://www.hughsnews.ca/faqs/authoritative-blu-ray-disc-bd-faq/4-physical-logical-and-application-specifications#4.6

16 godina
neaktivan
DHD ili Optimus 2x

Ja sam jučer uzeo X2 i samo pohvale, telefon je ubojica. Surfanje je bolesno brzo, sve aplikacije rade glatko i bez trzanja i u ovih dan i pol nisam našao jednu zamjerku ili problem. Definitivno preporuka, mislim da će s 2.3 biti još znatno bolji.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja sam se odlucio za O2x samo neznam kad cu ga uzet. Vjerojatno nakon sto izadje GB za njega :). Trenutno Motorola Milestone dobro obavlja svoj posao, a izlaze sve bolji ROMovi x).
17 godina
neaktivan
DHD ili Optimus 2x

Evo tu sve piše, pa ko se dvoji ili razmišlja neka pročita, ali obzirom da se modeli brzo izmjenjuju i napreduju za svaku seriju se s vremenom može trkeljat kako ih je vrijeme pregazilo, kako su zastarjeli itd..., itd,..kako tu neki podcjenjivački pišu, no svejedno osobno se ne kanim tako brzo rastat od svojeg D-HD-a jer kako je u priloženom tekstu netko rekao, pa Optimus 2x nije ništa više u stanju napravit , pokazat ili izvršit u odnosu na moj D-HD...!

http://mob.hr/test-lg-optimus-2x/

S poštovanjem..

-- Kaj buš ti bum i ja --
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DHD ili Optimus 2x

Pa to samo ako nema niti jedan,onda kupujes O 2X.

Ako imas DHD,nema smisla.

I da sad gledam ovaj link kaj si dao,i mobitel mi izlgeda preveliko.

Ove kapacitivne tipke zauzimaju ogroman dio mobitela i to mi se jako ne svida!

Steta,HD2 je manji a ima veci ekran,ne bise cudio i da je DHD manji ili isti.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Imao sam desire pa sam ga prodao i eto vec vise od mjesec dana imam lg ,naravno maknuo sam originalni software,nekako mi se cini da je desire imao kvalitetniji touch screen i ekran...ostalo je sve na strani optimusa 2x,pocevsi od hdmi izlaza do trajanja baterije,naime sa kernelom eternity te na 1.2 ghz baterija mi traje 2 i pol dana ako ne palim puno mobile data (3g),imao sam i desire HD na jedan dan zvjer je od moba no lg je ipak bolji...

17 godina
neaktivan
DHD ili Optimus 2x
Dakle ako se uzima LG Optimus P990 X2 onda valja poduzeti par koraka.
Prvo i osnovno: Obavezno azurirati FirmWare na zadnju verziju kako bi se uklonila divljanja auto regulacije osvijeteljenja zaslona i kako bi pretrazivac konacno postao stabilan.
Kao drugo: Maknuti LG home sucelje jer je katastrofalno sporo.Moja preporuka jest da sa marketa skinete ADW launcher.Vijerujte mi da ce se tada LG pretvoriti iz tomosa APN u F22 lovac. Ukratko maknite sve sto ima veze sa LG-evim softwareom. Nazalost to nije samo moje iskustvo vec sve recenzije i testovi bruje o tome.
ono sto se nazalost nemoze izbjeci jest katastrofalan LG PC suite koji je deset puta gori od bugovitog iTunesa
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DHD ili Optimus 2x
A kakvo je stanje sa baterijom na X2 s obzirom na Iphone 4?
Čist račun duga ljubav!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pa taj LG PC Suite bi se mogao izbjeci ako stavljas na eksternu SD karticu, ne internu. Bar je tako u mene na MSu, ukopcam na USB i automatski mounta kao USB stick. Iako mogu i preko softwarea ali mi se ne da xD.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice