Priključivanje TV-a na komp

poruka: 4
|
čitano: 1.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozdrav, jel netko zna el mogu priključiti kompjuter na ovaj TV     Quadro CTV-55X10  da mi radi, ako se može, kako ? imam GeForce 8600GT 512 MB grafičku

97% of teens would cry if they saw Robert Pattinson (Edward Cullen from Twilight) standing on top of a sky scraper, about to jump. If you're one of the 3% who would sit there eating pop corn screaming
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 19:50 (Pulja).

0 0 hvala 0
17 godina

ja ti imam 8600gts 256mb i spajao sam ju na samsungov tv star oko 3-4 god. spajao sam se prek vivo kabla kaj dobijes uz karticu i spojio sam na crveno bijeli zuti ulaz na tvu. no problem je ak to napravis lose (kao i ja) sj**e ti se kartica tj. sve ce radit dobro u 2d-u i windowsima no u igricama, filmovima (znaci bilo kakav 3d ili multimedija) vidit ces neke zelene kvadratice u sahovskom uzorku (ozbiljno desilo se meni)

sva sreca bila je pod garancijom i dobio sam novu.

pitao sam ekipu u vidiju i rekli su mi da je to do biosa grafičke.

moj savjet nemoj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam quadro lcd, ne znam točno koji model, star 3 godine, 82 cm, koji je spoje na pc preko vga kabla, a garfička je 8600 gt 512mb ddr3, i radi na rezoluciji 1360x768, bez ikakvih problema. ugodno se surfa na netu i igraju neke igrice. pitanje je samo pronaći optimalnu udaljenost gledanja, odnono kolio daleko sjesti od tv-a da bi ti bila dobra slika, u mom slučaju je to oko   metar i pol..

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam stari laptop HP sa GEforce 4 420 Go 32M grafičkom karticom. spajao sam ga na Panasonic LCD Tv koji je Hd sa VGA kablom. i sve o.k

dok nisam probao pustit neke filmove.

BS i Windows media player-om dobivam samo subtitlove dok na Win player-u  dobijam sliku al nema subtitlova, pokušao sam gađat rezolucije al ništa ( da pojasnim na laptopu slika ide al na TV sve crno osim spomenutih subtitlova)

može bilo kakva pomoć

Hvala,

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice