Next step: cancel Oled 😁
Pulsar trenutno ima dvije velike mane: znatno smanjen brightness te nemogućnost local dimming-a. Možda u nekim od narednih iteracija to riješe (čemu se nadam), ali trenutno je kvaliteta slike (brightness i contrast) na razini budget edge backlit lcd-ova. Tako da dok to ne riješe, ima mjesta i za olede...
Next step: cancel Oled 😁
Ma jok, oled je majka. Pusti stjepka. Burn in i vrr flicker su jedine mane koje sam spreman pretrpit zbog responsa i boja. Iako vrr flicker se da minimalizirat dok burn in, koliko sam ćorav neću skužit ni za 5 godina. A brightness mi nikad nije problem jer sobu mogu usred dana pretvorit u mrklaču. Response time je sve. Evo gledam, "stari" uw 1440p na 190hz VA panel djeluje mrljavije 5 puta od 160hz 4k ips. Ne znam koji me đava tjera na VA panel.
Ako netko gleda 4k ips sa višim refresh rateom... Titan army 4k 160hz ips monitor. Žnj brand, ali fakat sića. 300e i vozi. Stigao mi danas iako sam ga mislio otkazat jer mi dolazi oled 240hz. Uglavnom solidan panel, glow prihvatljiv. Jedino smeće mi je što ne možeš ugasit led lampicu, i menu je naporan. Ostalo jako dobro za ove novce. Kako sam bio na uw sad mi flat screen izgleda konveksan
. Vele treba vremena dok se mozak ne prešalta.
Nisam našao neke recenzije reko idemo probat valja li čemu.
Preljepi izolirkom crnom tu led lampicu
Imam taj model, odlican!
Čak mi dođe da piknem 1, cca. 426€ ali triba dočekat lito da dođe
dobra cijena za 32"4k i jos jako rijetkih 165hz
, vecina je 240+ sto je vec problem i pogotovo na oledu ako nemozes odrzavati min taj frejmrate.
No opet tko zeli riskirati skoro 700€(kod nas) za koju godinu kad degradira ili dobis burnin ako ne i prije..
Oprosti no koliko ja primjetim degradira samo tvoja centrala, onako u šali malo 
E sad vidim da ima opaki color fringing na tom panelu pa tko ne zeli ljubicasta slova svakako nek razmisli 2x
Kakva ljubičasta slova ?
Text je odličan.
Tandem OLED je sada špica, ove sezone a nekako ne vjerujem da imaš tako nešto od 32 inča za 500€.
Generalno su u EU Alienware monitori podcijenjeni, a ASUS i MSI uzasno precijenjeni. Dok u US recimo kostaju otprilike tu negdje pa o odluci za kupnju odlucuju nijanse, u EU MSI i ASUS budu i po duplo skuplji od ekvivalentnog Alienwarea, tako da eto, mozda nekom korisna info.