- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zovi t com i zamjeni ga bar je to besplatno :)
Daklem, i ja imam Thomson 782 ali uz nastavak i, tako da ako ti imaš bez onoga i, zovi 08009000 službu za korisnike i nakon toga biraj 2 pa 2, u svezi tehničkih problema, a ti ih svakako imaš!
Ako imaš ruter Tomson TG782, njega treba momentalno promijeniti, i to zahtijevaj odmah pozivom i prijavom na gornji broj u roku od 24 sata!
Ako imaš TG 782i, onda imaš pak neki drugi problem, a meni se čini ako ti blinka narandžasto zeleno, da je u problemu neki spoj ili veza, ako sam dobro upamtio što to znači, naime, jednom sam prilikom bio prisiljen zvati u pomoć i tražiti odgovor na nešto slično - problem!
U svakom slučaju, nazovi T Com službu za korisnike, jer TI IMAŠ PROBLEM, i njima plaćaš njihovu uslugu, pa je red da to i ispoštuju, i poprave nastalu situaciju koja je trenutno samona tvoju štetu i.
To je onaj "bijeli" ruter ? Trenutno ga imam i NISAM zadovoljan ne radi mi multiplayer igre a nekad je internet UŽASNO spor p.s - imam Flet
pa za multiplayer igre možda moraš napravit portforward?
a što se tiće ovog problema sa Thomsonom, svakako nazovi T-Com jer je taj router u kvaru