Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.702.764
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
merio kaže...

Daj mi molim te objasni kako si ti došao do zakljucka da postavis u Android borbeni komplet pitanje vezano za drivere, adb i fastboot.

jer su ljudi lijeni kvalitetnije diskutirati na forumu pa postaju tamo gdje je "najprometnije"

lupaju ti TDove isti oni kojima je tesko postati u pravu grupu... cuj ja imam problema s autom ali cu postati u grupu bicikli jer on isto ima kotace.....

5 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

tocno, umjesto da potraze procitaju ili se strpe zato i kazu Google is your frend ali lakse je da netko drugi rabi mozak za te neda im se cekati i hoce odmah jer misle da tamo gdje malo prometa nitko nista nezna jao androidu kada dobije deafultnu app verziju Siri (apple) ili cortane (win Phone)

ili kako bi ljudi prije uzrecicu rabili: "instant galofak" {#}{#}{#}

o da i evo nesto

Pororo Penguin Run

Smash Bandits Racing

TD collector

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kakav vam je novi fb? Mene uzasno zivcira,na vrhu mi budu price stare po 15-20min,jel zna netko kako to popravit,nigdje ne mogu nac

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tonix8 kaže...

Kakav vam je novi fb? Mene uzasno zivcira,na vrhu mi budu price stare po 15-20min,jel zna netko kako to popravit,nigdje ne mogu nac

Meni je iskreno super.
Vidim stvari koje su mi od interesa, a prije ih nisam vidio od razno raznih objava.

To je u principu novi Faceov algoritam sortiranja obavijesti na temelju tvojih preferencija.
Što želiš vidjeti - to vidiš (uvjetno rečeno).

Možeš promijeniti, eventualno da odeš skroz desni izbornik, i skrolaš do Feed i odaberešMost recent

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
15 godina
Android borbeni komplet

bolji je ovaj novi app ali sa zadnjim updateom su nesto pogrijesili jer mi cesto zna trzat dok scrollam po news feedu ...imam verziju 10.0.0.0.14 a na prijasnjim verzijama nije trzalo...i nije mi jasno kad pustam video nekad me pita preko kojeg playera hocu pustit video a vecinu vremena pusta video preko mrtvog integriranog playera od kojeg dobivam proljev kako me zivcira

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ako nekog zanima koja tipkovnica mu najbolje odgovara na mobitelu neka skine i testira : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thetypist.typingtests

"Just A Dream ".
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Fero kaže...

Ako nekog zanima koja tipkovnica mu najbolje odgovara na mobitelu neka skine i testira : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thetypist.typingtests

Koliko ja vidim ova aplikacija sluzi samo za testiranje brzine pisanja?

13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Fero kaže...

Koliko ja vidim ova aplikacija sluzi samo za testiranje brzine pisanja?

Da možda sam zaboravio to navesti, ali ujedno pokazuje koja ti tipkovnica najbolje paše zbog brzine pisanja što smanjuje greške prilikom pisanja poruka, a vjerujem da većinu živcira kada pogrešno stisne slovo pa pošalje sms ili tako nešto.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 15:32 (Fero).
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Koju aplikaciju bi preporučili za djeljenje prikaza ekrana mobitela na računalo. Da je kao TeamViewer, ali da na na računalu vidim ekran mobitela (i upravljam), a ne obratno kao što je većina aplikacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Osa kaže...

Koju aplikaciju bi preporučili za djeljenje prikaza ekrana mobitela na računalo. Da je kao TeamViewer, ali da na na računalu vidim ekran mobitela (i upravljam), a ne obratno kao što je većina aplikacija.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid&hl=hr

14 godina
Android borbeni komplet

Dvije za multimediju:

• Snapseed - jedna u nizu aplikacija za uređivanje fotografija, ali ne samo primjenjući filtere, nego je ova uistinu drugačija.
    Sve se praktički može manualno naštimati. Stvarno je odlična aplikacija - plus što je besplatna i bez reklama (ili ja nisam vidio nijednu)
  • Phogy 3D - u opisu kažu da je ovo aplikacija koja će vlasnike iPhone učiniti ljubomornima. Vrijedi probati. Stvara 3D sliku. Jednostavna za koristiti.
Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jeste čuli za igru Fun Run? Igra se multiplayer i fora je {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 12:25 (Marko :D).

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Nisi shvatil, trebam da mi prikazuje ekran mobitela i da mogu preko toga upravljati. Nešto kao

15 godina
Osa kaže...

Nisi shvatil, trebam da mi prikazuje ekran mobitela i da mogu preko toga upravljati. Nešto kao

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.androiddev.mobiletab
radi super 

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
15 godina
Android borbeni komplet

Trazim aplikaciju koja bi najbolje pratila i biljezila moje podatke (ruta, heart rate monitor, predena udaljenost, prosjecna brzina etc.) za vrijeme voznje bajka pa je izbor pao na sljedece:

Endomondo Sports Tracker

RunKeeper - GPS Track Run Walk

My Tracks

Koja bi bila najbolja ili ima jos neka da je bolja od ovih?

Uvjet je free aplikacija.

Zahvaljujem! 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Sports Tracker je kralj za sve ostale app te vrste

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

4 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Tražim nekakvu zamjenu za net.hr chat, aplikaciju ili aplikacije

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Znam da je tapatalk za forume, ali neradi na nekim kao forumima koje su drukcije pisane, zadnji put kada sam gledao,
Ako nepodrzavaju aplikacije na marketu ako ih ima, najbolje je provjeriti na cemu je napisana web strana skripte ili tako nesto zaboravio sam kada sam bio trazio za bug forum aplikaciju da odrzava nesto phb ili b3b ma tko zna sad ulavnom nisu radile...
Znaci ako nema aplilkacije na.marketu potraziti na Xda forumu, u najgorem slucaju ici traziti traziti kao ja
Najlakse ti je napraviti link koji ti direktno otvara s desktopa na webbrowser ako ti launcher podrzi takaw widget obicno sa stock browserom ako moze mobilna verzija.
A jesam ga napisao
TD collector
14 godina
neaktivan
tonix8 kaže...

tu možeš skinuti starije verzije fejsa

17 godina
Android borbeni komplet

moze preporuka za aplikaciju koja bi javljala lokaciju ako se mobitel izgubi (instalirao bi djetetu na mobitel) ... znam da ima puno toga na webu ali neznam sto je dobro :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BoTiA kaže...

moze preporuka za aplikaciju koja bi javljala lokaciju ako se mobitel izgubi (instalirao bi djetetu na mobitel) ... znam da ima puno toga na webu ali neznam sto je dobro :)

ako je android, to imas po defaultu

https://www.google.com/android/devicemanager

15 godina
Android borbeni komplet
Pozz ekipi...
Dal postoji koja aplikacija sa kojom bi recimo mijenjao nazive ispod ikona na ekranu..?
Npr. da ispod ikone za kontakte napišem recimo moja ekipa...?
Tnx na odgovorima...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Berkut kaže...
Pozz ekipi...
Dal postoji koja aplikacija sa kojom bi recimo mijenjao nazive ispod ikona na ekranu..?
Tnx na odgovorima...

Nova launcher ima tu mogućnost.

15 godina
Sil kaže...
Berkut kaže...
Pozz ekipi...
Tnx na odgovorima...

Hvala na odgovoru,al mi se ne stavlja Nova gore..radije bih ako postoji neka aplikacija za skinut...

17 godina
Berkut kaže...
Sil kaže...
Berkut kaže...
Pozz ekipi...
Tnx na odgovorima...

Hvala na odgovoru,al mi se ne stavlja Nova gore..radije bih ako postoji neka aplikacija za skinut...

Mislio sam da je to na razini launchera ali vidim da ima nešto na Google Playu - App Name Editor. Pogledaj pa javi da li ti radi.

12 godina
neaktivan
https://play.google.com/store/apps/details?id=se.warting.whatsnew
App za gledanje izmjena changelogs-a azuriranih aplikacija
TD collector
14 godina
Android borbeni komplet

Postoji li neki app (ili modul za Xposed ili bilo kaj) slično ovome, da mogu blokirati sistemske wakelockove

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2512337

Probao sam Per App Hacking, dobar je, ali nemože blokirati sve sistemske wakelockove

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

dali je moguce vratit konversaciju whatsuppa nakon promijene roma? Dali su negdije u mobitelu ostale pa da i h se rucno moze vratit?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

dali je moguce vratit konversaciju whatsuppa nakon promijene roma? Dali su negdije u mobitelu ostale pa da i h se rucno moze vratit?

Da, moguće je, na memorijskoj (ili na internoj memoriji ako nema memorijske) mora biti folder WhatsApp, to se prekopira na drugi mob i nakon toga se instalira whatsapp te on nakon instalacije pronađe taj backup konverzacija i samo se stisne tipka vrati (restore), nakon toga sve su poruke vraćene.

13 godina
neaktivan
Gruber kaže...
4L4N kaže...

Da, moguće je, na memorijskoj (ili na internoj memoriji ako nema memorijske) mora biti folder WhatsApp, to se prekopira na drugi mob i nakon toga se instalira whatsapp te on nakon instalacije pronađe taj backup konverzacija i samo se stisne tipka vrati (restore), nakon toga sve su poruke vraćene.

Uspio sam, sad imam drugi problem.. Di skinuti bow

Effla v2 aplikaciju?!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice