Ne mogu se logirati na freemail preko moba?

poruka: 6
|
čitano: 1.005
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Ne mogu se logirati na freemail preko moba?

Bio jesam malo šašav i otvorio poruku na mailu preko moba koju nije trebalo, ali nisam išao na nikakav link

Mob je Samsung GT S5300....preko računala mogu ući na mail, ali preko moba nikako ne.

Mob inače dobro radi, samo sam morao skinuti Google Play aplikaciju jer mi je trošila previše memorije....druge stvari normalno surfam na mobu (FB malo šteka)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Ne mogu se logirati na freemail preko moba?

Treba nam više informacija. Koja ti se poruka pojavljuje kada se pokušaš prijaviti?

14 godina

Ti si ovdje anđeo 

Volio bih biti dobar kao ti

Iskreno, to ti je pravo pitanje

Upišem lozinku, neko vrijeme vrti adrese, https....i onda se redovito ukazuje SIGURNOSNO UPOZORENJE - Greška sigurnosne potvrde za ovu stranicu, Naziv lokacije ne odgovara nazivu na potvrdi....Nastavi/Prikaži potvrdu/Prekid (u plavom okviru!)

Ima jedna zanimljivost još tu, gornji lijevi kut uz adresu stranice prikaže sličicu pisma s žutim mjesecom unutra nakon što kliknem NASTAVI, a čini mi se da bi trebao biti plavi planet

Ista obavijest se događam i kod FB-a, ali na nju sam već navikao. FB btw zna startat kao beta verzija što vi informatičari zovete, jer se pojave prosti linkovi, a gore budu same 0 0 0 

Ali FB onda normalno radi samo što zna ispasti iz mreže kad hoću komentirati/lajkat

Gmail pak radi bez problema....

Interesting? 

15 godina
neaktivan

Koji preglednik koristiš te jesi li probao u nekom drugom? Također, počisti povijest, cache i kolačiće jer su nekada oni uzrok problema. 

14 godina

Radim to redovito ili dosta često

Imam Google ako to misliš, ima način da se to točnije utvrdi?

AOL mi recimo javi da je browser zastario, a ne znam ga updejtat...

15 godina
neaktivan

Skini Operu Mini i UC Browser pa probaj preko njih.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice