Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.701.891
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Android borbeni komplet
the_dammed kaže...

Dali ima neki dobar widget za paljenje i gasenje GPS-a, DATA, zvuka i WiFi-a,a da je maaaaaali mali, tj da zauzima jako jako malo mjesta na ekranu?

Po meni, najbolji Power Widget lite.

16 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
the_dammed kaže...

Dali ima neki dobar widget za paljenje i gasenje GPS-a, DATA, zvuka i WiFi-a,a da je maaaaaali mali, tj da zauzima jako jako malo mjesta na ekranu?

Thanks, no nema protok podataka.

16 godina
the_dammed kaže...
dinos3 kaže...
the_dammed kaže...

Thanks, no nema protok podataka.

Powerful Control ima opsežne mogućnosti prilagodbe: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.powerfulcontrol.free

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jel zna neko neku dobro aplikaciju slicnoj sports tracker ali da je testirana da sve dobro pokazuje jer sports tracker mi pokazuje pogresno brzinu tj. manje pokaziva, aplikaciju bi koristio samo za bicikliranje. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Virus_sc kaže...

jel zna neko neku dobro aplikaciju slicnoj sports tracker ali da je testirana da sve dobro pokazuje jer sports tracker mi pokazuje pogresno brzinu tj. manje pokaziva, aplikaciju bi koristio samo za bicikliranje. hvala

endomondo

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ekipa,

zna li netko postoji li text to speech aplikacija (za Android) koja čita epub-ove i ebooks-e na glas? 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ej ovako, imam par pitanja, možda nije idealna tema al neznam di bi to postao. 

Znači danas sam upisao broj kartice u Trg Play (PBZ visa electron) i kupio prvu aplikaciju. 

E sad, pitanja, dal je opasnost da ti neko provali u račun? Dal vi imate posebne račune za Trg Play? I kad bi htio, di se isključi taj moj račun i kartica od google računa? 

Danke. 

0 1 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Koja bi bila dobra aplikacija za backup određenog SMS razgovora u neki oblik tipa *.txt da se lako kasnije čita na kompu. Za backup na gmail znam i to me ne zanima, hoću baš lokalno spremiti u jedan file koji mogu kasnije čitat.

0 0 hvala 0
14 godina
Chome kaže...

Koja bi bila dobra aplikacija za backup određenog SMS razgovora u neki oblik tipa *.txt da se lako kasnije čita na kompu. Za backup na gmail znam i to me ne zanima, hoću baš lokalno spremiti u jedan file koji mogu kasnije čitat.

MyPhoneExplorer

Instalacija progrma na mob i na komp.

Ovak izgleda backup:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
Android borbeni komplet

novi angry birds izassli.. Angry Birds Stella

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

novi angry birds izassli.. Angry Birds Stella

Jao meniii {#}{#}{#}

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

koja je najbolja siri zamijena za android? Koristite li sta?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4L4N kaže...

Google Now je meni najbolji od tih "Siri alternativa". Ako si na Samsungu S4 i novji onda imaš S-Voice ako se tako zove (iskreno nemam pojma za to, imam glaxy Mini 2 sa CM11 i koristim Google Now kad zatreba)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
13 godina
neaktivan
midzan21 kaže...
4L4N kaže...

Google Now je meni najbolji od tih "Siri alternativa". Ako si na Samsungu S4 i novji onda imaš S-Voice ako se tako zove (iskreno nemam pojma za to, imam glaxy Mini 2 sa CM11 i koristim Google Now kad zatreba)

Na xperia z2 sam i neznam dal uopce ima neki originalan voice control

11 godina
protjeran
Android borbeni komplet

molim vas koja je najbolja aplikacija za pracenje fudbalskih rezultata,prvenstveno engleske premier lige,ali u stilu da dobijam obavijest kad padne gol...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 11:58 (edoroki).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
edoroki kaže...

molim vas koja je najbolja aplikacija za pracenje fudbalskih rezultata,prvenstveno engleske premier lige,ali u stilu da dobijam obavijest kad padne gol...

Probaj sofascore, sorry sto ti ne mogu link stavit, na mobu sam. :) 

11 godina
protjeran

hvala jarane ako posjedujes tako nesto posalji mi molim te na pp..

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 12:21 (edoroki).
17 godina
edoroki kaže...

Skoro svaka aplikacija za pračenje rezultata ima notifikacije (početak utakmice, gol itd). Ja sam ih isprobao nekoliko i najviše koritim aplikaciju rezultati .

I fotmob mi je isto ok.

11 godina
neaktivan
JackIsBack kaže...
edoroki kaže...

Skoro svaka aplikacija za pračenje rezultata ima notifikacije (početak utakmice, gol itd). Ja sam ih isprobao nekoliko i najviše koritim aplikaciju rezultati .

I fotmob mi je isto ok.

hvala mnogo jarane instalirat cu i sacekat vikend pa analizirat...{#}

17 godina
Android borbeni komplet

Koji mi bass booster/equalizer možete preporučiti? Free/pay?

Da li postoji takav da mp3 glazbu (na mobitelu - interna/vanjska memorija) i pjesme sa youtube-a može pojačati?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Postoji li neka aplikacija koja će mi automatski prebaciti sa 3G signala na 2G kada bude jako slab signal i obrnuto? Hvala.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.

0 0 hvala 0
12 godina
Marko :D kaže...

Postoji li neka aplikacija koja će mi automatski prebaciti sa 3G signala na 2G kada bude jako slab signal i obrnuto? Hvala.

moj mob to sam radi bez aplikacije :D

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Znam ali evo recimo kada sam u dizalu imam jako slab 3G signal (-113 dBm), a mobitel se rijetko kada prebaci na 2G.

Znači treba mi aplikacija koja bi kada signal padne na neku razinu (koju ja odredim) da mi se on sam prebaci na 2G.

TD-ovi (palci dolje) na mojim postovima? NE obazirite se na njih! Dijeli ih dežurni troll na forumu.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 20:09 (Marko :D).

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Kod mene je 3G (H) samo kada upalim internet, kada je internet ugašen onda je na 2G (EDGE) pozivi i poruke.

U postavkama je podešeno na automatski način (GSM/WCDMA)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kran kaže...

Kod mene je 3G (H) samo kada upalim internet, kada je internet ugašen onda je na 2G (EDGE) pozivi i poruke.

Kako provjeriti koju vrstu mreže koristim za pozive i poruke? Kada razgovaram na nekom području sa slabije pokrivenim 3G signalom čujem šum, a kada prebacim na 2G nema nikakvih šumova.

BTW u postavkama je tako i kod mene namješteno.

16 godina
Marko :D kaže...
kran kaže...

Kako provjeriti koju vrstu mreže koristim za pozive i poruke? Kada razgovaram na nekom području sa slabije pokrivenim 3G signalom čujem šum, a kada prebacim na 2G nema nikakvih šumova.

BTW u postavkama je tako i kod mene namješteno.

Postavke - O Uređaju - Statut i onda dolje ima stavka "Vrsta mobilne mreže"

16 godina
Android borbeni komplet

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Aha, to. Tu uvijek i gledam. Inače, uvijek mi piše UMTS, a nekad i EDGE kada nemam 3G signala.

Imam instaliranu tu aplikaciju :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.9.2014 20:42 (Marko :D).

0 0 hvala 0
15 godina
JackIsBack kaže...

Također koristim rezultate i zadovoljan sam.

11 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Dobar dan! 

Nedavno sam stavio svoju aplikaciju na google play, ali tek nekoliko ljudi ju je skinulo...

Zanima me koji je najbolji i najjeftiniji nacin za reklamiranje, odnosno kako poboljsati rating aplikacije.

Ne znam je li prema pravilima foruma da je tu objavljujem pa eto može neki savjet :)

Hvala unaprijed

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice