Kapacitet monitora

poruka: 7
|
čitano: 1.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koliki je maksimalni kapacitet monitora?

vidim policija prilikom racije u sklopu akcije INDEX zapljenjuje računala u svrhu prikupljanja podataka s računala koji bi mogli poslužiti kao dokaz u istrazi. ali zašto nose i monitore? mislim koliko GB podataka stane u memoriji današnjih monitora? to me podsjeća na onu staru; upadne murija piratu u stan, a glavni inspektor kaže: "uzmite ove veće disketa! na njih stane više podataka".

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering. I sense much fear in you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2008 15:07 (Anonimni Surfer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kapacitet monitora

SmijehSmijeh  Nevjerovatno  Smijeh

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kapacitet monitora

Kako ne razumijete, ova operacija INDEX je prašina u oči, diplome prometnog faksa se kupuju godinama, a svrha ovog hapšenja profesora na prometnom faksu baš u ovom trenutku, je pokušaj da se skrene pažnja sa neriješenih batinanja ljudi koji pokušaju promjeniti nešto na političko ekonomskom planu, razotkrivajuči hercegovačke pljačkaše u gradskoj upravi.

A ovom pljenjenju monitora se možemo smijati, kao glupi drotovi ne kuže da monitor nije HDD, ali po logici boli kita inspektora, on zapljeni sve, a prašinare nek nosaju.

Da ima pameti plijenili bi se samo hardovi.Pošalješ ekipu informatičara sa električnim šrafincigerima i hrpom naljepnica, svaki ispiknuti hdd staviš u ladicu, opičiš pridruženu naljepnicu na hdd i na kučište da ga znaš vratiti, i to je to.Dođeš u stanicu i ubaciš hddove u pripremljeno kučište da vidiš kaj ima na njima i to je to, boli te kita kaj je drugačiji hardware, pa i tak nećeš bootat sa njega.Ali hebi ga pričamo o policiji, gdje logika i praktično ne nosi puno.Zato budi sretan ak ne odnesu sa kompom i printer, joystick, a ak je u blizini volan, ode i on :)

Baotica Baot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Kapacitet monitora

Ma mudri su, mozda se nadaju da ce pogoditi jackpot ako je nekom ostao usb-stick u hubu monitora Osmijeh

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kapacitet monitora
misle ispitat monitor u postaji pa zato uzimaju djeloe.
Ispitivat će ga na primjer dobar/loš policajac
gdje će ga jedan tuč a drugi hvalit.
Haha ali on neće dati odgovore :))))))))))))))))
17 godina
neaktivan
RE: Kapacitet monitora

Zapljenjuju kompletno racunalo jer se to isto nikada nece vise vratit vlasniku nego se interno rasprodat na aukcijama ili podijelit.Poznam nekoga kojemu se to desilo pa znam sta govorim.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
17 godina
Kapacitet monitora

Pa kad su na vlasti idioti koji samo misle na svoje intrese kaj ocekivati od besciljnosti i pucanja u prazno u bilo kojoj akciji protiv kriminala, joj jedna predstava za naivne mase no ipak nisu svi naivni fala bogu!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Powercolor Radeon HD 3650 512mb ddr3
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice