Hg spot u problemima

poruka: 4
|
čitano: 2.636
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hg spot u problemima

Zagrebačka banka aktivno traži kupca za posrnuli HG Spot, doznaje Poslovni dnevnik. Drugi najveći trgovac potrošačkom elektronikom, naime, u četvrtak nije isplatio glavnicu za 2. tranšu komercijalnih zapisa od 55 milijuna kuna što je prvi takav slučaj na domaćem tržištu kapitala sa tportala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hg spot u problemima

Zato su nedavno i zatvorili 10 trgovina i smanjili svoju prodajnu mrežu na 19 prodajnih mjesta.

Poslovanja s nekretninama razdvojit će od temeljnog poslovanja HG Grupe, koje obuhvaća maloprodaju, veleprodaju, te servise informatičke opreme i potrošačke elektronike. Nekretninski dio HG Grupe bavit će se iznajmljivanjem nekretnina do njihove prodaje nekretninskom fondu ili drugom zainteresiranom investitoru, dok se temeljno poslovanje razdvajanjem priprema za potencijalno strateško spajanje. Planira se osnivanje novog društva kćeri u koji će se unijeti temeljno poslovanje, a odluku bi trebala potvrditi Glavna skupština.

Zasad je bitno da je revizorsko izvješće pokazalo da je HG Spot solventan, imaju imovinu koja je vrednija od potraživanja. (3 nekretnine vrijedne 10 milijuna eura)

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hg spot u problemima

a i Vemilu ne cvjetaju ruže

Uvijek Vaš nikad svoj.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hg spot u problemima

jedno pitanje...