Asus ZenFone 5

poruka: 728
|
čitano: 176.367
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Asus ZenFone 5

ajde neki antutu bench zavrtite na tom 1.6ghz da vidimo brojke ;)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Asus ZenFone 5
chaselol kaže...
felicija kaže...

Molim ako netko zna kako na tipkovnici iskljućiti samoispravljanje, nervira me toliko da će ZonFon letit u zid.

Znam ja da me gramatika obišla u luku, ali što se on ima pravit smart i mene ispravljat.

Eto djeco draga znam ja da ima školovanih među vama pa lijepo molim pomagajte.

opcije, jezik, tastatura i to je to

daj mi reci, sto sve treba pogasiti u tim postavkama, tj meni je maknuta kvačica sa auto corection znači da nije to. 

12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

ajde neki antutu bench zavrtite na tom 1.6ghz da vidimo brojke ;)

Evo moj Antutu 

22849

13 godina
Asus ZenFone 5

fino to uslikaj i daj sliku

a sto se tice podesavanja, sve pogasis osim auto capitalisation i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

fino to uslikaj i daj sliku

aha, hvala, daj mi reci, dali postoji neka kombinacija tipki ili trebam neku aplikaciju za screenshots staviti ? 

Na starom je to bilo (power tipka + home)  i uslika u trenu ekran. Ovdi to ne radi. 

17 godina
Asus ZenFone 5

Power + vol. down.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo slike, kad vec to lijepim, stavite i vi svoje sa  2.0ghz. Takoder ako jos netko ima 1.6 ghz, nek nabaci, mozda neče biti isto.

Asus Zenfone5, 1.6ghz, 8gb, 2gb ram

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 8:12 (Markić7).
13 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Evo tutu na 1.6MHz zenfon5

Ako je pre brz ima lijeka ovdje

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
felicija kaže...

Evo tutu na 1.6MHz zenfon5 Ako je pre brz ima lijeka ovdje

ti si svojeg clockao :D zato su rezutati bolji . Ja nisam ništa dirao, nemam ni namjeru jer mi ovako preslabo traje baterija tj koristim neke aplikacije koje žderu kao reicmo viber, fb, fb messegner. GPS (on mi je uzeo 20% u pola sata voznje. Pa ga držim na punjaču 2 puta dnevno. u biti kada sam u mogučnosti recimo doma sredinom dana ili popodne, onda stavim odma na punjač da napunim pa da za svaki slučaj imam dovoljno baterije do kasno navečer. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 10:27 (Markić7).
13 godina
Asus ZenFone 5

nema razlike izmedju 1.6 i 2ghz u potrosnji baterije, ionako mi je upaljen eco mode, da radi na 1ghz =]

a sto se tice root-ovanja ovog modela, jos nije napravljen "kvalitetan" root, tako da zaobidjite fake linkove

p.s. razlika od 3k u antutu benchu izmedju 1.6ghz i 2ghz je ....bas velika Oo

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 11:21 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Napravio sam tako ali mi ne pomaže, i dalje me ispravlja. 

11 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5
Narucio sam Zenfona 5 preko TO2C.com, dosla mi je T00F verzija (2GHz, 16GB). Mobitel je rootan. Trebao bih napravit update softvera. Imali tko iskustva u ovakvim situacijama? Slobodno radim OTA update ili prvo unroot?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Kod mene je zadnji update ASUS_T00J_WW_user_1.18.40.9_20140827_0215

Mislim da i tebi treba ponuditi isto osim što bi trebalo biti T00F verzija (2.0GHz) 

Moj nije root pa radi OTA, navodno sa root gubiš garanciju, što je nama sa Mobicity

trgovine donekle važno. Probaj ovo proućiti, pa javi ako bude nekih rezultata, i mene

svrbi root ali trta me, jer navodno da to još nije to, pa ako još OTA ne radi, za sada

nemam neki veliki razlog da ga rootam.

0 0 hvala 1
13 godina
Asus ZenFone 5

radi update sistema ne cackajte oko root, da ne ispusite 4.4 upgrade

ako bas hocete root, napravite backup ROM-a i raspalite

(nacin da sacuvate garanciju)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Markić7 kaže...
chaselol kaže...

Napravio sam tako ali mi ne pomaže, i dalje me ispravlja. 

i ja sve sto se moze pogasim u vezi tipkovinice ali i dalje ispravlja, očito je neki bug u pitanju

13 godina
Asus ZenFone 5

ja tih problema nisam imao, podesite tastaturu kako treba ili jednostavno instalirajte neku aftermarket

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Asus ZenFone 5

Dali je netko naručivao u zadnje vrijeme? Ako je, može mi se javit porukom? Imam par pitanja. Hvala :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

ja tih problema nisam imao, podesite tastaturu kako treba ili jednostavno instalirajte neku aftermarket

gle, sve je podeseno kako treba ali ispravlja i dalje. A to neču. zato jer kada napišem fb onda mi prevede u fbi. itako dalje, sve mi krivo prepravi. 

Ja sam u postavkama odabrao googleovu tipkovnicu, kod nje je ugaseno to sa ispravkama, i nemam nikakvih problema sa njom. No nadam se da ce popraviti preko updatea tu asusovu jer mi je bolji raspored tamo.

15 godina
Markić7 kaže...

gle, sve je podeseno kako treba ali ispravlja i dalje. A to neču. zato jer kada napišem fb onda mi prevede u fbi. itako dalje, sve mi krivo prepravi.

Jesi i onu opciju off-mid-high ugasio? Kreni tipkat neki sms pa stisni settings na keyboardu pa ima i opcija correction level off mid high, tako nesto. Ne znam sad napamet, znam da sam na dva razlicita mjesta morao ugasiti auto corr, i to za Asus i Google verziju. Ne bi trebalo biti tesko :) I cisto sumnjam da samo tvoj telefon ima taj softverski bug, stovise sanse su nekih 0.1% :P

12 godina
neaktivan
mcf kaže...
Markić7 kaže...

Jesi i onu opciju off-mid-high ugasio? Kreni tipkat neki sms pa stisni settings na keyboardu pa ima i opcija correction level off mid high, tako nesto. Ne znam sad napamet, znam da sam na dva razlicita mjesta morao ugasiti auto corr, i to za Asus i Google verziju. Ne bi trebalo biti tesko :) I cisto sumnjam da samo tvoj telefon ima taj softverski bug, stovise sanse su nekih 0.1% :P

gle i tamoje pogašeno,

13 godina
Asus ZenFone 5

Nije do softvera garant, skinite ovu aplikaciju, dosta je bolja od sve i jedne stock verzije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

po iskustvu koliko se čeka na novu pošiljku na mobicity-u, naručio sam u crnoj boji prije 5 dana (nije ga bilo na lageru), na chatu kažu da nemaju još nikakvu informaciju

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Nije do softvera garant, skinite ovu aplikaciju, dosta je bolja od sve i jedne stock verzije.

gle i ta isto ispravlja, u postavkama na dva mjesta (u aplikaciji) i u (jezici)  nigdje nemogu pogasiti to ispravljanje baš za tu aplikaciju koju si preporučio. Iako sam ja pri početku instalacije odabrao Googleovu tipkovnicu no ispada da je i dalje nekako vezana uz Asusovu tipkovnicu. 

nek jos netko proba to, jer ispada da je samo bug kod mene. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 12:55 (Markić7).
12 godina
neaktivan
Zynaps kaže...

po iskustvu koliko se čeka na novu pošiljku na mobicity-u, naručio sam u crnoj boji prije 5 dana (nije ga bilo na lageru), na chatu kažu da nemaju još nikakvu informaciju

pricekaj jos tjedan dana, trebao bi stici u tom roku u trgovinu, i za 2-3 dana dodje do tebe. Tako je i meni bilo. 

13 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Malo me sram ali moram pitati kako na kalkulatoru od zenfona izraćunati

postotak jer ja sam ćorav ili nema one stavke % i kad ga držim vodoravno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa pomnoži s 0,XX (XX je naravno postotak koji trebaš)

15 godina
Markić7 kaže...

gle i ta isto ispravlja, u postavkama na dva mjesta (u aplikaciji) i u (jezici)  nigdje nemogu pogasiti to ispravljanje baš za tu aplikaciju koju si preporučio. Iako sam ja pri početku instalacije odabrao Googleovu tipkovnicu no ispada da je i dalje nekako vezana uz Asusovu tipkovnicu. 

nek jos netko proba to, jer ispada da je samo bug kod mene. 

Meni sve radi ok i sa drugim aplikacijama. Daj probaj promjenit jezik - pod keyboard settings stavi language English, pod imput methods -> Default -> English.

Ugasi voice typing i swift keys.

Auto correction  mora biti ugasen i na asus i google keyboard. Ugasi i na keyboard quick settingsu na obe tastature (zupcanik dole lijevo dok imas tastaturu otvorenu). Probaj disejblat googke keyboard (stavi default na asus keyboard, pa apps-> preloaded pa fore stop pa disable google keyboard). Nesto mora raditi :)

17 godina
neaktivan

@Zynaps

Ja sam naručio 2.9. i evo poslan je danas u 13:30.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 15:30 (nino_z).
12 godina
neaktivan
mcf kaže...

Ugasi voice typing i swift keys.

Auto correction  mora biti ugasen i na asus i google keyboard. Ugasi i na keyboard quick settingsu na obe tastature (zupcanik dole lijevo dok imas tastaturu otvorenu). Probaj disejblat googke keyboard (stavi default na asus keyboard, pa apps-> preloaded pa fore stop pa disable google keyboard). Nesto mora raditi :)

Evo stavio sam na engleski, i tamo ne ispravlja, evo probao sam puno tipkati i dalje me ne ispravlja, ali čim vratim na Hrvatski, počne ispravljati. 

Ej mozes li na kutijici od Zena pogledati koji točno imas, Meni piše (ASUS TOOJ (A501CG)  kad sam gledao na internetu u vezi zena vidio sam da postoji i 500CG. očito je taj 500g starija verzija. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 16:35 (Markić7).
11 godina
neaktivan
Asus ZenFone 5

Pozdrav, biste mi mogli preporucit neku gumenu maskicu ili slicno za zastitu zenfona koliko je to vec moguce?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice