Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.460
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ako ne postoji nikakva aplikacija koja bi radila taj posao, može li se barem nekako ubrzati surfanje na EDGE?

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 1 hvala 0
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Marko :D kaže...

Aha, to. Tu uvijek i gledam. Inače, uvijek mi piše UMTS, a nekad i EDGE kada nemam 3G signala.

Imam instaliranu tu aplikaciju :)

Onda je do mobitela (koji je u pitanju) ja imam Samsung Galaxy Core, i baš mi sviđa ovakav način rada, jer 3G nema svuda dobru pokrivenost, onda pozivi prekidaju, o ovako na 2G je stalno dok se internet ne upali.

Vidim imaš onu opciju stalno 2G

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

100% nije do mobitela. Imam LG Optimus L9 P760. Onda ću ostaviti onako kako je i to je to :)

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 0 hvala 0
17 godina
Matozan kaže...

Koji mi bass booster/equalizer možete preporučiti? Free/pay?

Da li postoji takav da mp3 glazbu (na mobitelu - interna/vanjska memorija) i pjesme sa youtube-a može pojačati?

BUMP

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ne znam kako je vama ali meni je UMTS uvijek aktivan čak i sa isključenim mobilnim podatcima. Do mobitela nije jer i moj brat ima isti mobitel i isto mu je UMTS stalno uključuje.

Ne znam kako da namjestim da mi se pozivi i poruke odvijaju preko 2G-a, a internet preko 3G-a.

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sad dali bi ovdje spadao sailfish os-u koji moze pokretati androidove aplikacije i rabi djelomicno androidove drivere hm i dali je tko skinuo Cm verziju i probao kako pokrece njegove aplikacije...
Mozda je prerano za razgovarati o tome ili to vec siva zona?

(Nema problem ako je offtopic modernatori ce obaviti svoju cistacku duznost posta)
TD collector
11 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
JackIsBack kaže...

Skoro svaka aplikacija za pračenje rezultata ima notifikacije (početak utakmice, gol itd). Ja sam ih isprobao nekoliko i najviše koritim aplikaciju rezultati .

Također koristim rezultate i zadovoljan sam.

odlicna i ja sam je sinoc probao a i FotMob isto extra...{#}

12 godina
neaktivan
Vertikalna verzija flappy birda od istog developera
Swing Copters
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotgears.swing
TD collector
15 godina
neaktivan
niknejm93 kaže...

Dobar dan! 

Nedavno sam stavio svoju aplikaciju na google play, ali tek nekoliko ljudi ju je skinulo...

Zanima me koji je najbolji i najjeftiniji nacin za reklamiranje, odnosno kako poboljsati rating aplikacije.

Ne znam je li prema pravilima foruma da je tu objavljujem pa eto može neki savjet :)

Hvala unaprijed

Neznam za načine reklamiranja, ali aplikaciju slobodno preporučiš ovdje, bila tvoja ili ne. Kak preporučujemo druge, tako možeš i svoju, barem je moje mišljenje takvo.

15 godina
Android borbeni komplet

neka aplikacija poput itube-a za ios?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pocket admin
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codermobile.padmin

Za sve koji imaju problema s pc mac win i lin komande znacenje bosd ekrana dns sve u jednom app-u
TD collector
11 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Budući da je ovo mjesto gdje mogu preporučiti aplikacije, ako vas interesiraju filmovi isprobajte ovu ( i kritike su dobrodošle )....

Unaprijed oprostite oni kojima ovo smeta :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wolfshund.movies

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

imam jedno pitanje, naime pošto mo je mob poceo dosta štekat i restarta se, a imam gore CWM, odlucio sam reinstalirat prek njega android, znate ono clear sve il tak neš, nisam siguran ako neko zna (davno sam to radio pa da me neko podsjeti), al da uspijem zadržat aplikaciju i sve njene podatke kao backup, konkretno mislim na aplikaciju mPBZ zato jer bi onda moral ponovo ic u banku da mi ju aktiviraju sa onim nkim kodom koji samo banka daje, ako neko to ima sjeca se postupka instalacije u banci, molim za pomoc, trebam backup tog programa, al baš sve, ne samo instalacija (to mogu skinut trg play-u), hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nemam iskustva sa ovom vrstom aplikacija, pa bih cijenio dobar savjet.  Na pc-u stripove čitam u odličnom YACReader-u.  Trebam preporuku za čitanje stripova na tabletu.

0 0 hvala 0
15 godina
dancy kaže...

imam jedno pitanje, naime pošto mo je mob poceo dosta štekat i restarta se, a imam gore CWM, odlucio sam reinstalirat prek njega android, znate ono clear sve il tak neš, nisam siguran ako neko zna (davno sam to radio pa da me neko podsjeti), al da uspijem zadržat aplikaciju i sve njene podatke kao backup, konkretno mislim na aplikaciju mPBZ zato jer bi onda moral ponovo ic u banku da mi ju aktiviraju sa onim nkim kodom koji samo banka daje, ako neko to ima sjeca se postupka instalacije u banci, molim za pomoc, trebam backup tog programa, al baš sve, ne samo instalacija (to mogu skinut trg play-u), hvala

Imao sam isti problem i pomogao mi je Titanium Backup. Doduše kupio sam Pro verziju i uradio backup Android ID-a. Koliko se sjećam bilo je nekih problema pa nije išlo drugačije.

13 godina
neaktivan
Grbi94 kaže...
dancy kaže...

Imao sam isti problem i pomogao mi je Titanium Backup. Doduše kupio sam Pro verziju i uradio backup Android ID-a. Koliko se sjećam bilo je nekih problema pa nije išlo drugačije.

Je to se sredi sa titanium backupom, odaberete aplikacije koje hocete i backapaju se one i njihovi podaci tipa loginovi itd..

I ne treba biti pro verzija..

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.9.2014 23:32 (someguy).
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozz, zna li netko zašto kad uđem u memoriju mobitela nevidim onaj mali prewiew slika kao što je na hard disku. Mobitel je Sony Xperia P, i kad je na njemu bio jelly bean nisam imao takvh problema. Sada je gingerbread.

Evo slika

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mičić kaže...

Nemam iskustva sa ovom vrstom aplikacija, pa bih cijenio dobar savjet.  Na pc-u stripove čitam u odličnom YACReader-u.  Trebam preporuku za čitanje stripova na tabletu.

Ja sam ih probao nekoliko i najviše mi se svidio perfect viewer skini si još i plugin za PDF_ove ako su ti stripovi u pdf-u.

12 godina
neaktivan
Titanium backup pro dake mogucnost vise backupova iste aplikacije, bez oglasa i manje vazni detalji.
Dostatna je free verzije s jednim backuom po aplikaciji
(osima ako .ije u novim verzijama promjenjeno i ima limit koliko ih itd. Nema mi smisla udate app kad radi ok i starija verzija a fix je za noviji android)
TD collector
16 godina
dancy kaže...

Koristis li pbz365net? to jest net bankarstvo? ako koristis, nije problem, sve imas tamo kad se ulogiras... , i aktivacijski kod i onaj drugi kod sto treba za instalirat!

16 godina
Killua kaže...
Titanium backup pro dake mogucnost vise backupova iste aplikacije, bez oglasa i manje vazni detalji.
(osima ako .ije u novim verzijama promjenjeno i ima limit koliko ih itd. Nema mi smisla udate app kad radi ok i starija verzija a fix je za noviji android)

ako imas token od pbza, mtoken ili fizicki token , dakle uredjaj , onda mozes ponovno, bez da ides u banku, dobiti ta dva koda na pbz365 siteu da regas mpbz na androidu, nazalost backup appa nece raditi na novom ROMu, ali ako imas tokene, kao sto sam naveo, onda to nije bed sam uciniti...

MuWu
16 godina

da da skuzio sam, vec sam napravil sve, nisam stavljao novi rom,nego sam smo išo na wipe i ono format, jel mi je bil jako zatrpan svime mob i štekal je dosta, riješeno hvala

13 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...
Killua kaže...

ako imas token od pbza, mtoken ili fizicki token , dakle uredjaj , onda mozes ponovno, bez da ides u banku, dobiti ta dva koda na pbz365 siteu da regas mpbz na androidu, nazalost backup appa nece raditi na novom ROMu, ali ako imas tokene, kao sto sam naveo, onda to nije bed sam uciniti...

Backup radi i kad je neki drugi rom, sa sam sa TB restorao sa 4.0 na 4.4 bez problema i app i data...

16 godina

ma to sve stoji, svi appovi rade ali ne radi backup od konkretno mpbza ili mzabae...dakle mtokeni rade ali ta ove se mora ponovno ugovoriti usluga ili putem neta sa tokenom ili u banci... 

MuWu
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Hodam na posao blizu Slovenske granice i kad imam na automatski biranje mreže, često mi prebacuje na Slovensku, a ako stavim na ručno, onda povremeno ostajem skroz bez signala. Kako namjestiti ili pomoću koje app da se slobodno prebacuje između Hrvatskih mreža, ali da ne prelazi na Slovenske?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

vjerovatno nema na gplayu ali ima li neki app za konvertiranje youtube to mp3 a da je dobar bez nekih 1000 reklama

i da li ima neki app koji bi npr za te mp3.ice popunio IDE tagove automatski

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ne znam za aplikaciju ali znam za stranicu YouTube-MP3.org koja ima samo jednu reklamu i instantno konverta bilo koji YT video.

Stranicu možeš otvoriti i na mobitelu. Samo unesi link videa i stisni na gumb, konvertiranje će biti gotovo u roku od nekoliko sekundi.

http://www.youtube-mp3.org/

0 0 hvala 0
15 godina
nex987 kaže...

vjerovatno nema na gplayu ali ima li neki app za konvertiranje youtube to mp3 a da je dobar bez nekih 1000 reklama

i da li ima neki app koji bi npr za te mp3.ice popunio IDE tagove automatski

Tubemate na androidu je odličan, imaš opciju za download videa i mp3 datoteka. Automatski popuni naziv pjesme, dok imaš opciju da prilikom downloada ručno uneseš autora i album

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
14 godina
Android borbeni komplet

Postoji li neka aplikacija da ima on screen tipke za back home i to ali onako na dnu kao što imaju nexus mobiteli npr

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pimp my rom i gravitybox ti imaju tu opciju
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice