Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.694.330
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
domac5 kaže...

Preporučite mi neki dobar tv remote app za samsung tv

Od svih daljinskih koje sam isprobao, a isprobao sam ih dosta, ovaj se pokazao najboljim Smart IR Remote - AnyMote. Podržava širok raspon uređaja, ima odlične mogućnosti prilagodbe i radi bez problema.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Može preporuka nekog dobrog web browsera koji bi bio bolji od Chroma i jedan solidni weather widget.

1 0 hvala 0
16 godina
Stux kaže...

Može preporuka nekog dobrog web browsera koji bi bio bolji od Chroma i jedan solidni weather widget.

Web browser :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fortune.browser

17 godina
15 godina

Ova aplikacija koju je napravio samsung nije kompaktibilna sa mojim samsungom S4, nevjerojatno. ..ali dobro ova gore sto mi je covjek preporucio mi je prva liga

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
14 godina

Ima li neka aplikacija koja radi na istom principu kao i Greenify, samo da podrzava 2.x verziju OSa (imam root)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2014 16:51 (dinos3).
17 godina

Poz.

Prešao sam a Ios-a na android i tamo sam koristio odličan progrma Total Downloader (kupljena verzija) i sad me zanima dali ima neka aplikacija koja je slična gore navedenom, a da ima podršku za youtube, većina aplikacija koje sam našao nema podršku za you tube?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
15 godina
Android borbeni komplet

TubeMate skini ga s mobilism foruma

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Može preporuka neke zarazne igre a da je jednostavna?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
17 godina
Android borbeni komplet

Evo preporuke za ubijanje malo vremena dok čekate u redu ili nešto slično... :) 

Brain Wars

Sviđa mi se i sistem što se ne može pretjerati sa igranjem jer postoji limit izazova i onda se mora čekati određeno vrijeme da se opet može igrati.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zna netko aplikaciju koja bi stavila sve notifikacije u widget? :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li postoji neki app da imam lock screen u ovom stilu:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.bitspin.timely

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Ima neka aplikacija koja točno pokazuje koliko koja app koristi proc (frekvencije)

U Fauxu mi pokazuje koliko se ukupno koristi svaka od frekvencija, ali bi htio znati koliko mi svaki app koristi

0 0 hvala 0
14 godina
ITube je dostupan za android.
15 godina
GeneralPag1997 kaže...
ITube je dostupan za android.

Sta je to i jel moze link

http://trakt.tv/user/MjezZza
10 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li postoji neka android aplikacija pomocu koje cu videti pass za fb nalog ili gmail ako sam ostao ulogovan na tom uredjaju?

0 11 hvala 0
15 godina
Andrea1 kaže...

Da li postoji neka android aplikacija pomocu koje cu videti pass za fb nalog ili gmail ako sam ostao ulogovan na tom uredjaju?

Ne treba ti aplikacija , samo pitaj osobu čiji je acc koji joj je pass..{#}.. pileći mozgovi..!

10 godina
neaktivan

Nema potrebe za takvim uletom kad ne znas o cemu je rec...Potrebna mi je pomoc,ako nemas sta drugo da kazes,onda zaobidji :)

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel ima neko za preporucit aplikaciju za 3g managment, tipa koji program moze koristit 3g koji wifi...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

koristi li itko tasker.

kreirao sam si par taskova koji mi trebaju. ali bih volio čuti i još neke tuđe ideje kako iskoristiti taj programčić.

volim kad računala neke trivijalne stvari rade za mene automatski.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
someguy kaže...

Jel ima neko za preporucit aplikaciju za 3g managment, tipa koji program moze koristit 3g koji wifi...

Probaj Intelli3G. Ja ga koristim da mi se automatski prebaci na 2G u sleepu, ali sam vidio da ima dosta opcija pa možda pronađeš nešto što tebi treba.

14 godina
Android borbeni komplet

Može preporuka dobrog file mangera da ima poput total commandera dva panela između kojih se mogu prebacivati podaci?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chome kaže...

Može preporuka dobrog file mangera da ima poput total commandera dva panela između kojih se mogu prebacivati podaci?

ES file manager

17 godina
Chome kaže...

Total Commander

Real Men Play Board Games
16 godina
Android borbeni komplet

Ima li netko problema s zadnjim verzijom Team Viewera za Android? Nakon instalacije prvi dan radi dobro, kasnije počne javljati glupe poruke da nema internet konekcije i da ne može otvoriti grupu itd...internet normalno radi! Sve je ovo počelo s zadnjim ažuriranjem na verziju 10!

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Motorna Testera kaže...
Chome kaže...

Total Commander

Napisao sam poput Total Commander-a. Developer je rekao da za Android ne misli dalje razvijati aplikaciju a ima dosta prostora za napredak pa tražim nešto bolje što ima sve što i total commander ali i više od toga.

Jedan od primjera poboljšanja bi bio da recimo kad kopiram podatke volio bi da mogu ko na pc-u poslat taj prozor u background i dalje radit u total commanderu dok kopira.

13 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Ima li netko problema s zadnjim verzijom Team Viewera za Android? Nakon instalacije prvi dan radi dobro, kasnije počne javljati glupe poruke da nema internet konekcije i da ne može otvoriti grupu itd...internet normalno radi! Sve je ovo počelo s zadnjim ažuriranjem na verziju 10!

Meni sve radi normalono isto kao i prije, pokusaj reinstal.

Chome kaže...
Motorna Testera kaže...
Chome kaže...

Total Commander

Napisao sam poput Total Commander-a. Developer je rekao da za Android ne misli dalje razvijati aplikaciju a ima dosta prostora za napredak pa tražim nešto bolje što ima sve što i total commander ali i više od toga.

Jedan od primjera poboljšanja bi bio da recimo kad kopiram podatke volio bi da mogu ko na pc-u poslat taj prozor u background i dalje radit u total commanderu dok kopira.

Kao sto rekoh es file manager,  total commander za android nisam provao jer es ima sve sta mi treba. 

15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Solid Explorer meni odlican file manager, samo sto je trial pa ga moras kupiti nakon 14 dana ili ga "nabavis". Kad si u landscape takoder imas 2 prozora i mores drag&fdrop koristiti za premjestanje i brdo opcija.

15 godina
Android borbeni komplet

Trebao bih browser koji moze ucitavati stranice vec zoom-irane, koji je dosta brz i jednostavan.. Chrome mi je super sto se tice brzine otvaranja stranica, al npr na bug forumu su slova razlicitih velicina i ne zoomira stranice pri otvaranju, pa ga zbog tog ne zelim kao defualtnog browsera. Moze preporuka nekog drugog?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice