Prijelaz sa Dell 24" na 40" TV?

poruka: 3
|
čitano: 804
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Prijelaz sa Dell 24" na 40" TV?

Zanima me da li bi bio to dobar potez?  

Trenutno imam Dellov 24" monitor i sada razmisljam da ga zamjenim sa jednim full HD smart TVom. OVIME

Koje su prednosti a koje mane za igre, gledanje filmova, surfanje netom tj. rad u samim windowsima na TVu? 

Hvala.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Prijelaz sa Dell 24" na 40" TV?
pataljunga kaže...

Trenutno imam Dellov 24" monitor i sada razmisljam da ga zamjenim sa jednim full HD smart TVom. OVIME

S konja na magarca. TV može služiti za igre i gledanje filmova kao drugi monitor ,ali Dell 24' (2410 ,2411?) je ipak Monitor s velikim ''M''!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.3.2013 10:50 (kizo2703).
16 godina
Re: Prijelaz sa Dell 24" na 40" TV?
pataljunga kaže...

Koje su prednosti a koje mane za igre, gledanje filmova, surfanje netom tj. rad u samim windowsima na TVu? 

Hvala.

ovo su dva suprotna kriterija koji nikad neće dati jedan odgovor (kao i dimenzije mobitela-ekrana-tipki.., ''mini kanister od 50L'').

za prvi kriterij, big screen ima sve prednosti, uvaljen u fotelju s bežičnom periferijom... za rad je pak klasično sjedenje, stol, ... tad je monitor na max pola metra, veličina je tad lošiji izbor naspram kalitete-oštrine slike tj. stvarne rezolucije.. TV i monitori su danas (LCD) zapravo jednaki u osnovi, ali kao sve ostalo nisu isti, Cocacola nije Pepsi, Ferrari nije Fićo.. Primarna namjena monitora i TVa je drugačija i sve (tvorničke) postavke povezane s tim. Tako da je za rad i najlošiji monotor bolji izbor.

-ali danas je to zapravo sporedno pitanje, spojiš oba i koristiš svaki za konkretnu potrebu (prije digitalije to nije bilo tako lako ni kvalitetno).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice