Nova Mreža ili?

poruka: 9
|
čitano: 3.652
|
moderatori: vincimus, Zli Luđak
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Nova Mreža ili?

Baš sam danas prolazio pored kioska (u Opatiji) i vidjeh novi broj Mreže, gledam što već, no dobro. Rekoh doći ću doma pa da vidim što ima novog (interesantnog) pa da kupim i još je bio i DVD u sklopu, s logom WinDays-a. Pa si komentiram malo pa kud tek su počeli, a oni već pišu o WD.

Sad me zanima pošto još nema službeno na netu, jel to nešto posebnio samo za Opatiji, pošto se održava WinDays ili...? ći biti i na netu o tome.

1 0 hvala 0
17 godina
Nova Mreža ili?

evo gledam da su i složbeno stavili na svoje stranice, danas.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nova Mreža ili?

Ja danas trazio na kiosku i jos je nema. Kad to cudo dolazi u provinciju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nova Mreža ili?

Postovani,

Mreza 5/09 je na kioscima od 21.04.2009. (Utorak)

Molim javite nam se na pretplata@bug.hr.

Odjel pretplate i distribucije

17 godina

Bome nije doslo 21.4. a do 23.4. stajao je jos stari broj na polici.

17 godina
moderator
BlackDwarf kaže...

Bome nije doslo 21.4. a do 23.4. stajao je jos stari broj na polici.

Mreža se većinom distribuira preko pretplate. Na kioske ide jedna manja količina tako se ne distribuira baš na sve kioske. Moguće je da je vaš kiosk izostavljen iz popisa distribucije ili je već rasprodana.
Kako bi prodavač trebao povući stari broj čim dođe novi, pretpostavljam da je taj kiosk izostavljen iz distribucije.
U svakom slučaju, najbolji način za redovito dobivanje Mreže je pretplata koja je zaista povoljna, 199kn godišnje odn. samo 169 kn za pretplatnike Buga.
Sva dodatna pitanja uputite na pretplata@bug.hr

Pozdrav
Aron Paulić
direktor
Bug d.o.o.
17 godina
neaktivan

Poštovani,

molim Vas da mi pojasnite politiku cijene.

naime na stranici za preplatu stoji kako je godišnja preplata 199kn, a preplata za dvije godine 399 kn.

dvije godišnje preplate koštaju 2x199kn=398kn što je 1kn jeftinije.

Pitanje je zar nebi trebala biti dvogodišnja preplata jeftinija zbog količine, a ne čak i skuplja?

Unaprijed se zahvaljujem

i-VTEC
17 godina
moderator
Kiki kaže...

Poštovani,

molim Vas da mi pojasnite politiku cijene.

naime na stranici za preplatu stoji kako je godišnja preplata 199kn, a preplata za dvije godine 399 kn.

dvije godišnje preplate koštaju 2x199kn=398kn što je 1kn jeftinije.

Pitanje je zar nebi trebala biti dvogodišnja preplata jeftinija zbog količine, a ne čak i skuplja?

Unaprijed se zahvaljujem

Cijena od 199/169 kn je već snižena do maksimuma, tako da kod dvogodišnje pretplate moramo pomnožiti s 2, ispod toga ne možemo ići.

A ta kuna viška, zaista ne znam, valjda je u kalkulacijama kod zaokruživanja pobjeglo na više. Nismo ni primjetili...

Mislim da je pretplatnička cijena zaista fer, čak i sa ovom kunom "viška" :-)

17 godina
neaktivan

Iako ovo nije tema o samoj cijeni mreže, ipak ću se zahvaliti na odgovoru na pitanje.

Treba pošteno priznati da cijena i je zaista fer. Ona kuna viška je bila više zanimljiva nego što je smetala. vjerovatno za lijepo izgleda u duhu ostalih cijena s xx9kn.

Još jednom, hvala na odgovoru.

i-VTEC
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice