Evo iskoristio bih ovu priliku da vam predstavim moj forum.Dakle namera mi je bila da skupim sve kjubitelje fotografije na jednom mestu. U okviru foruma mozete pronaci razne sekcije i rubrike.
U ostalom odite i pogledajte , ukoliko zelite registrujte se , jer je svaki clan dobrodosao.Takodje molim administratore ili moderatore da mi ne daju crveni karton , i da me ne banuju , jer je zaista namera iskrena.
www.photoshop-channel.info
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo iskoristio bih ovu priliku da vam predstavim moj forum.Dakle namera mi je bila da skupim sve kjubitelje fotografije na jednom mestu. U okviru foruma mozete pronaci razne sekcije i rubrike.
U ostalom odite i pogledajte , ukoliko zelite registrujte se , jer je svaki clan dobrodosao.Takodje molim administratore ili moderatore da mi ne daju crveni karton , i da me ne banuju , jer je zaista namera iskrena.
www.photoshop-channel.info
Mozda zaista i imas najbolje namjere, ali:
Reklamiranje - Reklamiranje usluga, web-stranica, prodaje ovoga i onoga je strogo zabranjeno. Forumaši koji to budu radili bit će ekspresno izbačeni s foruma, a reklame obrisane. Stavljanje linkova na druge forume, webove i ostali internetski sadržaj je uvjetno dozvoljeno. Moderatori imaju diskrecijsko pravo brisati takve linkove, čitave postove i davati opomene ukoliko ocjene da je sadržaj off-topic, reklamerski ili na drugi način neprimjeren ovom forumu.