Ne mogu procitat dvd, probao na dva racunala. Druge dvd-e ucitava normalno, i orginale i przene.
Jel to samo meni ili se jos nekom desilo?
Ne mogu procitat dvd, probao na dva racunala. Druge dvd-e ucitava normalno, i orginale i przene.
Također i meni. Na dva računala - niti makac.
evo ja isto kupio Mrežu danas, prvi put, inače Bug ali vidim da mi Mreža puno više odgovara. Ubacio DVD i ne radi. Onda se javim na mejl. tnx
Meni se to desilo s Bug-DVD-om i poslao sam ga poštom u redakciju s opisom problema i dobio sam novi zamjenski...tako su meni riješili problem ...malo je potrajalo ali svaka čast na zamjeni.
Same sh*t here... upravo sam poslal e-mail...valjda bude novi dvd.
Čini se da se BUG namjerio na Mrežine dvd-e.. LOL
Moj mrežin DVD se također malo teže čita. Da budem precizniji, u jednoj DVD pržilici se uopće ne može učitati sadržaj, a na drugoj se uspije učitati sadržaj diska, ali sve se odvija jako sporo. Mislim da biste dobavljača trebali malo opaliti po prstima
tako je!
niti ja ne mogu ništa pročitati.
baš sam krenuo na forum da pitam je li se nekome desil ovo s DVD-om, a kda ono vec postoji grupa....
svaka čast....
Evo ja danas dobio zamjenski DVD..Isto original..iz tvornice..al kad ono..gle čuda...Pržilica oko 30-60 sekundi proizvodi čudne zvukove, pokušava pročitati medij..al na kraju se predaje.. I šta sad da radim? Ovo je već postalo bedasto...
Evo ja danas dobio zamjenski DVD..Isto original..iz tvornice..al kad ono..gle čuda...Pržilica oko 30-60 sekundi proizvodi čudne zvukove, pokušava pročitati medij..al na kraju se predaje.. I šta sad da radim? Ovo je već postalo bedasto...
meni još nisu niš poslali.
evo i ja sam dobio drugi DVD u zamjenu i niti taj ne radi.
2 ALL - mozete li napisati tocnu oznaku pogona i verziju njegovog firmwarea na kojem se ne moze procitati Mrezin DVD?
2 ALL - mozete li napisati tocnu oznaku pogona i verziju njegovog firmwarea na kojem se ne moze procitati Mrezin DVD?
Sony DVD RW AW-G 170A
i na drugom kompu šta sam testirao je samsung neki al neznam koji. Isto ne radi.
Zove stara da je došao paket od BUGa, kad dođem doma ću javit da li radi drugi DVD :)
Inače hvala za ponovno slanje, navodno sam i poklon dobio pa hvala i za to :)
btw kako da vidim taj firmware?tnx
ni meni ne chita DVD....izgleda da je cijela serija banana
Plextor PX716-A - ne uspjeva učitati medij
Pioneer DVR-111 - uspjeva učitati medij, ali jedva
evo dobio sam i drugi DVD, ni ovaj ne radi..probao sam na 2 računala. Ali hvala za prazne kutije:)
Prvi cd sam probao na 2 računala i ne radi. Dobijem zamjenski i ne radi ni on na nijednom od moja 2 računala. Dam cimeru oba i njemu oba rade. Ma ne kužim..inače sve ostale dvde čita kako spada.
Možda je stvar u cimeru..ima neke nadnaravne sposobnosti
Prekjučer sam dobio sprženi DVD...sad napokon radi. :)
došla nova Mreža-WinDays Edition, probao sam dvd, i radi! :)
Ne znam na koji PDF bi stavio ovo pitanje ali da ne otvaram novu temu - jel itko uspio uspješno zbootati openSUSE koji je došao na zadnjem mrežinom DVD-u? Probao sam sve i svašta ali ne ide