Cookie ili corby

poruka: 96
|
čitano: 14.940
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
cookie ili corby

ovako !

planiram kupiti cookie u vipu ili corby, ali koji uzeti ??

ova pitanja su za oba dva modela !!!

1. dali se slike mogu staviti za pozadinu (koje sam ja slikala)??

2. dali je internet dobar? i dali je dobar da idem na fejs , youtube, ??? ...znam da corby moze ali cookie ....

3. cula sam da corby malo sporije radi, a cookie ne... dali je to istina ? (mislim na listanje slika i slicno)

zeljela bi da sto brze odgovorite,..osobno mi se svida cookie, al ja inace visim na internetu, pa nezz koji odabrati :D

trenutno imam hello kitty sagem ^^

HELPPP !!!

Ana
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cookie ili corby

svakako uzmi corby: bolja je baterija u odnosu na cookie-vu koja drži max 2 dana ... corby ima bolji mp3 player brži softver i  još puno toga ...... dakle po mom mišljenju svakako corby

dnnn
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Cookie ili corby

Uzmi Corby.    Lg je dosta ne kvalitetan pa ti ga ne preporučujem.

Moj PC  
0 4 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: cookie ili corby
AnaAnchy kaže...

ovako !

2. dali je internet dobar? i dali je dobar da idem na fejs , youtube, ??? ...znam da corby moze ali cookie ....

3. cula sam da corby malo sporije radi, a cookie ne... dali je to istina ? (mislim na listanje slika i slicno)

zeljela bi da sto brze odgovorite,..osobno mi se svida cookie, al ja inace visim na internetu, pa nezz koji odabrati :D

HELPPP !!!

Mogu ti govoriti za cookie pošto ga trenutno koristim (lg kp502)

1.Da

2.Može, ali nikad nisam pokušao tako da ne znam točno kako to izgleda, ali net ti nije dovoljno brz za youtube (isti net ima i corby!).

3.Ne, radi čist ok, ali nemoj očekivati da ti učita sliku od 5Mb u jednoj sekundi (normalno da šteka kod većih slika).

Sve u svemu poprilično su jednaki, ali evo ti specifikacije pa najbolje da sama odlučiš. Ja imam cookie 3 mjeseca i poprilično sam zadovoljan. Ima par buggova i program za spajanje s računalom je užasan, ali je jeftin i ima vrlo dobar ekran.

corby cookie

BLUE neon kaže...

svakako uzmi corby: bolja je baterija u odnosu na cookie-vu koja drži max 2 dana ... corby ima bolji mp3 player brži softver i  još puno toga ...... dakle po mom mišljenju svakako corby

Baterija mi traje tjedan dana, naravno da će trajati 2 dana ako ga neprestalno koristiš, tako je na svakom mobitelu.

16 godina
neaktivan
Cookie ili corby

Evo usporedbe sa Bug Online digitalija:

Samsung S3650 Corby - LG KP500 Cookie

Hm, ste sigurni da vam baterije traju 2 dana? Osmijeh Inače se kod intenzivnog korištenja smartphoneovi mogu istrošiti za 8 sati (AFAIK).

EDIT: zaboravio stavit sliku...

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 14:34 (andy0101).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AnaAnchy kaže...

ovako !

HELPPP !!!

Topla preporuka-AKO VEC STALNO VISIS NA NETU ONDA UZMI NEKI MOBITEL KOJI POSJEDUJE WIFI I IMA TS ;)

nisi toliko luda da placas mobilni internet bezveze,ako ga mozes imati dzabe Namigiva

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan

a hvala ;)

ma, nebi neki preskup mobitel, al opet, ne visim tak stalno po internetu..samo bi htjela znati dali mu je dobar internet, jer prek svog trenutnog moba bas i nemrem na fejs punom brzinom :S  (dosta je sporo)
Ana
16 godina
neaktivan
AnaAnchy kaže...

a hvala ;)

ma, nebi neki preskup mobitel, al opet, ne visim tak stalno po internetu..samo bi htjela znati dali mu je dobar internet, jer prek svog trenutnog moba bas i nemrem na fejs punom brzinom :S  (dosta je sporo)

ja bih uzeo corby,o coockie-u ne bih ni razmisljao,ima dosta slab TS ;)

15 godina
neaktivan

Aha...hvala onda...ma znamm, znam da ima slab ekran...al kakva je corbyu kamera i dali ima teme ???

Ana
16 godina
neaktivan
AnaAnchy kaže...

Aha...hvala onda...ma znamm, znam da ima slab ekran...al kakva je corbyu kamera i dali ima teme ???

haa...kamera mu i nije nesto,svega 2MP,evo ti ovde sve specifikacije ;)

mislim da nema tema za njega,ali nisam siguran 100 posto ;)

17 godina
neaktivan
AnaAnchy kaže...

a hvala ;)

mislim da s obzirom na cijenu (bar u vipa...) uopce nema dileme da je cookie trenutno best buy... btw, na fejs uredno ide i radi (bar se draga ne zali)...

15 godina
neaktivan

aha....

ma meni neki kazu cookie, neki corby...sad..meni su oba dva supp...al opet, razlike su im ovakve

cookie                                    corby

3. MP                                      2.MP

baterija krace traje                baterija dulje traje

losiji ekran                             bolji ekran

a sad.....ja bi uzela onaj koji ima brzi software...

Ana
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 18:20 (AnaAnchy).
15 godina
neaktivan

ako ima neko ko ima corby, pitala bi ga nesss :S

Ana
16 godina
neaktivan
Cookie ili corby

Mislim da ti Corby ima pregladniji meni,i uopce je laksi za upotrebu ;)

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
AnaAnchy kaže...

aha....

ma meni neki kazu cookie, neki corby...sad..meni su oba dva supp...al opet, razlike su im ovakve

cookie                                                                      corby

3. MP                                                                          2.MP

baterija krace traje                              baterija dulje traje

losiji ekran                                                        bolji ekran

a sad.....ja bi uzela onaj koji ima brzi software...

e pa da corby ima bolji ekranŠutim LG ima 3 incha za razliku od Corbya sa 2.8 LG rezolucija 240 x 400 pixela Corby

240 x 320 pixela tako da...E i kamera kod lg je po kvaliteti bolja ali kod Corbya su funkicije znatno bolje:Smile detection itd...I Corby ima facebook widget za brzi pristup facebooku tako da mislim da je za tebe Corby!

17 godina
neaktivan
Cookie ili corby

Ma glavno da možeš na fejs...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cookie ili corby

daa... hehhe..pa to mi je najvaznije :D

ma htjela bi da : je brz

ima sasvim ok kameru

jasan zvuk

dobar TS ekran (ofc)

brz internet :D

Ana
15 godina
neaktivan
Cookie ili corby

pogledaj samsung s5230 taman ga je jedan moj prijatlje uzeo curi za bozic i mob je stvarno ok u tele 2 paketu ti je 999 kn mislim da ti je taj bolji i od cokolade i od corbya... iako kada je  on to djevojci uzimao ja sam navijao za corby jer je najzenskastiji pa s tim mi se cinio bolji za njegovu dragu... inace evo ti LINK za s5230

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

steta sta sam vip...al dobro, mogu ga dat otkljucat , nie bed :D

ma meni se svida taj samsung, al opet, kolika mu je redovna cijena , bez obzira dal je u tele 2 ???

Ana
15 godina
neaktivan

e da...sad sam vidla da je moguc prijenos broja sa vipa na tele 2

al pitanje opet....dali ja mogu nakon npr. godinu dana, ako mi se vise svida vip, opet prenjet broj nazad na njega ???

Ana
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 23:28 (AnaAnchy).
15 godina
neaktivan
Cookie ili corby

nzn kolka mu je redovna cijena progooglaj malo evo ti recenzija na BUG-u a evo ti ga na gsmareni mislim da ti je za te pare bolji od obojice ima wifi bolju kameru za brzinu neznam ali ti dolazi sa 8gb karticom... ugl imas ga i u par boja koliko sam vidio ovaj sta je prijatelj uzeja je bija rozi...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

aha..a hvala ti ;)

a jel znas ovo sa prijenosom broja ???

Ana
15 godina
neaktivan
Cookie ili corby
  1. dodes sa karticom kazes njima da bi pribacila broj das da im naprave i to je to imas OVDJE razgovor ljudi sto su to cinili :)... nemas brige tu jednostavno je...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uuuu hvala ^^

Ana
15 godina
neaktivan
Cookie ili corby

nista :)

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

razmislit cu o prijenosu broja...tele2 mi se svido jos od 2 godine unatrag ^^

a isplati se....a mob je supp...hvala na informacijama ;)

Ana
15 godina
neaktivan
Cookie ili corby

da 2 godine unatrag e da je meni sa 12 bilo dati mobitel :) ... za te pare to mi je ono jedan od boljih uredaja  i jednostavan je ... sretan bozic

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kada andjeli upale Bozicnu svijecu,to ti ja zelim zdravje i srecu. Tisucu zvijezda kad naprave pir to ti ja zelim ljubav i mir!!! SRETAN BOZIC!!!

;)

Ana
15 godina
neaktivan
Cookie ili corby

jao vi zene sve ste iste od 10 do 100 god sve neke stihice bacate... puno jednostavnije je samo cestitka ... a i efikasnije... :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hehhe..ma to sam od frenda prekopirala sa fejsa XDXDXD

pa eto ;)

Ana
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice