Pozdrav. Nabavio sam prije 2 tj gore navedeni TV. Tocan model je sljedeci: LG 32LB57, znaci 32 inch, fullHD, Smart TV, 100Hz. Spojio sam ga na laptop. Na slici mozete vidjeti kako to sve izgleda. Uglavnom, problem je sto strijelica zaostaje za pokretima mousea, kasnije reagira. Sve je fluidno, ali nije to reaktivno kao sto je na ekranu laptopa. Sve ostalo je ok. Igre se vrte super, videi ne zaostaju. Koji bi mogao biti problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Miš ti ima interferenciju s kalendarom...
Miš ti ima interferenciju s kalendarom...2metro
hahah pokusao sam maknuti kalendar ali i dalje ne radi kako treba
šalu na stranu, bas sam trazio po postavkama i "game mode" omogucava da sve radi kako treba sto se tice reaktivnosti. Imam jos jedan problem. Start screen, znaci "metro" mjenja poziciju tiles-a. Ako drzim i ekran od laptopa otvorenog, onda je slika ista. Kad zatvorim laptop, raspored se promjeni. Laptop ima takodjer fullHD rezoluciju ekrana.
pokusaj se poigrati postavkama clone screen ili extede sren ili ako imas jos koju opciju
Pozdrav. Nabavio sam prije 2 tj gore navedeni TV. Tocan model je sljedeci: LG 32LB57, znaci 32 inch, fullHD, Smart TV, 100Hz. Spojio sam ga na laptop. Na slici mozete vidjeti kako to sve izgleda. Uglavnom, problem je sto strijelica zaostaje za pokretima mousea, kasnije reagira. Sve je fluidno, ali nije to reaktivno kao sto je na ekranu laptopa. Sve ostalo je ok. Igre se vrte super, videi ne zaostaju. Koji bi mogao biti problem?
U opcijama , tj postavkama moda za sliku Tva ( ono standardno , zive ,sport , eco itd ) , prebaci na game mod . Osima parametara slike , tu su i parametri za rad sa PCem , reducira kasnjenje , lag itd .
U opcijama , tj postavkama moda za sliku Tva ( ono standardno , zive ,sport , eco itd ) , prebaci na game mod . Osima parametara slike , tu su i parametri za rad sa PCem , reducira kasnjenje , lad itd .
Hvala. To sam bas pokusao nakon sto sam stvorio theard i sada radi kako treba. Promjenio sam postavke slike i sve je super. Za ovaj drugi problem, jel ima rjesenja? Postavke za mirroring koje sam nasao nemaju opciju koja bi me mogla zanimati.