Projekt old

poruka: 14
|
čitano: 5.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Projekt old

eh znaci,ocu svoje old kuciste malo promjenit tj,bocnu stranu stavit tkalo,znaci neznam nista o tome :P pa ako ima neko iskusniji tko bi mi mogao pomoć?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Projekt old

koje kućište ? gdje su slike kako izgleda? dimenzije? pa će neko i pomoći pozz

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 20:04 (mirzet1976).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Projekt old
SlimeBoy01 kaže...

eh znaci,ocu svoje old kuciste malo promjenit tj,bocnu stranu stavit tkalo,znaci neznam nista o tome :P pa ako ima neko iskusniji tko bi mi mogao pomoć?

{#}

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
11 godina
neaktivan

Veno a9 asus chassis

izgleda ovak,samo je cjeli crn

http://img32.imageshack.us/img32/9649/asusa9ventoamdathlon64x.jpg

ovo sa strane je sirine 45cm a duzine 40-41cm

e sad je problem ono 2 filtera nezz dali ih smijem maknut?

evo slike

ovo oko slika sa mog kucista sam zamutio

ako negdje ima ovo sastrane cjelo da se kupi,ako neko zna nek da linkl jer bi mi olaksalo posao

12 godina
neaktivan
Projekt old

ma možeš to zanemariti, uzmi sam ocrtaj prvaouganik i isjeci ga obradi ivice da nisu oštre, nabavi pleksiglas ili staklo šta je tebi bolje/lakše da je šire od otvora kolo po jedno 2cm i zalepi ga iznutra, tu je jedino treba precizno izrezati otvor da liči na nešto, ja sam sam sebi pravio kućište poveliko od medijapana i obojio ga crnim sjajnim lakom sa bočnom providom stranicom, išlo mi na živce skučen prostor i temperatura hardwarea

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Projekt old

ili ga sakrij pod stol,da se ne vidi....

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Projekt old

Eh oke,jel ima neki video koje to radio da malo vidim?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Projekt old

Ovdje imaš par videa pa pogledaj nekoliko 

https://www.youtube.com/results?search_query=side%20windows%20case&sm=3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SlimeBoy01 kaže...

Eh oke,jel ima neki video koje to radio da malo vidim?

Jednostavno, u par koraka. Sve ovisi koliko si voljan napravit to da liči na nešto. Ja sam svoje uništio :S

Uzmi tu strano, ocrtaj kako zelis da ti ide plexi, ali pazi da ne odrezes na ovoj strani di su ti HDD-ovi, ružno izgleda. Dakle onaj dio iza (matična).

A rub je malo zežnjen, bilo bi lijepo kad bi mogao nabaviti gumu kao rubnik, jer ovo baš neces lijepo obradit.

Ta guma se može nabaviti u baumaxu ili tako negdje. Ili postoje čak i one lajsne tanke za pločice, ima ih u raznim profilima, ali su skupe a i nez baš da ima ovako malih

12 godina
neaktivan
Projekt old

razrežeš 2žilni kabel(znači,bez uzemljenja),to je onaj kao ''plosnati'',razrežeš ga po dužini i staviš na rub 

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Projekt old

e sve sam pripremio,nabavio ptrebne mateirjali,ali sada ak nesto zajebe* :P zanima me jeli ima negdje kupit side panel za to kuciste?

0 0 hvala 0
15 godina
SlimeBoy01 kaže...

e sve sam pripremio,nabavio ptrebne mateirjali,ali sada ak nesto zajebe* :P zanima me jeli ima negdje kupit side panel za to kuciste?

{#} Vjerovatno ne

11 godina
neaktivan
Projekt old

Jese ispalti radit jos ista na tom kucistu?

BTw htio sam ubacit par traka,jesu li ove dobre http://www.chipoteka.hr/artikl/106568/led-traka-plava-60x3528-led-m-samoljepiva-ip61-lb12m130b#tab-specs-tab

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Projekt old

pa ako mislis da ti je potrebno osvjetljenje u kucistu , samo naprijed , ja sam kod sebe radi osvjetljenog ventilatora  isao na crvenu boju da popunim svjetla u kucistu ali isto ta led traka , i natrpao sam metar trake zasad jer mi se nije dalo rezat i sklapat na vise konektora nego sam odmah sve stavio na jedan molex, i mogu ti reci da odlicno svijetli a cak je mozda i malo puno to iako imam haf kuciste koje je stvarno veliko i prostrano ...  eo par brzinskih sa mobom slikanih fotki da vidis ugrubo kako to izgleda kod mene , jbg nije mi fotic pri ruci 

That Jesus Christ guy is getting some terrible lag... it took him 3 days to respawn!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice