Rootanje Samsung Galaxy S3

poruka: 4
|
čitano: 3.060
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako stoji situacija....u zadnjem bugu sam proučio i pročitao temu o rootanju S3 te sam ponesen mogućnostima koje dolaze tim činom krenuo i ja rootati svoj S3.Svaki korak odradio sam po uputama autora te je na kraju sve završilo uspjehom odnosno zelenim svjetlom i porukom ok na Odinu.Kada sam ušao na ikonu CWM Menagera v3.60 koju sam dobio instalacijom odmah sam dobio pop up poruku :"This version of CWM Menager should be used with CF-CWM v1.1 or newer.It appears you are runing a different recovery.Various features have ben disabled."S obzirom da sam sve radio po uputama autora to očito onda nije sve u tom tekstu sve odrađeno do kraja. Nakon toga dolazi mi poruka:" SuperSu se zaustavio"Fali onaj dio poslije te instalacije odnosno rootanja telefona nakon instalacije tj. vjerovatno bi još trebalo pojasniti par pojedinosti oko podešavanja te dve aplikacije koje dolaze nakon što smo uspješno rootali telefon. U Bugu 235. gdje je velika tema o tome piše da se na jednostavan način može vratiti na prethodno stanje koje je bilo prije nego što smo rootali mob,no međutim nigdje nema neka uputa kako....Molio bih nekoga ako može malo pomoći oko toga da taj posao oko roota završim do kraja, a volio bih imati informaciju i kako to vratiti na staro ako zatreba.

Puno hvala unaprijed vama koji razumijete.

0 0 hvala 0
17 godina

Također ista stvar se i kod mene dogodila ... pa ako netko ima kakvu ideju šta sljedeće napraviti.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Rootanje Samsung Galaxy S3

I ja sam imao taj problem,maknio sam taj SU koji je dosao sa root-anjem i instalirao ovaj https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=hr

Od tada sve radi najs...

17 godina
Re: Rootanje Samsung Galaxy S3
Beelzeboss kaže...

I ja sam imao taj problem,maknio sam taj SU koji je dosao sa root-anjem i instalirao ovaj https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=hr

Od tada sve radi najs...

Bez obzira na taj SuperSU update kad otvorim CWM on i dalje izbacuje

"This version of CWM Menager should be used with CF-CWM v1.1 or newer.It appears you are runing a different recovery.Various features have ben disabled."

Možda staviti neku drugu verziju, a ne ovu 6,4 ... neznam jel se može preko ove stavit neka starija vezija, 6.2 ili 6.3, nisam baš neki stručnjak pošto imam mob tek mjesec dana i ovo mi je prvi pokušaj neke nazovimo to modifikacije i odmah epic fail {#}{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice