Bežični router za optimu

poruka: 4
|
čitano: 2.866
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bežični wireless router za Optimu

Frendica je uspjela potrgati nešto na routeru i sada ne daje znakove života pa bi si uzela neki drugi, ali da nije ovaj Optimin (jer je skup). Imate li koji prijedlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Bežični wireless router za Optimu
Dojo kaže...

Frendica je uspjela potrgati nešto na routeru i sada ne daje znakove života pa bi si uzela neki drugi, ali da nije ovaj Optimin (jer je skup). Imate li koji prijedlog?

Sta god, samo pripazi da je Annex A, Annex B su ti za T-com i ostatak, dok ti Optima jedina radi pod Annexom A. Uzmi nekog D-Linka, nemos falit. Ako imas novaca uzmi Linksys-a ali su dosta skupi.

... bit cu ja i gori!!!
16 godina
tnakir kaže...
Dojo kaže...

Sta god, samo pripazi da je Annex A, Annex B su ti za T-com i ostatak, dok ti Optima jedina radi pod Annexom A. Uzmi nekog D-Linka, nemos falit. Ako imas novaca uzmi Linksys-a ali su dosta skupi.

Hehe..da, pazi da je Annex A, da se ne bi zajebo ko kolega tnakir nekad davno...:P

Jesi se riješio ti tog routera? :P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
DamageHigh kaže...
tnakir kaže...
Dojo kaže...

Hehe..da, pazi da je Annex A, da se ne bi zajebo ko kolega tnakir nekad davno...:P

Jesi se riješio ti tog routera? :P

Jesam. Zahebo sam se 2x :( Zato sam i reko covjeku da pripazi :)

... bit cu ja i gori!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice