Par pitanja...
Da li se može prenijeti tel. broj sa trenutne usluge Iskon.TEL na ovaj HT 5g internet? Vdim tamo se spominje telefon ali ništa konkretno o prijenosu...
I drugo pitanje:
Vjerovatno ovisno o signalu, ali vi koji imate ove 4G/5G routere ili kombinacije vanjske jedinica + router koje tarife koristite za te usluge prijenosa podataka? Vidim spominje se i multisim ali je ostalo nedorečeno da li to funkcionira ili ne?
HT Neograničena 30-tak EUR, MultiSIM radi odlično. eSIM je u routeru(NR7302), a fizički u mobitelu!
i nemas problema sa nedostupnosti na glavnom broju? Ja kada stavim multisim u nr7302 nedostupan sam na glavnom simu u mobitelu? mogu zvati ali mene nitko ne moze dobiti
Upravo probao, ista situacija kao kod tebe! U pravilu mi fizička kartica samo služi u mobitelu za CellMapper, i za primanje poruka o potrebi slanja sms-a BRZINA. Iako ih jako rijetko uopče primam. Na drugim routerima sam konstantno slao. Ovaj tu i tamo, a troši se nemilice, na sve strane! Nekad pošaljem reda radi, ali nebude potrebno! A eSIM mi je puno praktičniji za router, tko bi se penjao do vrha dimnjaka ako zatreba nešto oko fizičke kartice! Tako da nevidim potrebu za korištenjem mailbox-a, i kupovine njemačke verzije. Austrijanci su mi se do sada pokazali super pouzdani oko kupovine, komunikacije, i slanja preko Willhabena! Čak i cijenu redovno spuste, ako ništa za troškove slanja. Upravo mi stiže jedan laptop od tamo. A vidim da nude routere, neki su kratko korišteni, ali čak neki i samo unutar objekta!