Kupio Aoc Agon AG326UD, 4K QD-OLED, prezadovoljan sa svime.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može doći i ne mora, no i da dođe ti ga nečeš vidjeti ako ga ne tražiš vjeruj mi.... nije to takav bauk.....ovisi čisto o tvom načinu korištenja istog.
Traži si neki miniled ako se bojiš oleda....
Pozdrav,
isplati li se uzimati ovaj monitor https://www.nabava.net/monitori/dell-alienware-aw2725dm-monitor-cijena-ips-27-16-9-720623591
kao neki upgrade na postojeći monitor Asus TUF Gaming VG249Q,
ima li koji bolji za tu lovu do 200,250e?
Spec konfe vidi pod "Moj PC".
Lp
Pozdrav,
isplati li se uzimati ovaj monitor https://www.nabava.net/monitori/dell-alienware-aw2725dm-monitor-cijena-ips-27-16-9-720623591
kao neki upgrade na postojeći monitor Asus TUF Gaming VG249Q,
ima li koji bolji za tu lovu do 200,250e?
Spec konfe vidi pod "Moj PC".
Lp
Evo kolega ti prodaje prakticki nekoristen, 100€ uštede nije malo
https://forum.bug.hr/forum/topic/prodaja-ostalo/prodaja-monitor-27-lg-ultragear-lg-27gs75q-b-m/310685.aspx
Htio bi kupit monitor što jeftinije, 27 " po mogućnosti u trgovini vacom. Jel valjaju išta oni Xiaomi po 100 evra vidim da ima. Hvala namjena YouTube i ponekad koja igra tipa Farming simulator
Htio bi kupit monitor što jeftinije, 27 " po mogućnosti u trgovini vacom. Jel valjaju išta oni Xiaomi po 100 evra vidim da ima. Hvala namjena YouTube i ponekad koja igra tipa Farming simulator
Za tu lovu niš mu ne fali ako ti odgovara taj "ppi" pri 1080p i 27", 165hz, boje cak i solidno dobre.
Treba mi neki dobar oled TV ili monitor do 1000e max. Ono reklo bi se da daje najviše za lovu. 42" max idealno 32" inča.
https://www.adm.hr/aoc-agon-ag326ud-315-uhd-qd-oled-165hz-2xhdmi-dp-usb-hub-zvucni/86055/product/ ovaj mi se čini ok ili ima nešto bolje za manje ili 100-200 gore.
Šta ne valja review od lg-a, nisu to dobro odradili 
Treba mi neki dobar oled TV ili monitor do 1000e max. Ono reklo bi se da daje najviše za lovu. 42" max idealno 32" inča.
https://www.adm.hr/aoc-agon-ag326ud-315-uhd-qd-oled-165hz-2xhdmi-dp-usb-hub-zvucni/86055/product/ ovaj mi se čini ok ili ima nešto bolje za manje ili 100-200 gore.
Pa ako si ljubitelj oleda cijena je dobra za taj monitor, no meni sad pred sam dolazak Pulsar monitora to nebi palo niti na kraj svijeta kupovati.
Boris kako si zadovoljan s tim m28u gledam vani 400e 32" verzija čak i to razmatram. Gledam malo od jučer recenzije pa je trenutno čušpajz kaj izabrati. Svakako bi 32" jer mi se čini optimalno za 4k malo udaljeno od monitora za gaming.
Ja sam kupio LG Ultragear 27GX704A za 550 ojra. Idem probati oled sa glossy ekranom. Čekam da stigne, nije mi žurba, to je ionako za drugi komp.
Boris kako si zadovoljan s tim m28u gledam vani 400e 32" verzija čak i to razmatram. Gledam malo od jučer recenzije pa je trenutno čušpajz kaj izabrati. Svakako bi 32" jer mi se čini optimalno za 4k malo udaljeno od monitora za gaming.
M28u kupljen striktno radi fantasticnog sdr, i svih ostalih prednosti u odnosu na sve ostale vrste panela koje sam vec ovdje milijon puta nabrojao.
Bit cu prezadovoljan kad kupim miniled s Pulsarom 4k u 32"
Krivo brišu post
Ako se netko bavi fotkanjem, video produkcijom i/ili dizajnom, preporučam BenQ PD3420Q. Nakon što sam duže vagao, odlučio sam se za njega i mogu reći iz prve ruke da sam oduševljen.
pozz, gledam da uzmem novi monitor pa razmisljam oled. sad vidim da ima cirka 10izbora po nasim ducanima, asus navodnoi najbolji. cca 32 incha gledam, bilo bi idealno da je 2k ali vidim da su svi 4k. ne znam kakvi su oni agon, predator itd. cca 800eura su dok je asus 300skuplji.
4k na 32" je odlično, neka te ne brine.
Malo pogledaj testove, mislim da se baš ne isplati toliko dati više za asusa, moje mišljenje.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Budem pogledao testove. Da, asus je koliko vidim podosta skuplji, jos cu malo prouciti, hvala na pomoci.
Dobro jutro.
Kolega mi piše kako u njegovoj okolici ima 3 mogućnosti za kupiti monitor pa ga zanima koji od ovih 3 rabljenih bi bio najbolji izbor jer su cjenovno tu negdje?
MSI MAG271CQP
LG 27GR75Q-B
Dell S2721DGFA
Hvala na pomoci!
Pa to su sasvim drugačiji monitori, ova 2 ips, ovaj Va matrica, ovaj zakrivljen, ovi ne, nema ih smisla uspoređivati....neka se odluči koja veličina ako je 27 Ok, dalje zakrivljen ili ne, te koji panel.....kada to prođe onda neka traži, ovako je bzze. Od ta 3 navedena ja bi dell ako baš moram, ako ne moram niti jedan.
Gleda si za gaming mijesano PS5 i PC nesto da ima, 27" mu je okej i ta 3 je nasao u okolici u DE pa da ne kupuje novi, ovi su svi u rangu 120-150€. Meni osobno je IPS svakako bolji izbor od VA.
EDIT: naišao sam na monitor ACER Nitro XV270U F3 Gaming i djeluje mi kao no brainer po toj cijeni, cemu dati 150€ za rabljeno, kad za 30€ vise imas nesto bolje?
Kovačić
2 stvari:
1. 3440x1440 na 45"
2. 800R zakrivljenje
iskustva itko?
ppi su niski, imam doma 27" 1080p sa slicnim ppi i vide se pixeli najvise na ikonama, a ovako u igrama ili na surfanju i nije toliko lose...
jel 800R zakrivljenje preveliko?
2 stvari:
1. 3440x1440 na 45"
2. 800R zakrivljenje
iskustva itko?
ppi su niski, imam doma 27" 1080p sa slicnim ppi i vide se pixeli najvise na ikonama, a ovako u igrama ili na surfanju i nije toliko lose...
A gle, individualno je. Osobno ne bih nista s tolko niskim ppi ni da besplatno dobijem.
A curve ti je isto individualan, al rekao bih da je 800R poprilicno agresivan i veca sansa da ti se ne svidi nego da ti se svidi, ako nemas prethodnih iskustava s zakrivljenim.
Sa udaljenosti od 1.5m je to sve ok, i zakrivljenost i ppi.....sve manje od toga je preblizu barem po meni, individualno je
2 stvari:
1. 3440x1440 na 45"
2. 800R zakrivljenje
iskustva itko?
ja imam 34''LG s tom 800R. za početak je čudno..nakon 2 sata igranja i nečeg drugog..nit ne primjetiš da je toliko zakriveljen.
probao sam i 39oku..još bolje..jer je veća..
meni super za gaming i rad..mailovi..office..tabličarenje....supruzi super za programiranje..njoj je to cool što mi je dovoljan razlog da ga imam doma 
kažeš nizak ppi..koliko dnevno provedeš gledajući u ikonu pa da primjetiš?
s druge strane možeš se strpit pa pričekat LG 5k2k 39'' OLEDa. uskoro će doć kod nas..
ne zelim takvu rezoluciju, radi 3070tke
sad imam vec tu istu rezoluciju na 34" uw, mislim da je 1800R
pa eto skupljam informacija
gledam s nekih pol metra cca, kako za radnim stolom, tako i u kokpitu...mislim da u igrama bi bio najmanji problem taj manji ppi
onda istresi pare, mada i dalje smatram da je pola metra preblizu za takav setup.
vrlo vjerovatno...mozda ajde ipak 70 80cm, nemam metar uz sebe, al nije metar i pol sigurno