LG Optimus 4X zamrzavanje pri otkljucavanju

poruka: 1
|
čitano: 1.220
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
LG Optimus 4X zamrzavanje pri otkljucavanju

Pozdrav, imam doticni mobitel vec pola godine i nisam imao nikakvih problema sve do neki dan. Kupljen je polovan, bio je vec rutan, instaliran super user i clockwork mod. Stock je android 4.1.2. S obzirom da mobitel i sada radi solidno rekao bi da je ipak softwareski problem. Mobitel se ponasa ovako:

-Ako mob nije duze vrijeme koristen (nekih pola sata ili vise) kad upalim ekran i podjem raditi swipe to unlock, tocno pri onom prosirivanju krugica mobitel se zamrzne i moze citav dan tako stajat sa upaljenim ekranom zamrznut i moze se uraditi samo hard reset

-Nakon hard reseta mobitel radi normalno i otljuca se bez zamzavanja

-Ako mob nije duze koristen kad se upali ekran i nedira se touch mobitel se nece zamrznut, ekran se sam izgasi nakon nekoliko sekundi

-Mobitel se nezamrzaje ni kad se pritiscu i one 3 touch tipke i dugmad +,- i lock tipku dok je ekran upaljen, znaci zamrzava se samo pri otkljucavanju

-Zamrzne se i ako je umjesto swipe to unlock npr onih 9 tockica za pravljenje geste za otkljucavanje ili da nema nicega, znaci nakon tipke lock da odmah udje u android, opet zastopa ako se dirne touch

-Mobitel radi bez ikakvih problema nakon hard reseta niti se zamrzava pri koristenju, znaci samo kad se otkljucaje kad nije koristen oko pola sata prije toga

-Brisanje svih aplikacije nije pomoglo

-Nije pomogao ni factory reset

-Nije pomoglno ni ponovno instaliranje androida

-Nije pomoglo ni formatiranje storage-a ni brisanje cache memorije ni dev link cachea

-S obzirom da se to pocelo desavati od neki dan kad je zahladilo i desava se kad mobitel nije duze koristen tj kad je hladan mislio sam da je hardwerski problem ali posto odmah nakon hard reseta mobitel radi bez ikakvih problema a idalje hladan mislim da je ipak softwareski problem

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice