imam problem, pa ako netko možda ima savjet ili riješenje... imam blackberry 9360 koji nema podržanu javu. htjela bi imati instaliranu aplikaciju PBZ mtoken, koji zahtjeva javu (i ima verzija za android). da li postoji neko riješenje kojime bi se možda mogao nadograditi software ili nekako omogućiti java da to proradi? hvala svima unaprijed na odgovorima...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odekle to da 9360 ne podržava java aplikacije? Koristim PBZ aplikacije na 9810, a i prije sam na 9000 bez ikakvih problema.
imam problem, pa ako netko možda ima savjet ili riješenje... imam blackberry 9360 koji nema podržanu javu. htjela bi imati instaliranu aplikaciju PBZ mtoken, koji zahtjeva javu (i ima verzija za android). da li postoji neko riješenje kojime bi se možda mogao nadograditi software ili nekako omogućiti java da to proradi? hvala svima unaprijed na odgovorima...
Koristio istu aplikaciju na Storm II, odnosno na BB 9520 i na BB Curve 8520, bez ikakvih problema. Otiđi u PBZ gdje si otvorila račun, i zatraži reizdavanje aplikacije za tvoj model. Inače kako si zadovoljna sa 9360? Namjeravam kupiti isti model, jer je 9900 u tarifi koja mi je adekvatna skuplji nego da uzmem novi sa garancijom na Njuškalu(3699kn). VIP? Može i na PP da ne spammamo ovdje. Tnq