iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 961.731
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

POMOC POMOC POMOC POMOC POMOC POMOC POMOC POMOC POMOC POMOC POMOC POMOC

sinoc san instalira cydiu na ios 6,1 i nemogu instalirat instalous odem di treba pa upisem cydia.hackulo.us i pise mi   A SERVER  WITH THE SPECIFIED HOSTNAME COULD NOT BE FOUND ponopc sta da RADIM

Koes
Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak
stari dida kaže...

sinoc san instalira cydiu na ios 6,1 i nemogu instalirat instalous odem di treba pa upisem cydia.hackulo.us i pise mi   A SERVER  WITH THE SPECIFIED HOSTNAME COULD NOT BE FOUND ponopc sta da RADIM

a u ku*ac, brickao ti se iphone ://

gjurki
17 godina
neaktivan
Volvox kaže...
stari dida kaže...

a u ku*ac, brickao ti se iphone ://

ja isto mislim da je tako, ne znam, probaj procitat par stranica unatrag, znam da je jako tesko citati ali probaj mozda uspijes nesto!!!!!!!!!!!

Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
13 godina
neaktivan
bistri kaže...

ja isto mislim da je tako, ne znam, probaj procitat par stranica unatrag, znam da je jako tesko citati ali probaj mozda uspijes nesto!!!!!!!!!!!

Ne govorimo zadnje 2 stranice samo o tome, padobranci:)

gjurki
13 godina
tomislavivic kaže...

jel moguce napravit jb na iosu 6?
ako nije hoce li biti uopce moguce i kad?

moze odg vidim da je kolega stavio jb na ios 6 a sad zanima me ima di tut neki o tome i download link i imali na yt how to..:D

13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...
tomislavivic kaže...

moze odg vidim da je kolega stavio jb na ios 6 a sad zanima me ima di tut neki o tome i download link i imali na yt how to..:D

pa skini od evasiona onaj programčić uključi iphone u komp i ako ti piše da se može jb-at onda napravi

gjurki
13 godina
Volvox kaže...
tomislavivic kaže...
tomislavivic kaže...

pa skini od evasiona onaj programčić uključi iphone u komp i ako ti piše da se može jb-at onda napravi

aj ako ti nije problem jel mi mozes dat neki link(moze na pp) i ako ima negdje tut na netu kak to napravim nisam bas neki strucnjak pa zato..:D

i zanima dali bih mogao nekako sacuvat ove podatke tj kad jaibreakam da mi ostanu sve pjesme aplikacije i slicno na mobu?

13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

aj ako ti nije problem jel mi mozes dat neki link(moze na pp) i ako ima negdje tut na netu kak to napravim nisam bas neki strucnjak pa zato..:D

i zanima dali bih mogao nekako sacuvat ove podatke tj kad jaibreakam da mi ostanu sve pjesme aplikacije i slicno na mobu?

http://www.iclarified.com/jailbreak/index.php

to ti je wizard i toturial cijeli. Backup napravi.

gjurki
17 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...
Volvox kaže...
tomislavivic kaže...
tomislavivic kaže...

napravi backup na itunesima, updejtaj mobitel na najnoviji ios, pogledaj link iz mojeg potpisa

I momci tko got  hoce jailbreakat, daj molim vas pocnite citat, a ne samo cvilit SVE AL APSOLUTNO sve vam pise unatrag 5 stranica

jedna stvar je pomoc druga stvar je razmisljat za nekog, postaje dosadno odgovarat svaku stranicu DA MOZES jailbreakat

13 godina
iPhone Jailbreak

znaci updejtam na ovaj najnoviji 6.1 ili kaj vec je?
i samo da pitam kak se radi backup nisam to ono u itunesu izrada sigurnosne kopije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

meni ne radi weather app, baca me van, sto s tim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

meni ne radi weather app, baca me van, sto s tim?

To ti je zbog Jailbreak-a, developeri rade na tome.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Da bi jailbreakao iPad da li moram update skinuti preko iTunesa - samo da kliknem na Ažuriraj ili ima neka posebna procedura?

0 0 hvala 0
14 godina
xDinichx kaže...

Da bi jailbreakao iPad da li moram update skinuti preko iTunesa - samo da kliknem na Ažuriraj ili ima neka posebna procedura?

Samo kliknu Update i napravi si Backup ako imas vazne slike tj opcenito podatke.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
16 godina
xDinichx kaže...

Restore, nemam pojma kako je na hrv., ali rekao bih da je Ažuriraj=update?
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Hmm... baš treba restore? Jer sam već otišao na Update... Odlučio sam da mi 99% plaćenih aplikacija ne trebaju pa da mi je najbolje da ih sve pobriše... pa sam zato update napravio... Znači moram raditi restore ponovno ili?

EDIT: Nekakvu grešku mi je pri updateu izbacilo :S Sad ću novi restore kompletni napraviti :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 21:17 (xDinichx).

0 0 hvala 0
13 godina
iPhone Jailbreak

evo uspio sam cak su mi i svi podatci ostali..:))))))))))))))))))
a sad imam pitanja nova znaci kako instaliram onaj installous ili tako nes za aplikacije i igrice?
te me zanima kaj s onim linkovima hackalo itd sjecam se da sam to vidio pa da nes i s tim treba?

i ima li uopce instalous za ios 6?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bistri kaže...
Mojpismonosa kaže...
Stolnik kaže...

Nema vise "posudenih" aplikacija za iOS 6 jel? Hackulo je davao AppSync iOS3, 4 i zadnji 5. Sad njih nema pa nece bit toga za iOS6 -.-

Postoji i iOS6 (beta firmware) verzija AppSynca. Ali donosi puno puno problema

Ljudi, ovo nije mjesto za raspravu o piratskom softwareu, zaboravljate to!!

Meni radi najnormalnije, i nije beta.

nitko ne raspravlja o piratskom softwareu, appsync je program koji se moze koristit i za legalne i za ilegalne stvari, kao torrenti.

Krivo! Mislio sam u smislu da je Appsync jos od bete iOS6, a konstrukcija osa se ponesto promijenila sa iOS6. I opet krivo!!! Za legalne IPA fileove (kupljene ili BESPLATNE) ti ne treba nikakav Appsync. Sami izgovori. Strasno
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Takoder. Postoje problemi s Appsyncom vezani za cache i propertijima, neki korisnici imaju probleme (ne samo vezane za aplikacije). Molio bih da se klonite ove teme ako se bavite piratstvom! Nitko vam ne brani, ali ljudi mjesto tome ovdje nije, pise i u pravilima foruma. Svi ste dovoljno sposobni da to zguglate samo tako, prema tome i izvolite! Na ostalo odgovaram drage volje
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iPhone Jailbreak

zanima me koji je tweak ak neko znam za onaj donji red da mogu imat 5 ih u redu a ne 4 tj nije tweak ja ms nego tema?
htio bih jos ubacit mail da nemoram stalno listat pa nikak nemrem nac kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

zanima me koji je tweak ak neko znam za onaj donji red da mogu imat 5 ih u redu a ne 4 tj nije tweak ja ms nego tema?
htio bih jos ubacit mail da nemoram stalno listat pa nikak nemrem nac kako?

click

13 godina
iPhone Jailbreak

hvala spica je ovo s guglom..:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Za one koji zele dobiti maximum iz baterije preporuka na iControl tweak. Slicno kao auto3g, samo ovaj tweak ne radi nikakve probleme, i cak radi svoj posao savrseno.

Postavke su poprilicno jednostavne, pa tu nemam sta pisati. Prvo koristio crackanu verziju da vidim dal radi, i nakon 2 dana kupio iControl. Auto3g = sami problemi. Barem kod mene. Ovaj iControl radi out of the box bez ikakvih daljnjih igranja sa fajlovima. I cini cuda :)

0 0 hvala 0
13 godina
iPhone Jailbreak

ja imam jos jedan problem stalno mi se rusi springboard i baca me u safe mod kak to rijesim jel zna neko mozda..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ja imam jos jedan problem stalno mi se rusi springboard i baca me u safe mod kak to rijesim jel zna neko mozda..??

Neki ti tweak zeza, probaj saznat koji.
Jedino ćeš to rješiti brisanjem tog tweaka koji zeza. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
13 godina
iPhone Jailbreak

ma znam pokusao sam sve tweakove sam obrisao koje sam stavio i nista i dalje zeza instalirao sam i ovaj crash reporeter + jos nes kaj mu treba i njega kad pokrenem sam mi se resetira mob..:O

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

ma znam pokusao sam sve tweakove sam obrisao koje sam stavio i nista i dalje zeza instalirao sam i ovaj crash reporeter + jos nes kaj mu treba i njega kad pokrenem sam mi se resetira mob..:O

ugasi mobitel, kada ga palis drzi volume down tipku, trebao bi te bootat normalno, udji u cydiu i makni/upgrejdaj tweak libstatusbar

13 godina
iPhone Jailbreak

ne pomaže ni to a ni nemam tu aplikaciju/tweak postoji li neka mogucnost da napravim backup uredjaja od jucer ak da kak..??

i oce li to uopce pomoc..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bistri kaže...
tomislavivic kaže...

ugasi mobitel, kada ga palis drzi volume down tipku, trebao bi te bootat normalno, udji u cydiu i makni/upgrejdaj tweak libstatusbar

99% Libstatusbar nije problem, to je jedan od osnovnih, i core jb tweak "podloga"

tomislavivic kaže...

ne pomaže ni to a ni nemam tu aplikaciju/tweak postoji li neka mogucnost da napravim backup uredjaja od jucer ak da kak..??

i oce li to uopce pomoc..??

Nac ga ne mozes jer nisi u Cydii kao Developer ili Hacker vec u User modeu, svejedno nemoj to raditi

Inace ako nista ne mozes, preostaje ti micanje Mobile Substrate-a, on ce ti ujedno maknuti i 99% tweakove ali ce zato 99.99% sve biti u redu...

17 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Libstatusbar je jucer uzrokovo gomilu problema, ako si upgradeao pakete u krivom trenutku velika je mogucnost da si skinuo broken package http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?p=954384
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice