Ne.
To su prenapuhani task killeri koji ti npr. kada skuži da se pali neka igra ubiju Viber, Facebook, Skype ili što je već pokrenuto.
Stvar je u tome što to ionako sam Android napravi... Dakle, nema smisla.
Ne.
To su prenapuhani task killeri koji ti npr. kada skuži da se pali neka igra ubiju Viber, Facebook, Skype ili što je već pokrenuto.
Stvar je u tome što to ionako sam Android napravi... Dakle, nema smisla.
evo vec duze vrijeme na trg. play naletim na aplikacije koje kao ubrzavaju igre? pa je li ko sta to probao, radi li i zna li neko je li moguce ubrzati igrice na mobitelu?
Jedino što možeš ako imaš slabiji uređaj baš je ručno pogasiti sve aplikacije u multitasking izborniku (znači ne neki task killeri kao zasebne aplikacije) i onda upaliti igricu. Ovo sve ostalo od tih task killera nije generalno dobro.
Imaš više o tome u ovoj temi - Android zablude
uobicajeno normalna stvar ako ima vise slobodne memorije aplikacija ima vise prostora da se upise ili je zauzme itd (neda mi se sad tehnikalije objasnjavati)
ukratko nemora cekati da se memorija oslobodi i tako dalje, malo surfajte net postoji i dalje od samo feysa i tuba (da i onog za odrasle) i citajte stvari a ne ovim recenzijama "vjerovati kao da vam prodaju muda pod bubrege"
Da podijelim s vama mišljenje o zaista odličnoj aplikaciji, a isto tako mislim kako velika većina nas "bitku vodi" sa aplikacijom kamere koje se nalaze na uređajima.
No Camera51 to sve "preskače" i dovodi zaista hvale vrijedno iskustvo na Android uređaje
Da li je netko isprobal NBA 2K15 na androidu?? ja skinuo, pokrenuo i odma se aplikacija sruši :/
Novi sam u android svijetu pa me zanima dal postoji nekakva stranica za full premium aplikacije i igre?
Novi sam u android svijetu pa me zanima dal postoji nekakva stranica za full premium aplikacije i igre?
Naravno :)
Da li je netko isprobal NBA 2K15 na androidu?? ja skinuo, pokrenuo i odma se aplikacija sruši :/
Sa marketa ili pirata kad cemo vec tako..
Pirata, inače nema ga na Google Play-u, već na Amazon Store-u
Pirata, inače nema ga na Google Play-u, već na Amazon Store-u
Skini neku drugu verziju ako ima al ja bi saceka bar dok nedode na trg.play
postoji li neka aplikacija tj. player koji vuce video sa youtuba tj. samo audio a ne video, te da ima mogucnost slaganje playliste. znaci da udjem u aplikaciju upisem npr. hladno pivo zimmer frei i on mi ponudi rezultate sa youtuba, kliknem na njega i on mi pusta samo audio a ne i video... ili cak slusanje cijelih playlista sa youtuba ali bez spotova ili da mi nudi kreiranje istih... i naravno da ustedi na data prometu, ne da mi skida cijeli spot ali ga ne prikazuje nego samo da muzika ide, znaci da na njihovom serveru reze video od audia... nadam se da sam dovoljno jasan...
ako nema takve aplikacije, eto ideja nekome.
postoji li neka aplikacija tj. player koji vuce video sa youtuba tj. samo audio a ne video, te da ima mogucnost slaganje playliste. znaci da udjem u aplikaciju upisem npr. hladno pivo zimmer frei i on mi ponudi rezultate sa youtuba, kliknem na njega i on mi pusta samo audio a ne i video... ili cak slusanje cijelih playlista sa youtuba ali bez spotova ili da mi nudi kreiranje istih... i naravno da ustedi na data prometu, ne da mi skida cijeli spot ali ga ne prikazuje nego samo da muzika ide, znaci da na njihovom serveru reze video od audia... nadam se da sam dovoljno jasan...
I meni je ima dosta vremena vrtila po glavi ta ideja al ko ce je isprogramirat...
Al nisam siguran da ima programa koji u realtimeu odvaja zvuk samo, znam da ima masu programa koji su slicni, bolji od youtube liste jer mogu vrtit u pozadini znaci mos igrat nesto, pisat ... a u pozadini ti svira, bar ti toga ima hrpa na trg playu al nisam siguran kolko ti to trosi prometa.
Ulisten imas ve ovo sta si nabrojao
Hvala za aplikaciju, usteda neta se vidi makar sam mislio da ce to bit izrazenije.
Pjesma od 3:19
uListen: 8.08mb
YouTube: hd kvaliteta spot, fullscreen 15.8mb
Hehe hvala na odgovoru.
Imam jos par pitanja.
Zasto se nemogu neke igrice stavljat na SD , dali je problem do sustava da nebi igru dobro pokrenuo ako se stavi na SD? Gdje vi imate igrice i aplikacije u internoj memoriji ili? Kakvi su problemi ako se stavi na SD i s kojim programom je to moguce?
Hvala
moguci uzroci su jer neprenasa se cijela aplikacija:
-developer nije napravio da moze
-ima widgete i premjestanje ih ubija
-isto s notifikacijama
-sd kartica je sporija i dolazi do pada performansi jace zahtjevnih appsa
-aplikacija treba dublje djelovanje sistemskih djelove android os-a tipa gps net
(??neznam ali ispada da se razbiju nasilnim premjestanjem rootanog moba cudni glicevi erori nemogucnosti pokretanja??)
Hvala, samo napomena da se u settingsima ukljuci music mode, znaci ista pjesma gore navedena od 3:19 na pvstaru je 6.94mb, znaci trenutno bolji od uListena.
Ima li aplikacija koja bi smanjila veličinu ekrana radi lakšeg korištenja jednom rukom? Gledam po netu davnoviji Samsungi to imaju.
jel uspio tko instalirati? meni javalja gresku.. kao ima aplikacija s istim imenom, tako nesto
jel uspio tko instalirati? meni javalja gresku.. kao ima aplikacija s istim imenom, tako nesto
Uspio instalirati na CM11 (clen install, znaci pico gappsi) i na CM10.1 na kojem sam morao prvo deinstalirati stariju verziju Gmaila i ona je proradilo.
Pozdrav! Roditelji imaju Huawei MediaPad 7 Lite tablet koji ne koriste, pa sam im ga mislio ja ''ukrasti''. Pošto imam dosta knjiga u PDF i mobi formatu koristio bi tablet prvenstveno kao e-reader, pa me zanima preporuka koji program koristiti.
Pozdrav! Roditelji imaju Huawei MediaPad 7 Lite tablet koji ne koriste, pa sam im ga mislio ja ''ukrasti''. Pošto imam dosta knjiga u PDF i mobi formatu koristio bi tablet prvenstveno kao e-reader, pa me zanima preporuka koji program koristiti.
Ja koristim Repligo reader, prestao se razvijati ali i dalje radi savršeno(rewlof text mode; biranje bijele, sive ili crne pozadine...), jedino problem je što ne otvara epub i mobi. Za epub koristim Universal Book Reader(UB Reader), za razliku od repligo-a treba mu malo duže vremena da učita stranicu
Hvala! Većina stvari mi je u PDF-u (uglavnom neka stručna literatura, većinom samo tekst nešto malo slika ili tablica), tako da mobi i epub format za sad toliko i nisu bitni, ali isprobat ću obje app. Plan mi je nabaviti ebook reader baš za to, ali pošto tablet doma stoji nekorišten, mislio sam ga malo osposobiti za to jer mi je čitanje na laptopu nepraktično. Nisam pretjerano zahtjevan korisnik, tako da će u svakom slučaju koristiti kakav god da je. :D
prijavite se kod googlea na inbox@google.com za testiranje nove aplikacije naziva inbox
http://mob.hr/inbox-novi-googleov-servis-koji-s-pametnijim-pristupm-e-mailu/
Ja koristim Aldiko Book Reader, super mi je. Podržava većinu formata, ali sporije učitava velike dokumente (pdf) sa slikama. isprobaj
Preporučite mi neki dobar tv remote app za samsung tv