Thomson TG782 pad pristupa

poruka: 5
|
čitano: 2.298
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Thomson TG782i pad pristupa
Nedavno sam nabavio Internet, T-Com i dobio navedeni router koji sam uspješno postavio da se povezujem samo preko WLAN-a. Međutim, router "preživi" samo dan prije rušenja konekcije. Prve dvije lampice, za razliku od prijašnjih četiri, samo se pale/gase, narančastom i zelenom bojom po razmacima od jednu sekundu. Da bih se ponovno spojio na internet moram ugasiti router, priključiti laptop na LAN, pričekati par minuta pa pristupiti web konfiguracijskom sučelju I podesiti sve postavke iznova. Cijeli postupak traje 20 minuta I zbog mojih kratkih živaca nemam namjeru to proživljavati svaki dan. Čini mi se da je router prisutan na samo hrvatskom području I nadam se da postoji osoba koja se također susrela s navedenim problemom, uspješno riješenim, da mi pomogne. Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2012 19:23 (izniclik).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zovi t com i zamjeni ga bar je to besplatno :)

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Daklem, i ja imam Thomson 782 ali uz nastavak i, tako da ako ti imaš bez onoga i, zovi 08009000 službu za korisnike i nakon toga biraj 2 pa 2, u svezi tehničkih problema, a ti ih svakako imaš!

Ako imaš ruter Tomson TG782, njega treba momentalno promijeniti, i to zahtijevaj odmah pozivom i prijavom na gornji broj u roku od 24 sata!

Ako imaš TG 782i, onda imaš pak neki drugi problem, a meni se čini ako ti blinka narandžasto zeleno, da je u problemu neki spoj ili veza, ako sam dobro upamtio što to znači, naime, jednom sam prilikom bio prisiljen zvati u pomoć i tražiti odgovor na nešto slično - problem!

U svakom slučaju, nazovi T Com službu za korisnike, jer TI IMAŠ PROBLEM, i njima plaćaš njihovu uslugu, pa je red da to i ispoštuju, i poprave nastalu situaciju koja je trenutno samona tvoju štetu i. {#}  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Thomson TG782 pad pristupa

To je onaj "bijeli" ruter ? Trenutno ga imam i NISAM zadovoljan ne radi mi multiplayer igre a nekad je internet UŽASNO spor  p.s - imam Flet

13 godina

pa za multiplayer igre možda moraš napravit portforward?

a što se tiće ovog problema sa Thomsonom, svakako nazovi T-Com jer je taj router u kvaru

Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice