Stvarno paradox: izvadiš komponentu da bi ti ju servisirali, jer si i za nju dobio račun i garanciju, a oni kažu da to ne vrijedi tako; pa ako nisi imao naljepnice vrati komponentu unutra i odnesi im cijelo kućište. Sad si nadam se naučio zašto se u krugovima konzultanata i ostalih koristi izraz "HG Šrot". Nije moj stav već prenosim stavove drugih. I mislim da u informatici uspoređivati kauč kao robu s računalnom opremom nije baš promišljeno :)
Meni osobno stoji novo napajanje u kutiji jer ima nekakvih problema i potreban je servis ili neznam šta, ali neću ga nosit jer živim kraj hgspota a oni mi kažu da nosim u Sensio servis na jankomir. Pa oni nemaju ni vlastiti servis a brand su kakav je danas teško stvorit u toj branši(stara slava). heh, kako ljudi mogu uništiti brand bez po frke.
Svako računalo koje naručim za faks na kojem radim dođe bez naljepnice gdje god kupio. Mislim da je problem u iskorištavanju malih kupaca (uključujući i mene osobno), imaš komponente a svaki kvar se može utvrditi bez problema, kako je nastao i zašto. Reko bi Pervan: "Lopovi" :)