HGspot problem s garancijom zaključana tema

poruka: 32
|
čitano: 10.944
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: HGspot problem s garancijom
sasa kaže...
damirovski kaže...

Stvarno paradox: izvadiš komponentu da bi ti ju servisirali, jer si i za nju dobio račun i garanciju, a oni kažu da to ne vrijedi tako; pa ako nisi imao naljepnice vrati komponentu unutra i odnesi im cijelo kućište. Sad si nadam se naučio zašto se u krugovima konzultanata i ostalih koristi izraz "HG Šrot". Nije moj stav već prenosim stavove drugih. I mislim da u informatici uspoređivati kauč kao robu s računalnom opremom nije baš promišljeno :)

Meni osobno stoji novo napajanje u kutiji jer ima nekakvih problema i potreban je servis ili neznam šta, ali neću ga nosit jer živim kraj hgspota a oni mi kažu da nosim u Sensio servis na jankomir. Pa oni nemaju ni vlastiti servis a brand su kakav je danas teško stvorit u toj branši(stara slava). heh, kako ljudi mogu uništiti brand bez po frke.

Svako računalo koje naručim za faks na kojem radim dođe bez naljepnice gdje god kupio. Mislim da je problem u iskorištavanju malih kupaca (uključujući i mene osobno), imaš komponente a svaki kvar se može utvrditi bez problema, kako je nastao i zašto. Reko bi Pervan: "Lopovi" :)

Stvarno paradox: izvadiš komponentu da bi ti ju servisirali, jer si i za nju dobio račun i garanciju, a oni kažu da to ne vrijedi tako; pa ako nisi imao naljepnice vrati komponentu unutra i odnesi im cijelo kućište  -> problem je u tome da ako imas naljepnicu i ako su ti oni slagali komp onda garancija vrijedi za cijelo računalo navedene 2 godine!
ako ga samostalno otvoris prije isteka te 2 godine gubiš njihovu garanciju!
na pojedine komponente nemas garanciju jer nisi kupovao jedno po jedno pa sam slagao i dobio hrpu onih garantnih papira.
ako je covjek primjetio da mu przilica ne radi bilo je potrebno odnijeti cijelo kuciste u hgspot i oni bi utvrdili/potvrdili njegove sumnje na dvd-rw te bi oni napravili zamjenu! ito besplatno ako je komp star 8 mjeseci!
a svoje neznanje oko sensa i hg spota... mislim, radije suti....
jesi ikada cuo za akvizije? jesi ikada cuo za spajanja tvrtki?!
e vidis, upravo to se dogodilo sa hg spotom i sensom!
i sada imas senso koji radi sistemske integracije i servis, a hgspot radi maloprodaju... na taj su nacin pokrili cijeli zivotni ciklus jednog proizvoda....
to je bilo nuzno da opstanu i da mogu barem malo konkurirati msanu! znas, msan istoima nekoliko brandova unutar kuce....
a cinjenica da na faksu uzimas no-name slozence puno govori o tvome poznavanje it opreme i o ozbiljnosti posla koji radis!
bolje da se primis lenovo thinkcentra ili hp desktopa od ovih katastrofa koej isporucuju msan, ve-mil, hgspot i slicni.
Mudro zboriš i slažem se s tobom u dijelovima u kojim nema arogancije i nepotrebnog vrijeđanja. Na faksu guramo HP te mijenjamo navedene koji su od prije naručeni; Bez naljepnice su.
Čuo sam za akviziciju, HGspot je dobro poznat po stvarima koje odbijaju korisnike pa i mene samoga. Zar nije ljepše doći u Vemil i na kat višlje predati robu za reklamaciju?
A šta ti radiš u HGspotu pa si se našao uvrijeđenim?
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 12:34 (damirovski).
17 godina
moderator
HGspot problem s garancijom

Digli ste staru temu da bi se svađali (po stoti put oko istoga)? Dosadni ste - LOCK!

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice