Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.702.033
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Android borbeni komplet
Koja je najbolja e-mail aplikacija za android?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Android borbeni komplet
tintin kaže...
Koja je najbolja e-mail aplikacija za android?

Ja koristim CloudMagic, nije loš.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
Android borbeni komplet

Ja koristim stock Mail aplikaciju od MIUI rom-a, mogu povezati sve e-mail račune (gmail, hotmail, yahoo...) i nebi je mijenjao ni za šta.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav, ako netko zna nešto više o HTC BlinkFeed neka mi se javi na PP. Da ne pisem tu dugačke poruke.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Jeli neko koristio PhoneLocator Pro? Vidim da više nije u funkciji. Nema je na playstore-u, web stranica ne radi? Najgore je što sam ju platio i bila je odlična aplikacija za slučaj gubitka ili krađe mobitela a sad je ukinuta.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Chome kaže...

Jeli neko koristio PhoneLocator Pro? Vidim da više nije u funkciji. Nema je na playstore-u, web stranica ne radi? Najgore je što sam ju platio i bila je odlična aplikacija za slučaj gubitka ili krađe mobitela a sad je ukinuta.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiucare.client.skt

http://www.mobiucare.com/

?

14 godina
Android borbeni komplet

To nije ta aplikacija iako se zove gotovo identično. Razlika je u tome što kod ove moje nema razmaka između riječi "Phone" i "Locator"

https://www.facebook.com/Fightforphonelocatorpro

https://twitter.com/PhoneLocatorPro

http://getandroidstuff.com/phonelocator-pro-android-download-v105/

Ali da nismo totalno offtopic koja bi bila dobra u istu svrhu?

Ova mi je bila odlična jer se mogla sakriti i kao da nije niti instalirana na mobu, potrošnja resursa mobitela nikakva a funkcije odlične. Moglo se pomoću internet stranice pronaći mobtel i paliti razne funkcije aplikacije. A moglo se i sa drugog moba poslati kod u sms-u i aplikacija bi tada slala na unapred određeni mail i broj mobitela tražene informacije.

0 0 hvala 0
11 godina
Android borbeni komplet

Dolphin Browser

Po meni najbolji Android browser.

Koristi "tabove" kao sto je na browserima za PC, zbog toga se lako priviknut. Ima jednostavno sučelje, hrpu add on-ova i što je najvažnije brz je! Koristim ga već jako dugo i iz iskustva mogu reći da je brži od Chroma, Opere te ostalih Android browsera.

Probajte svakako {#}

...and the world will become my playground...
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 15:47 (Avensac).
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Chome kaže...

To nije ta aplikacija iako se zove gotovo identično. Razlika je u tome što kod ove moje nema razmaka između riječi "Phone" i "Locator"

https://www.facebook.com/Fightforphonelocatorpro

https://twitter.com/PhoneLocatorPro

http://getandroidstuff.com/phonelocator-pro-android-download-v105/

Ali da nismo totalno offtopic koja bi bila dobra u istu svrhu?

Ova mi je bila odlična jer se mogla sakriti i kao da nije niti instalirana na mobu, potrošnja resursa mobitela nikakva a funkcije odlične. Moglo se pomoću internet stranice pronaći mobtel i paliti razne funkcije aplikacije. A moglo se i sa drugog moba poslati kod u sms-u i aplikacija bi tada slala na unapred određeni mail i broj mobitela tražene informacije.

Cerberus ti je najbolja

15 godina
neaktivan
Avensac kaže...

Dolphin Browser

Po meni najbolji Android browser...

Koristio sam njega dugo, zatim Maxthon, pa Next Browser i sad ponovo Maxthon. Više neznam koji bi bio "najbolji". Najbolji je onaj koji ti se najviše svidi, a ja koristim Maxthon jer je po veličini najmanji, a opet zadovoljava sve funkcije.

14 godina
Android borbeni komplet

probao sam pretraživati ovu temu za wi fi hotspot ali nisam uspio ništa naći, trebala bi mi neka aplikacija koja automatski nalazi wi fi hotspot blizu mene i obavještava me, a i da ima recimo lokaciju na karti di su najbliži hotspotovi.

Probao sam aplikaciju Wefi pro ali nadje 3-4 hot spota u cijelom zagrebu.

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Drži WiFi upaljen. Sam android ti baci obavijest kada je otvorena mreža u dometu.

My name is Legion... For we are many!
14 godina
Android borbeni komplet

a za hotspotove oko mene po zagrebu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav!

Koja je trenutno najbolja navigacija za naše prostore?

Ne mora biti besplatna.

(Plus je da postoji negdje na netu verzija za isprobati {#} )

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav!

Ne mora biti besplatna.

Navigon Europe... definitivno najbolja! 

Error 404 Not Found
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav!

Ne mora biti besplatna.

Ja koristim besplatni MapFactor Navigator + besplatne OSM offline mape. Isprobao ga po Sloveniji, Austriji, Njemackoj, HR cestama i otocima. Za besplatne offline mape i vise nego dobro radi. Ne mora se sve uvijek "isprobavati".

16 godina
neaktivan
mcf kaže...

Ja koristim besplatni MapFactor Navigator + besplatne OSM offline mape. Isprobao ga po Sloveniji, Austriji, Njemackoj, HR cestama i otocima. Za besplatne offline mape i vise nego dobro radi. Ne mora se sve uvijek "isprobavati".

Trenutno nije da mi baš nešto treba, ali za budućnost, kakav je googlemaps naspram ostalih navigacija za ovakve stvari, koje su prednosti ostalih naspram google-a? Oprostite na off topic-u

14 godina
TiMi79 kaže...

Trenutno nije da mi baš nešto treba, ali za budućnost, kakav je googlemaps naspram ostalih navigacija za ovakve stvari, koje su prednosti ostalih naspram google-a? Oprostite na off topic-u

Google ima svoje mape, OSM su open source mape, besplatne mape koje nemaju veze sa googlom, ali su azurne i pokrivaju cijeli svijet. Mogu se legalno koristiti offline. Uz to, tu su jos komercijalne mape tipa tomtomove. Za samu navigaciju imas vise enginea, neki besplatni, neki se placaju, odaberi sta ti pase.

16 godina
neaktivan
mcf kaže...

Google ima svoje mape, OSM su open source mape, besplatne mape koje nemaju veze sa googlom, ali su azurne i pokrivaju cijeli svijet. Mogu se legalno koristiti offline. Uz to, tu su jos komercijalne mape tipa tomtomove. Za samu navigaciju imas vise enginea, neki besplatni, neki se placaju, odaberi sta ti pase.

Znam da google ima svoje mape i znam šta su OSM, nego me je čisto zanimalo u navigacijskom smislu kakve su razlike, koje su bolje i jednostavnije za korištenje, pogotovo za offline? Ali nema veze, da sad ne spamam, svejedno hvala ti na objašnjenju {#}

14 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav svima.

Prije koji dan, Google je predstavio novi Play Store 4.9.13 s novim, redizajnirim izgledom prikaza aplikacije.

Nema promjena u popisu aplikacija, ali se zato razlika vidi kada se otvori pojedina aplilacija.

Više na linku http://www.droid-life.com/2014/07/22/download-google-play-4-9-13-rolls-out-features-material-design-in-listings/

Na linku ju je moguće i preuzeti.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
TiMi79 kaže...

Znam da google ima svoje mape i znam šta su OSM, nego me je čisto zanimalo u navigacijskom smislu kakve su razlike, koje su bolje i jednostavnije za korištenje, pogotovo za offline? Ali nema veze, da sad ne spamam, svejedno hvala ti na objašnjenju {#}

Pa rekoh ti - karte ko karte, imas besplatnih, imas komercijalnih. Googlove ne podrzavaju (legalno) offline spremanje. Sto se tice jednostavnosti koristenja, preciznosti turn-by-turn i slicno, to je vec do navigacijskog enginea koji koristis i nema neke veze sa samom kartom.

Ja imam doma licencirane Mireove karte sa kineskim engineom (hardver/sotfver, GoClever) i nisam primjetio neku razliku izmedju OSM karata i MapFactorovog Navigatora na Androidu - osim sto na Mireovim kartama mozes navigirati na kucni broj ulice, a na OSM samo na raskrsca i tu i tamo koji kucni broj.

16 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Po meni, najbolje offline karte i navigacija su CoPilot GPS.

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Tko voli turn based rpg igre, preporučam Summoner wars: Sky arena .

Igram ju par dana iz razonode i zanimljiva je igrica za ubiti vrijeme.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 14:58 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Ima nešto dobro u stilu Out Of Milk aplikacije ili je ta najbolja u svrhu šoping liste?

Volio bi da ima mogućnost da se stavi widget sa listom na homescreen.

0 0 hvala 0
17 godina
Chome kaže...

Ima nešto dobro u stilu Out Of Milk aplikacije ili je ta najbolja u svrhu šoping liste?

Volio bi da ima mogućnost da se stavi widget sa listom na homescreen.

jesi probao Google Keep?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 19:56 (steve90).
14 godina
Android borbeni komplet

Ma u principu se za blješke dvoumim između google keep i evernotea. Ali za shopping listu bi nešto drugo. Evernote nema dobru checklistu a google keep ne mogu složit da shopping listu shaream s više korisnika koji bu ju mogli mijenjati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Trebal bi preporuku za neku najbolju SMS aplikaciju..? Oni koji su ih više isprobali. Ja sam isprobal par komada, a niti jedna mi se osobitno nije dojmila. Volel bi da app povuče slike iz kontakti, kaj nije slučaj kod dosta SMS aplikacija poput GO SMS i nekih drugih, i daj nije bloatware isto poput GO SMS.

0 0 hvala 0
15 godina
HrcHC kaže...

Trebal bi preporuku za neku najbolju SMS aplikaciju..? Oni koji su ih više isprobali. Ja sam isprobal par komada, a niti jedna mi se osobitno nije dojmila. Volel bi da app povuče slike iz kontakti, kaj nije slučaj kod dosta SMS aplikacija poput GO SMS i nekih drugih, i daj nije bloatware isto poput GO SMS.

meni se osobno svidio hangouts

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Tražim aplikaciju vezanu uz financije. Dakle, da unesem svoja primanja i izdatke, i tako dobijem neki financijski plan za sljedeće mjesece. Po mogućnosti da se može na Desktopu online uređivati, dakle na PC-u.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav ljudi!

Ima li koji softver gdje možeš uživo vidjeti lokaciju mobitela na kojima je instaliran taj program? Po mogućnosti da postoji i za Android i Windowse?

Prije sam koristio Latitude, al toga više nema...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice