TV LED LG 32 inch fullHD (Problem)

poruka: 6
|
čitano: 2.457
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Pozdrav. Nabavio sam prije 2 tj gore navedeni TV. Tocan model je sljedeci: LG 32LB57, znaci 32 inch, fullHD, Smart TV, 100Hz. Spojio sam ga na laptop. Na slici mozete vidjeti kako to sve izgleda. Uglavnom, problem je sto strijelica zaostaje za pokretima mousea, kasnije reagira. Sve je fluidno, ali nije to reaktivno kao sto je na ekranu laptopa. Sve ostalo je ok. Igre se vrte super, videi ne zaostaju. Koji bi mogao biti problem?

Enjoy The Silence
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 17:51 (MatijaZG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Miš ti ima interferenciju s kalendarom...

battlelog pukycro

1 0 hvala 0
12 godina
Re: TV LED LG 32 inch fullHD (Problem)
pukycro kaže...

Miš ti ima interferenciju s kalendarom...2metro

hahah pokusao sam maknuti kalendar ali i dalje ne radi kako treba {#} šalu na stranu, bas sam trazio po postavkama i "game mode" omogucava da sve radi kako treba sto se tice reaktivnosti. Imam jos jedan problem. Start screen, znaci "metro" mjenja poziciju tiles-a. Ako drzim i ekran od laptopa otvorenog, onda je slika ista. Kad zatvorim laptop, raspored se promjeni. Laptop ima takodjer fullHD rezoluciju ekrana.

Enjoy The Silence
13 godina

pokusaj se poigrati postavkama clone screen ili extede sren ili ako imas jos koju opciju

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
14 godina
MatijaZG kaže...

Pozdrav. Nabavio sam prije 2 tj gore navedeni TV. Tocan model je sljedeci: LG 32LB57, znaci 32 inch, fullHD, Smart TV, 100Hz. Spojio sam ga na laptop. Na slici mozete vidjeti kako to sve izgleda. Uglavnom, problem je sto strijelica zaostaje za pokretima mousea, kasnije reagira. Sve je fluidno, ali nije to reaktivno kao sto je na ekranu laptopa. Sve ostalo je ok. Igre se vrte super, videi ne zaostaju. Koji bi mogao biti problem?

U opcijama  , tj postavkama moda za sliku Tva  ( ono standardno , zive ,sport , eco itd  ) , prebaci na game mod . Osima parametara slike , tu su i parametri za rad sa PCem , reducira kasnjenje , lag itd .

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 18:44 (error_666).
12 godina
error_666 kaže...
MatijaZG kaže...

U opcijama  , tj postavkama moda za sliku Tva  ( ono standardno , zive ,sport , eco itd  ) , prebaci na game mod . Osima parametara slike , tu su i parametri za rad sa PCem , reducira kasnjenje , lad itd .

Hvala. To sam bas pokusao nakon sto sam stvorio theard i sada radi kako treba. Promjenio sam postavke slike i sve je super. Za ovaj drugi problem, jel ima rjesenja? Postavke za mirroring koje sam nasao nemaju opciju koja bi me mogla zanimati.

Enjoy The Silence
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice