- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
- zbilja najljepsi monitor na trzistu
- boje, kontrast, response time
- gledanje filmova je pravi uzitak na 22" ekranu
- zgodan touch-sensitive power switch sa crvenom ledicom (ciji intezitet mozete podesiti u 5 stupnjeva)
- pri koriscenju nizih 4:3 rezolucija odrzava se originalni aspect-ratio (podesivo u opcijama)
- mislim da cijela ova serija ima origigi samsung panele
Ovo je stvarno jedan od najljepše dizajniranih monitora koji su trenutno na tržištu a vidio sam ih dosta.Jako je elegantan i kad tu eleganciju spojite sa prekrasnom slikom koju daje ovaj monitor i boje koje su fakat predobre i uz to je stvarno velik onda stvarno nema sta drugo da se kaze za njega nego jednostavno moja veeelika preporuka.
Vec imas ovakvu temu
http://forum.bug.hr/forum/topic/monitori/samsung-t220/6761.aspx?sort=asc&view=flat
ja ga imam..preporuka
Zahvaljujem se! Mislim da će me prelazak s 17' CRT na 22' LCD šokirati
Zahvaljujem se! Mislim da će me prelazak s 17' CRT na 22' LCD šokirati
A kakva je razlika između T220 i T220HD?
Dodatno 2xHDMI priključak; Zvučnici; TV tuner; Daljinski upravljač kod T220HD
ako mislis uzet T220HD uzmi u linksa Monitor 22'' LCD SAMSUNG T220HD LS22TDDSUV, 5ms, 300cd/m2, 10.000:1, DVI, D-Sub, HDMI, TV tuner, crni, + Printer Samsung ML-1640 2999 kn (dobijes i laserski printer)
Dodatno 2xHDMI priključak; Zvučnici; TV tuner; Daljinski upravljač kod T220HD

Aha. Ipak 3000kn mi je za sada malo previše. Zanimaju me isto prave vrijednosti kontrasta 20 000:1. Da li je to medijski trik ili T220 ima zaista pet-šest puta veći kontrast od ostalih monitora?! I koliko je ta razlika primijetna?