Dosla mreza za travanj.
Tema: Implementacija CRM sustava.
Meni je to totalno boringg...te poslovne implementacije(tipa ERP,SAP, konzulanti i sve sto ide uz to)...ajd kao neki clanak, ali za temu broja...
Ostalo, ovako letimicno je tako-tako. Ima nesto o mobilnim procesorima, informatizacija zatvorskog sustava, par novih servera, onda nesto o hr domeni(postupci registracije), te sigurnost->nesto o PDF ranjivostima.(to bi moglo biti zanimljivo). Nema admin tema, tipa win server, mreze ili nesto o linuxu....Ovo sto ima odnosi se na hardware(serveri).
ocjena 2/5.(da ima CD/DVD, mozda 3/5).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Just had my piece of it. Ovaj CRM je jednom u firmi bio spominjan, ali sad kad vidim šta treba za njeg, bolje mi je ni ne počinjati s tim.
Vidim i da se je nakon 3-4 broja vratio i hardver, to je pohvalno također. Mislim da bi morao uz svaki broj biti manji dio hardvera. Dali servera, ali nečeg trećeg, svejedno.
Naravno kritika ostaje kao i dosad. Tj. da se usredotočite na sysadmine/inženjere/developere/programere. Sumnjan da vas prate neki drugi oblici informatike, koje sada obrađujete.
Znam da je kod nas jako teško naći ljude za prethodno navedeno, ali možda i da zavirite preko granice(Njemačka, Srbija...) u potrazi za kvalitetnim autorima. To su moji neki prijedlozi.
Just had my piece of it. Ovaj CRM je jednom u firmi bio spominjan, ali sad kad vidim šta treba za njeg, bolje mi je ni ne počinjati s tim.
Vidim i da se je nakon 3-4 broja vratio i hardver, to je pohvalno također. Mislim da bi morao uz svaki broj biti manji dio hardvera. Dali servera, ali nečeg trećeg, svejedno.
Naravno kritika ostaje kao i dosad. Tj. da se usredotočite na sysadmine/inženjere/developere/programere. Sumnjan da vas prate neki drugi oblici informatike, koje sada obrađujete.
Znam da je kod nas jako teško naći ljude za prethodno navedeno, ali možda i da zavirite preko granice(Njemačka, Srbija...) u potrazi za kvalitetnim autorima. To su moji neki prijedlozi.
Mislio si na informatičare? U krivu si - da, prate nas i neki drugi "oblici"!
Ali si na žalost i u pravu (drugi bold), to je doista veliki problem...
Glavninu Mreže sam još jučer kad mi je i stigla pročitao. Bilo mi je fora pročitati o smartphone procesorima. Ima još par ovako "sitnica" za pročitati al to ćemo naredne dane.
Bas me zanima ta CRM tema a nigdje nisam nasao novi broj.