Mreža? Kada?

poruka: 24
|
čitano: 8.335
|
moderatori: vincimus, Zli Luđak
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mreža? Kada?

Eto ima već dva/tri dana otkada ste objaviil na stranici sve o novoj mreži. Pretražio sam cijeli grad i ništa. Kada dolazi taj dvobroj na kioske?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mreža? Kada?
Aerendyl kaže...

Eto ima već dva/tri dana otkada ste objaviil na stranici sve o novoj mreži. Pretražio sam cijeli grad i ništa. Kada dolazi taj dvobroj na kioske?

ja je našao u zagrebu pred dva/tri dana?! i kupio, naravno.

:-)

17 godina
neaktivan
ja sam je vidio na kiosku ali posto sam pretplatnik ocekujem je doma, a nje nema... :)
16 godina
neaktivan
Mreža? Kada?

Evo danas stigla. Neznam zašto je kasnila :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mreža? Kada?

Jedno glupo pitanje: Kada izlazi Mreza, kojim danom u mjesecu? Tako da znam, da mogu kampirati ispred kioska :D

Naime nikada prije nisam uzimao taj magazin, ali sudeci po onome sto sam vidio nedavno, taj bi bio idealni magazin za mene.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mreža? Kada?

ja imam preplatu na mrezu cak dvi tako da mi dolaze dva ista svaki misec....(NE PITAJTE DUGA PRICASmijeh).... pohvala kolumnistima...radi njih je jedino i citam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mreža? Kada?

Kad izlazi nova mreža, jer sam preplaćen i na nju i na BUG, zajedno ih dobivam, pa čekam kad će doći, a BUG odavno viđam na kioscima.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mreža? Kada?

Zadnji broj Mreže ti je i za osmi i za deveti mjesec.

Piše ti na naslovnici ;)

0 0 hvala 0
17 godina
Mreža? Kada?

Zašto meni još Mreže nije stigla na kućnu adresu, pretplatnik sam. Inače ovo mi je prvi broj pretplate, kad bi to trebalo stići?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
HCSC kaže...

Zašto meni još Mreže nije stigla na kućnu adresu, pretplatnik sam. Inače ovo mi je prvi broj pretplate, kad bi to trebalo stići?

Provjeri na: pretplata@bug.hr

17 godina
Mreža? Kada?

hvala,

svejedno hvala, jest da je prošlo oho vremena. Stigla neki dan sa debelim zakašnjenjem. Kontaktirao ih, a i oni mene. Ako se ne varam dobio je 29.10. a u e-mailu mi naveli da je trebala još 16.10. stići, što nisam dobio, slali mi novu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stigla nova Mreža , nisam je još cijelu prelistao ali ono što mi se svidjelo kratkim pogledom je mala kolumna "Digitalna radionica" u podnaslovu Silverlight  i osnove animacije .....ehh kad bi više bilo ovakvih članaka i primjera i naravno kad bi ih i bilo , neka se recimo autori ne ograničavaju samo na VB ili C# (ASP.NET,znači ili jedan ili drugi) nego kad se pišu primjeri neka idu u oba jezika(gledajući prošle brojeve)....a ovakvih kratkih tuta bi svakako trebalo biti više.Eto to mi se ovako kratko svidjelo.Nisam fan VB-a i zato napominjem za C#.VB- silom i nevoljko pišem.Ali naravno to je subjektiva teška.Ali ovakvi primjeri lijepo otvorenog koda da se objasne u svakom slučaju bi trebalo više.

Private
17 godina
Mreža? Kada?

...e ovaj put sam je i ja dobio na vrijeme.

bravo BUG-ovci, odnosno Mreža

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mreža? Kada?

Kupit ću je samo zbog teksta od Zelenike. 

razmjenavjestina.org
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mreža? Kada?

Ne loša ova mreža, sviđa mi se što se počela bazirati više na administrore, sigurnost i serverski hardware... Što manje IT marketing i kako izbiti nekome kunu iz džepa(informatički džeparoši), to mi je ugodnije ju čitati.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Private kaže...

Stigla nova Mreža , nisam je još cijelu prelistao ali ono što mi se svidjelo kratkim pogledom je mala kolumna "Digitalna radionica" u podnaslovu Silverlight  i osnove animacije .....ehh kad bi više bilo ovakvih članaka i primjera i naravno kad bi ih i bilo , neka se recimo autori ne ograničavaju samo na VB ili C# (ASP.NET,znači ili jedan ili drugi) nego kad se pišu primjeri neka idu u oba jezika(gledajući prošle brojeve)....a ovakvih kratkih tuta bi svakako trebalo biti više.Eto to mi se ovako kratko svidjelo.Nisam fan VB-a i zato napominjem za C#.VB- silom i nevoljko pišem.Ali naravno to je subjektiva teška.Ali ovakvi primjeri lijepo otvorenog koda da se objasne u svakom slučaju bi trebalo više.

Hvala na pohvalama. Radionica je u C#, a razlog zašto nisu oba jezika jest jednostavno nedostatak prostora. Uostalom, C# je puno više rasprostranjen i korišten.

Domagoj
17 godina
moderator
Private kaže...

Stigla nova Mreža...

Bilo bi bolje da si otvorio novu temu (s nazivom: Mreža 12/2009), ovako raspravljaš u staroj temi, koja i nema veze s onim što si komentirao. Ovako je teže uočiti i pratiti komentare...

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 23:51 (Miro).
16 godina
neaktivan

Hvala na komentaru , ali jednostavno nisam želio otvarati novu temu jer ionako se otvaraju teme koje su totalno nepotrebne , ne želim doprinositi guvžvi ,ali sad ću naravno razmisliti o tome po pitanju tema Iznenađen.

U svakom slučaju moj glas ide za članke  koji su vezani uz novije tehnologije programiranja .

Private
17 godina
Mreža? Kada?

Stigla mi nova Mreža. Glavna tema mi je super: Poslovni mobiteli, mislim da ću zguštom pročitati, "popiti" kako bi se reklo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mreža? Kada?

Koja je tema u novoj Mreži?

0 0 hvala 0
17 godina
Mreža? Kada?

Na službenim stranicama još ništa, kao i to od mog ovomjesečnog broja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mreža? Kada?

Da, Mreža dosta oscilira u dolascima.

Nekada dođe 14.-tog, a nekada iza 20-tog. No dobro, tih tjedan dana nije problem, ako će utjecati na bolju kvalitetu članaka ;).

Tema je: Oglašavanje na internetu, zatim izdvojena teme je: "HW: Toshiba S500 i Tecra A11" i "SW: Microsoft Deployment Toolkit 2000".

Još nema naznake Linuxa u poslovnom okruženju...valjda će bit u slijedećem broju. Moramo malo stiskat uredništvo, kao što jedan najposjećeniji portal u HR stišće, pa nakraju uvijek bude nešto od toga. :)

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Mreža? Kada?

Nova Mreža (kao i novi) Bug trebala bi se pojaviti na kioscima onog dana kad izađe najava na webu. Kažem "trebala bi" jer su tu moguće razne mikro peripetije koje mogu utjecati na dolazak do pojedinog kioska. Nekoliko dana ranije šalje se pretplatnicima, tako da je oni dobiju prije (barem bi trebali).

Konkretno novi broj Mreža, za veljaču, sutra dolazi na kioske, pa će se i najava na webu uskoro pojaviti.

A ako se želi informacija unaprijed kada izlaze - Bug u pravilu koji dan prije prvog u mjesecu, a Mreža oko 20-tog u mjesecu.

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Miro kaže...

Nekoliko dana ranije šalje se pretplatnicima, tako da je oni dobiju prije (barem bi trebali).

evo stigla, kao što kaže

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice