Produžni kabel vga to vga

poruka: 8
|
čitano: 5.576
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako prvo monitor je BENQ 22" G2200WT.. ima vga izlaz i dvi izlaz ja koristim vga izlaz..

Gdje je problem, e ovako do danas problema nije bilo.. naime kupio sam novi stol i ovaj standardni vga kabel sta ide u graficku od 2 m mi nije bio dovoljan.. pa sam odlucio otici u informaticki ducan no tamo nisu imali muski muski nego samo musko zenski vga kabel tj produzni od ovoga.. i dobro sve 5 ja kupim produzni vga kabel.. spojim ga i radi monitor sve dobor kad ono udem u windowse i ugledam nekako mi uvecana slika i vidim rezoluciju 1366 x nesto..

a maximalna raspoznata rezolucija je 1600 x 1200 i stavim ja na tu i monitor mi javi out of range.. pre instaliram drivere opet isto..

hmh. razmislim malo i presaltam ja kabel na drugi izlaz iz graficke i vratim ga natrag i proradi no gdje je problem.. problem je taj sta svaki puta kada udem u windowse ja moram saltat iz jednog izlaza u drugi i opet vracat na grafickoj da mi rezolucije prorade i sve to..

kada nemam ovaj produzni kabel to sve lijepo radi..

da li zna kako rijesit problem??

hvala!

EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 4 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupi kvalitetniji produžni kabel (ako već ne može bez njega).

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Produžni kabel vga to vga
macak kaže...

sve jedno je.. bilo koji produzni isto ce radit... treba kupit u komadu al to se jako tesko nade gotovo da i nema kabela takvog od 3 metra pa na vise..

sigurno postoji neko bolje rjesenje.. i netko ga zna
EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 4 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
17 godina
neaktivan
toxic kaže...
macak kaže...

sve jedno je.. bilo koji produzni isto ce radit...
 Pa nije baš svejedno. Jednom prilikom sam držao predavanje na jednoj konferenciji, a laptop mi je bio udaljen od projektora nekih desetak metara. Situacija je bila takva da nije moglo drugačije nego s produžnim. Samo nisam kupio onaj obični, nego neki skuplji. Ako se ne varam, bio je Bandridge.

Pa kažem, ako već ne ide drugačije, kupi kvalitetniji/skuplji kabel.
17 godina
macak kaže...
toxic kaže...
macak kaže...

sve jedno je.. bilo koji produzni isto ce radit...
 Pa nije baš svejedno. Jednom prilikom sam držao predavanje na jednoj konferenciji, a laptop mi je bio udaljen od projektora nekih desetak metara. Situacija je bila takva da nije moglo drugačije nego s produžnim. Samo nisam kupio onaj obični, nego neki skuplji. Ako se ne varam, bio je Bandridge.

Pa kažem, ako već ne ide drugačije, kupi kvalitetniji/skuplji kabel.
 Pa bas bandridge imam..
17 godina
neaktivan

Ima raznih vrsta, različite kvalitete - premium, valueline, profigold...

http://connectionguide.bandridge.nl/

0 0 hvala 0
17 godina

imam ovaj u narancastoj kutiji no nije bitno...

uglavnom nije stvar sigurno do kabela..

stvar je u tome sta su 2 spojena u 1 kabel.. i tu je problem sta monitor ili graficka nemoze odma skuzit rezoluciju.. nego moram odspojit kabel od graficke pa vratit unutra..

13 godina
neaktivan

Ako usporedimo vezu sa 2m vga kabelom i 10m vga kabelom imali ikakve mogućnosti da dužina utjeće na performance grafičke ???

Pitam jer imam 5m vga kabel bez produžnog..??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice