bug4 nema te?jel si dobio monitor?nije valjda da plačeš u mraku? :)
Došao je došao još u četvrtak ali nažalost u gužvi sam bio i još za vikend nisam u zg kod monitora tako da nisam uspio napravit neko veće testiranje. Što sam uspio primjetit u tom kratkom vremenu je da mi ghosting na onoj stranici titlovi.com gdje je vas nekoliko testiralo nije strašan. Primjetan da, ali nikako ometajuć da bode u oči. E sad trebao bih to još malo na drugim stranicama testirat, filmovi, igrice itd

uostalom 27/1440p monitori su jednostavno preskupi na kvadrat.TN 1440p treba zaboravit, dakle nažalost ostaje ti samo isprani IPS, jer još uvijek nema niti jednog 27/1440p monitora sa VA LCD panelom.
pa to je več odavno poznato da gotovo svi monitor brendovi muljaju sa raznim nategnutim oznakama.To je vrlo stara tema ili rasprava, koja je več više puta ranije spomenuta.Današnje G2G VA/AMVA brojke su sitnica, jesi ti svjestan da su nekad na starim VA LCD panelima te brojke išle do 100ms?
a ovo dole je sve samo ne sitnica IPS ili TN realnost kuburenje sa probijanjem pozadinskog osvjetljenja=Backlight bleed.U ovom slučaju opet Asus slučaj, ili točnije dvadeset IPS monitora 1000+dolara, od kojih je pola ispalo za drek koš dolara a dobiješ božično drvce.Takvih primjera ima kod svih brendova, bilo da se korisi LG AH-IPS/Benq AHVA/Samsung PLS LCD panel.

Samsung S6 Edge+
. Želim tekst veličine gdje ne naprežem oči kad se malo odmaknem od ekrana a rezoluciju koja je u skladu sa jeftinijim gaming hardverom. Sto ljudi 200 sisa. Naravno za 2-3 godine želim 21:9 oled na visokoj rezoluciji od 34" ali to će tada i biti pod normalno. Idem linijom manjeg otpora, neda mi se glavom kroz zid.