:vec dva problema u jednm danu, imam monitor samsung syncmaster radi ali položaj slike je koma. monitor nema opcije autoAdjust or default settings sad kako da vratim monitor u prijašnje stanje postoji li neki program za to.
Hvala !
:vec dva problema u jednm danu, imam monitor samsung syncmaster radi ali položaj slike je koma. monitor nema opcije autoAdjust or default settings sad kako da vratim monitor u prijašnje stanje postoji li neki program za to.
Hvala !
Hvala !
ha koristi one tipke na monitoru pa sam postavi.......
ili ajde desni klik pa u Properties -Settings i onda tamo stavi 1024x768 ili kako tebi odgovara.....
Da ali nemogu to baš od oka postoji li nešto što če stavit sve na default
Da ali nemogu to baš od oka postoji li nešto što če stavit sve na default
reci mi tocno model!!!! Jer u slucaju da je to SyncMaster 193/173 p (il tako nes slicno, nezz tocno model), onda moras drzat tipku za gasenje dok tri puta ne napravi "bip", onda ti se pokrene auto adjust!!!
BTW nisam jos cuo da postoji VGA (RGB tj. analogni) monitor a da nema Auto Adjust!
793 Df
793 Df
malo mi je cudno, nemam takav monitor pa nezznam, al evo posavjetovao sam se malo s prijateljem i poledao sam malo, probaj ici na ovu funkciju koju sam ti pocrtao dole u screenshoutu!!
Hvala! Pomoglo Je
Hvala! Pomoglo Je
Molim i drugi put, AL MENI JE NAJVIŠE DRAGO DA SAM TI POMOGAO!!
Hvala! Pomoglo Je
off topic:imas tipku HVALA
ovo sto si napisao se smatra spamanjem i dobiva se karton tako da pripazi malo....
Dobro a što je to spamanje nismam dosad uspio shužit šta to znači
Dobro a što je to spamanje nismam dosad uspio shužit šta to znači
Pisanje nepotrebnih rijeci!