Matrice u monitorima

poruka: 4
|
čitano: 5.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Matrice u monitorima

Gdje vidjeti koja je matrica u monitoru i kakve se postoje i za što je koja dobra.

Hvala i pozdrav!

Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2008 19:34 (cozmika).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Matrice u monitorima
cozmika kaže...

Gdje vidjeti koja je matrica u monitoru i kakve se postoje i za što je koja dobra.

Hvala i pozdrav!

17 godina
Matrice u monitorima

Svi jeftiniji monitori do recimo 2500kn ti dolaze sa TN matricama koje su za normalne korisnike vise nego dovoljne a to je multimedija filmovi igrice i za recimo nezahtjevne fotografe a kao primjer dobre tn matrice je recimo Samsung SM 2232BW ili T220 a vidljiva mana TN matrica je los vidljivi kut kod nekih vise a kod nekih manje e sad za 3000 kuna se vec moze kupiti monitor 22 od Lenova koji dolazi sa S-PVA matricom ak se ne varam, S-PVA matrice imaju kvalitetnije boje od TN matrica i puno bolji vidljivi kut pa su bolji izbor za fotografe i one koji se bave profesionalno grafikom i modeliranjem i ostalim preciznom stvarima na monitoru. Eto to bi bilo onak u grubo objasnjenje tvog pitanja!!!Izlanuo se

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Powercolor Radeon HD 3650 512mb ddr3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Matrice u monitorima

Zahvaljujem, puno ste pomogli!

Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice