zakon ste mi....ali svako ima dobre ideje....mislim a budem za sada uzel on lc power...ali to ima 14A na 12V ko i ovo moje...jel to moguče?
Sve bolje mi je muka dok to vidim sve...nemam baš para a inače sam recimo hardcore gamer....več sam par mjeseci bez kompa za igre.....inače sam imal pilu za skoro 10 000kn....i onda se na poslu malo zakompliciralo pa sam moral prodati komp itd..... ive djelove sam neke dobil dok sam drugima slagal kompove...inače nebi ni to imal

) koji je tada koštao ako se ne varam 5000kn baš kada su kutije počele izlaziti iz mode. Praktički sam bio prvi u kvartu koji je bacio kutiju od 300kg od monitora, ali godinu nakon toga svi su se obnovili sa 19'' monitorima. S godinama se naravno stvarao kompleks s veličinom
pa sam mislio kupiti od 27'', ali kada sam pogledao ponudu, uzeo sam ipak 24''. Bez obzira što je manji od 27'' meni se činilo kao da gledam u TV. Trebalo mi je mjesec dana da mi se oči priviknu. Drugačiji je feeling kad baš sjedneš za stol i gledaš u monitor od gledanja u dućanu. Moj savjet je da ne gledaš veličinu već više performanse jer i ako možeš žrtvuj tih par inča za veću kvalitetu, sa inčima ćeš biti zadovoljan u oba slučaja, ako si do sada imao ispod 21''.