Ma sve 5, 9800x3d je trenutno nemjerljivo bolji cpu u 98% stvari, no i dalje ima karikiram 2% naslova u kojima daje lošije rezultate! Mjerio sam ja s par forumaša 1% low nije uopce za usporedbu u PUBG tako je od early acessa, moj 1%low je kao njihov avg!
Evo i s neta par primjera !
Inace mislim da ti je taj 7900x3d i vise nego dovoljan za sve navedeno, staviti samo jaci gpu po mogucnosti Nvidiju, dobar mis i tastaturu s najmanjim mogucim latencijama!

Vidiš ovo je zanimljivo.
Ima tu pro i con, dosta veći fps bi u toeriji treba dat par ms prednosti (nekad i par desetaka). Zvuči nebitno al recimo da se istovremeno pucate AUG-om prsa o prsa, ovaj koji javi ranije serveru dobije kill. Dakle tu prednost ima 9800 X3D
Onda opet taj 0.1% low u pubg su baš fajtovi di se zabijaš autom u Los Leones, ekipa te puca ti iskačeš iz auta i osjetiš stuter dok vadiš pušku i pucaš, što je isto jako važno. Tu prednost ima Intel
Svejedno uzet ću 9800X3D i namjestit si 0.1% low na 100injak FPS-a, to realno neću ni osjetit jer je to doslovno 2 situacije po gejmu.
Inače slažem se s tobom, realno da puknem samo 5070ti na ovaj 7900 X3D ima bi top komp, al od svoje 10. godine krpam kompove sa polovnim dijelovima, napokon si mogu priuštit nešto bolje pa ću se počastit malo.
Jedino još ne znam ako uzmem ovaj OLED monitor jel glupo igrat na njemu sa 1920*1080 rezolucijom ili da idem slagat ovo šta kolega gore predlaže da raširim malo sliku na 1440

bez min 300fpsa nemas tu kaj traziti ako zelis biti "baja"!

Divide et impera!