Pozz, samo da kazem ne razumijem se puno u motore. Znaci kupili smo par frendovima i ja Baotiana polovnog bez papira nema tablice nista znaci za zezanciju po kvartu za 1100 kuna ( znam zaj.. smo se). Sve dobro radi samo kaj fali par serafa nije to problem nego mi curi gorivo.. znaci upalis motor i vidis kako doslovno curi dok ne krenes , fali dole kod kutije od motora jedan seraf, ali nemremo nac niti jedan koji bi pasao tamo mislimo da od tamo curi. Zanima me sta da radimo?
PS: Kako se mice blokada s tog motora?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me sta da radimo?
Vratite motor i tražite novac natrag.
I kako možeš reć da "sve dobro radi" a u idućoj rečenici napišeš da gorivo curi? Seems like a big problem to me.
Probaj staviti nekog ljepila na rupu od šarafa, za početak stavi izolira pa pogledaj hoće li tu idalje curiti ulje, ako curi znači da nije to problem.
Alternativa: Odnesi ga u neki lokalni servis i pitaj imaju li viška šarafa koji tebi trebaju, često ima toga pa stoji samo po radioni.
Baotian, budi uspomene, zar ne?
Mato?
Mato?
Jedini koji je uspio Overclockati Boatiana
Mato?
Jedini koji je uspio Overclockati Boatiana
Kako mi mozemo biti sigurni da ovaj gore nije mato hahahah!
@Kruškar mu je nick sada
Ako ti dole ispod curi, to je onda ulje a ne gorivo... Posto je spremnik za gorivo iza..
Znaci nekad curi nekad ne.. odvest cu ga do servisa.
Zanima me sta da radimo?
Vratite motor i tražite novac natrag.
I kako možeš reć da "sve dobro radi" a u idućoj rečenici napišeš da gorivo curi? Seems like a big problem to me.
Probaj staviti nekog ljepila na rupu od šarafa, za početak stavi izolira pa pogledaj hoće li tu idalje curiti ulje, ako curi znači da nije to problem.
Alternativa: Odnesi ga u neki lokalni servis i pitaj imaju li viška šarafa koji tebi trebaju, često ima toga pa stoji samo po radioni.
Ne izolir traku nemoj stavljat jer ti je to zaqurac... kada izolir traka dode u doticaj s benzinom ona se pretvori prakticki u plastiku i gubi svak osvoej svojstvo a ljepilo na njoj se rastopi pa dobijes airwawes s okusom eurosupera 95...
Također jedan od kolega je reka da to nije benzin da je spremin gore ..ali vrlo lako ti može puštati benzin na cijevi na spoju filtera ...
Kad ti opet pocme kapit stavi na nek ocisto mjesto tipa beton ili stavi bijeli a 4 papi ispod i kad nakapa onad pomirisi ili odnesi nekome ko se kuzi u maziva i skontaj jel ulje il benzin ...kad to skontas onda cemo dalje :D
Budi mi pozdravljen :D i btw ovo je infrormaticko elektrronicki forum ... :D