Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.702.182
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Android borbeni komplet

Imam samsung galaxy note i sad zelio bih imati videopozive preko skypea zanima me da li je to moguce druga strana bi imala s4..??

Te da li bi to trosilo novce ili samo internet promet..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Skype je aplikacija program neovisan o uredaju ili pc osoba se ulogira na "korisnicki racun" preko kojeg obavlja internetske pozive preko bilo kojeg tehnoloski podrzane komponente mobitela tableta pc-a nitenda 3ds pa cak i tamagocija ako je podrzan...
Skype rabi net promet (preko wifi ili mobilno.. zadnie poznato) u slucaju kada se trosi mobilni net promet iznad kupljenog mobilnog paketa (recimo nakon 100 Mb ili 1Gb) obracunava po tarifi zadanom od strane pruzatelja mobilnih usluga..
TD collector
13 godina
Android borbeni komplet

Ok tako sam i mislio znaci preko wifija nece bit problema..??

I jeli samsung galaxy note dovoljno snazan za to..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

I preko Wi-Fija možeš dobiti veliki račun ako nemaš FLAT. Ako imaš FLAT možeš razgovarati do milje volje. Video pozive možeš obavljati na svim mobitelima koji imaju prednju kameru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.5.2014 16:50 (Marko :D).

0 2 hvala 1
16 godina
nemora biti da ce dobiti veliki racun, ako ima ssd, usporenje brzine nakon potrošenog prometa
15 godina
Android borbeni komplet

pozdrav, koja je najbolja aplikacija  sa smajlovima za facebook, recimo dali ima aplikacija sa smajlovima kao na whatsappu??

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 1:39 (marxone).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Upisi Emoji u ..."di god vec skidas aplikacije'.... imas i tipkovnice koje ih podrzavaju
TD collector
14 godina

Postoji li neki lockscreen ili launcher app koji bi mi na lockscreenu pokazivao notifikacije kao na iPhoneu?

Znaci ovako kao ma slici dole i samo povucem u desnu stranu i otvori mi tu notifikacije, ali pri tome da mogu imati sifru ili PIN.

12 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Postoji li neki lockscreen ili launcher app koji bi mi na lockscreenu pokazivao notifikacije kao na iPhoneu?

Znaci ovako kao ma slici dole i samo povucem u desnu stranu i otvori mi tu notifikacije, ali pri tome da mogu imati sifru ili PIN.

Dashclock+ekstenzije? Znam da nije to potpuno to, ali ima dosta mogućnosti.

12 godina
neaktivan
znao sam i ja jedan lagani Launcher na marketu za te notifikacije ili je ono mogao wigete staviti na lock screen.. posto ga se nemogu sjetiti dosao sam onda napisati

.... Smrt iPhoneu...
TD collector
14 godina
dinos3 kaže...

Znaci ovako kao ma slici dole i samo povucem u desnu stranu i otvori mi tu notifikacije, ali pri tome da mogu imati sifru ili PIN.O

Dobio sam odgovor na drugom forumu.

Ova sitna aplikacija https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anandbibek.notifyme i svi su problemi rijeseni ;)

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kolko u principu znači Batery Doctor za bateriju, i dal je ušteda veća s njim? Tko ima iskustva neka napiše kakva su mu..

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Sunrise napokon portan na Android. Odličan kalendar. Svakako treba isprobati.

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Trials Frontier

Izašlo paralelno sa Trials Fusion za komp i konzole.. prezarazno.

Disregard the constabulary.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
igstromar kaže...

Kolko u principu znači Batery Doctor za bateriju, i dal je ušteda veća s njim? Tko ima iskustva neka napiše kakva su mu..

Hvala.

Ja sam ga instalirao i čini mi se dobrim ali sam ga ubrzo deinstalirao jer sam imao nekakvih problema sa njim. Nakon kompletnog gašenja aplikacije i pri ponovnom pokretanju svaki puta bi pokrenuo skeniranje SD kartice, nemam pojma zašto. Problem je prijavljen autorima i rekli su mi da će u slijedećim verzijama to biti ispravljeno.

14 godina
Android borbeni komplet

My Paid Apss

Muku sam mučio tražeći kupljene aplikacije, dok slučajno nisam naletio na ovu.

I radi super.

Jednostavno vas pita full control nad Google računom i samo pokupi plaćene aplikacije.
Ne sprema nikakve osobne podatke.

Hvale vrijedna gesta je i da se mogu isključiti reklame, bez plaćanja (doniranja). 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 12:34 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel ovo za ovo dvoje normalno da tako puno baterije jede?

0 1 hvala 0
14 godina
Marko :D kaže...

Jel ovo za ovo dvoje normalno da tako puno baterije jede?

Potpuno normalno.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
15 godina
nontryer kaže...

Trials Frontier

zasto je tako mala kompaktibilnost? nije kompaktibilno s One X-om ali sa starim Evo 3D je...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
14 godina
Android borbeni komplet

Ekipa, koji Music player preporučate, a da nije PowerAMP? Isprobao sam ih nekoliko i niti jedan mi nije dovoljno dobar, a treba mi neki privremeni dok ne kupim poweramp.

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Neka aplikacija za fotografisanje ? ako moze vise komada .. ali samo za fotografisanje ne neki programi tipa retrica i to .. 

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
14 godina
nontryer kaže...

Trials Frontier

Svakako preporuka ige, izuva iz cipela ;)

14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Neka aplikacija za fotografisanje ? ako moze vise komada .. ali samo za fotografisanje ne neki programi tipa retrica i to .. 

up

Repent the end is near!
13 godina
Android borbeni komplet

Odnedavno imam neki bug na Google Playu, nemam više home na istom, isti slučaj je i na mobu na aplikaciji, kada stisnem store home otvori mi shop apps.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
ViperOne kaže...

Odnedavno imam neki bug na Google Playu, nemam više home na istom, isti slučaj je i na mobu na aplikaciji, kada stisnem store home otvori mi shop apps.

ja ne vidim nikvi bug..ne kuzim ? tako store meni izgleda vec mjesecima.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Dajem ključ za Bitdefender Mobile Security & Antivirus potpuno besplatno. Tko hoće neka mi se javi u PP.

Otišlo ali svoj BitDefender ključ možete dobiti na: http://www.bitdefender.com/media/html/summer-giveaway/?sm_id=SMGlobal

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 11:47 (Marko :D).

0 0 hvala 0
15 godina
Cordas kaže...

Ekipa, koji Music player preporučate, a da nije PowerAMP? Isprobao sam ih nekoliko i niti jedan mi nije dovoljno dobar, a treba mi neki privremeni dok ne kupim poweramp.

Ja koristim Shuttle+, jedna od rijetkih aplikacija koju sam platio

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koji je najbolji program za skidanje videa sa youtuba?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Tubemate

Luc
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice