Android market problem i particiranje sd kartice

poruka: 6
|
čitano: 3.813
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

normalno sam koristio android market i skinuo 2-3 aplikacije, onda sam odradio pernament root preko z4root i htio sam napraviti particiju na sd kartici (spojio mobitel preko usb sa racunarom) medjutim nisam uspio (koristio minitool partition manager wizard), odnosno mobitel ne prepoznaje particije tako da sam formatirao karticu u mobitelu i nakon toga sa marketa ne mogu da skinem nista, search i pregled aplikacija ide normalno medjutim kada hocu da skinem aplikaciju dobijem obavijest da skidanje nije uspjelo, imate li neki prijedlog kako da popravim da mi market radi ponovo?

a vidim da neke aplikacije koje sam prebacio na karticu (konkretno link2sd) kada krene instaliranje izbaci mi ''parsing problem'' 

p.s. uninstalirao sam update marketa i nakon toga nisam mogao da skidam nista sa marketa

a radi se o lg gt 540 sa android 2.1

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 19:35 (gorantz).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

rijesio sam problem sa marketom tako sto sam uradio hard rest, ostaje mi jos particioniranje kartice da odradim (citao sam negdje na netu da moze biti problem sto to radim preko spojenog telefona a ne citaca kartice)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

opet mi se desava da nista ne mogu da skinem sa marketa, vjerovatno kad je odradjen update desava se neki problem.

mogu li nekako onemoguciti update marketa ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Android ti stalno nesto petlja s tim marketom tako ako nemas najnoviji os ti mozda nece radit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

teze mi naci ove free apps i igrice nego ove sto se placaju... bas bezeze sto mi ne radi market

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Imam ja problem nemog da djem na market kada kliknem na ikonicu udje i odma izadje brisao sam neke sistemske fajlove pa zbog toga je al neznam sad kako da popravim?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice