Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.701.891
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav ljudi!

Ima li koji softver gdje možeš uživo vidjeti lokaciju mobitela na kojima je instaliran taj program? Po mogućnosti da postoji i za Android i Windowse?

Prije sam koristio Latitude, al toga više nema...

Android Device Manager: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm&hl=en

+ web: https://www.google.com/android/devicemanager

14 godina
Eol kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav ljudi!

Ima li koji softver gdje možeš uživo vidjeti lokaciju mobitela na kojima je instaliran taj program? Po mogućnosti da postoji i za Android i Windowse?

Prije sam koristio Latitude, al toga više nema...

Android Device Manager: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm&hl=en

+ web: https://www.google.com/android/devicemanager

{#} Izgleda da sam krivo objasnio...

Da vidim lokaciju svih svojih frendova ili obitelji koji su instalirali taj program.

Ono, dal je frend na putu do mene, dal mi je buraz doma, dal je zena kod ljubavniku, il trosi lovu u ducanima...

Al izgleda da sam nešto našao:

https://www.life360.com/

iOS, Andorid, Windows Phone.

Šteta, nema Windowsa.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina

Mda, Life360 izgleda zanimljivo ali isto nema web/Windows UI kao G+ koji ponekad koristim za automatski location sharing.

Možda je Foursquare to napravio bolje, nisam još probao Swarm...?

15 godina
Android borbeni komplet

Kupio Modern Combat 5, igra je strava. Grafika, usudio bi se reći blizu standarda konzola prošle generacije, toliko je napredovao gaming na mobilnim uređajima. I dobro je što kad jednom platite igru, nema više "in-app purchases". Definitvno preporuka, dosta je zarazna igra. Radi super na Nexus 7.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Eol kaže...

Mda, Life360 izgleda zanimljivo ali isto nema web/Windows UI kao G+ koji ponekad koristim za automatski location sharing.

Možda je Foursquare to napravio bolje, nisam još probao Swarm...?

Ma da, našao sam ideje za dosta programa ali ništa precizno objašnjeno. A pošto mi je mob nov, još ga ne bi htio "zagaditi" snimanjem svih mogućih aplikacija, samo da isprobam {#}

Pa ako još netko ima kakav savjet iz prve ruke, bio bi zahvalan :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina

Ne znam jesi ovo već gledao, ali eto još jedan prijedlog. Ne znam kako su druge platforme podržane {#}

16 godina
Android borbeni komplet

Evo vam jedan dobar novi browser (Fortune internet preglednik)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fortune.browser

Probajte, pa komentirajte kako vam se sviđa.

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Postoji li ikakav media player koji može pokretati različite formate klipova (mkv, mp4...) i titlova (srt, ass...)?

Ako da, koji je najbolji?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

MX Player koristim već godinama i nije bilo videa koji ne može otvoriti. Ne znam točno za formate koje si pitao, ali mislim da ne bi trebao imati problema.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Preporuka za browser Atlas browser, ultra turbo brz, jest da je jos beta al radi preodlicno...

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
zvonac kaže...

Preporuka za browser Atlas browser, ultra turbo brz, jest da je jos beta al radi preodlicno...

Danas isprobao, stvarno je munjevit browser, evo zahvala za preporuku ;)

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Može li mi netko preporučiti kamera aplikaciju, NE trebaju mi neki efekti ni šminka, treba mi DSLR-like aplikacija po mogućnosti da ima intervalometar i bracketing, da prepoznaje hardversku tipku za slikavanje i naravno da može slikavati slike puno rezolucije. (Camera FV-5 je ovo solidno obavljala na mojim ranijim uređajima ali ovdje ne prepoznaje dugme za slikavanje pa mi je beskorisna...)

Također ako znadete neku burst shot aplikaciju koja slikava slike pune rezolucije, ne smanjene to bi isto bilo odlično.

Edit: nema potrebe, Camera FV-5 s novijom verzijom radi savršeno, preporuka svim ljubiteljima fotografije

Uređaj: Xperia Z1

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 11:32 (IRebic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Moze preporuka za besplatnu aplikaciju za ubaciti time/date stamp na fotografije?

Real Men Play Board Games

0 0 hvala 0
16 godina
Postoji li aplikacija kojom mogu slusati glazbu s youtubea i da se automatski skine pjesma koju slusam ili da mogu rucno skinuti?
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
emerik kaže...
Postoji li aplikacija kojom mogu slusati glazbu s youtubea i da se automatski skine pjesma koju slusam ili da mogu rucno skinuti?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jaydoo.uListen&hl=hr

mozes "cacheati" video sto znaci da mozes slusati bez ponovnog skidanja i bez internet konekcije

16 godina
Ne radi mi.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
kran kaže...

Evo vam jedan dobar novi browser (Fortune internet preglednik)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fortune.browser

Probajte, pa komentirajte kako vam se sviđa.

Probao, defaultni mi je bolji.

zvonac kaže...

Iznenađujuće brz! sve opcije su podešene za podešavanje brzine.

Odlično vizalno složen.

Ali, kad ga isprobam na BUG forumu imam više zamjerki.

Double click zumira na širinu teksta na kojem sam kliknuo. Ako je tekst jako širok slova su premala i uopče nije čitljivo.

Ako povečam veličinu slova tekst je vidljiv, ali onda su naslovi daleko preveliki, neki dijelovi teksta i slika se preklapaju i nestane tipka Pošalji kad nekom pišete privatnu poruku.

HTC-ov brovser ovo ima lijepo rješeno. Sve se zumira na unaprijed određenu veličinu, i sav tekst koji onda stoji van ekrana se lijepo ponovo formatira i upadne ponovo u ukran.

Još nisam našao browser koji ovo radi a da je (bar približno) brz kao Atlas.

Fortune ima iste probleme, a duplo je sporiji od Atlasa.

Imate kakve preporuke?

Ili se javiti developerima Atlasa i preložiti im ovu ideju?

15 godina
Android borbeni komplet

meni jednostavno nijedan browser nema ono sta ja trazim.. sve karakteriskitke defualtnog browsera i njegovu fluidnost ali da ima i swype s lijeve i desne stranice da mogu pristupiti bookmarksima. neki mix izmedu defualt browsera i dophina bi bilo savrseno

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

meni jednostavno nijedan browser nema ono sta ja trazim.. sve karakteriskitke defualtnog browsera i njegovu fluidnost ali da ima i swype s lijeve i desne stranice da mogu pristupiti bookmarksima. neki mix izmedu defualt browsera i dophina bi bilo savrseno

Jesi li isprobao Next Browser?

15 godina
Gale92 kaže...
maxy0 kaže...

Jesi li isprobao Next Browser?

da, nije los.. mozda mrvicu sporiji od defualtnog, ali me najvise muci sto mi se stranice kada se otvore ne prikazuje ih zumirane

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li postoji koja aplikacija za pregledavanje slika (galerija) koja ima mogučnost zaključavanja ekrana na određenoj slici. Npr, otvorite sliku i kliknete lokot te nemožete listati dok ga ponovo ne kliknete (i upišete lozinku ako tako namjestite). To bi služilo u onim situacijama kad nekome želite pokazati sliku, a on nepristojno počne listati dalje i ne staje dok ne prevrti cjeli mogbitel.

I aplikacija koja bi uključila treptanje pozadinskog osvjetljenja tipki dok dobite sms, poziv, obavjest... To bi služilo za mobitele koji nemaju ledicu na vrhu za tu svrhu. Znam da ima app koja na ekranu pali točkicu da svjetli, ali to nije to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2014 3:34 (Osa).
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
Osa kaže...

Da li postoji koja aplikacija za pregledavanje slika (galerija) koja ima mogučnost zaključavanja ekrana na određenoj slici. Npr, otvorite sliku i kliknete lokot te nemožete listati dok ga ponovo ne kliknete (i upišete lozinku ako tako namjestite). To bi služilo u onim situacijama kad nekome želite pokazati sliku, a on nepristojno počne listati dalje i ne staje dok ne prevrti cjeli mogbitel.

Odlican prijedlog za aplikaciju {#}, nesto najiritantnije kad nekome zelim pokazati sliku...

14 godina
Android borbeni komplet

Ima li koja od cloud aplikacija na mobitelu mogućnost da se odabere već postojeći direktorij da se sinkronizira?

Za sad sam sam vidio da napraviš novi direktorij koji će biti sinkroniziran, odabrati direktorij s fotografijama s fotoaparata i ubacivanje jedan po jedan fajl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Poz!  Molim vas ima li koja apk kojom mogu slati attachment veći od 25mb na mail drugim osobama,  gmail ne šalje veći od 25 mb.  Hvala! 

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fero kaže...

Poz!  Molim vas ima li koja apk kojom mogu slati attachment veći od 25mb na mail drugim osobama,  gmail ne šalje veći od 25 mb.  Hvala! 

Do 15GB možeš slati putem GoogleDrive (svakome - Share: anyone with the link):

https://support.google.com/mail/answer/2480713

13 godina
neaktivan
Eol kaže...
Fero kaže...

Do 15GB možeš slati putem GoogleDrive (svakome - Share: anyone with the link):

https://support.google.com/mail/answer/2480713

Ili ja ne znam ili nisam nešto dobro napravio  jer mi nije dao.  Morao sam osobu dodati na google drive za Share,  ali on ne može download, može uređivati i pregledavati kako mi je rekao.  Hvala na odgovoru,  ali snašao sam se sa apk WeTransfer i može do 10gb slati datoteke drugome na mail. 

"Just A Dream ".
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ima li koja od cloud aplikacija na mobitelu mogućnost da se odabere već postojeći direktorij da se sinkronizira?

Za sad sam sam vidio da napraviš novi direktorij koji će biti sinkroniziran, odabrati direktorij s fotografijama s fotoaparata i ubacivanje jedan po jedan fajl.

Probaj FolderSync, prilično dobar program. {#}

14 godina
Gruber kaže...
Probaj FolderSync, prilično dobar program. {#}

E, izgleda da je to to! {#} Hvala!

Koliko opcija, uh!

A Dropbox app ima 30 MB i moža 2-3 načina sinkroniziranja... :/

16 godina
Android borbeni komplet

ljudi zna netko neku kamera aplikaciju koja ima mogucnost odabira snimanje zvuka preko audio jacka ?? dakle preko onog za slušalice/mikrofon?

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Dali ima neki dobar widget za paljenje i gasenje GPS-a, DATA, zvuka i WiFi-a,a da je maaaaaali mali, tj da zauzima jako jako malo mjesta na ekranu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice