Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.060
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Android borbeni komplet

Kao što sam očekivao, nitko nije spomenuo domaću aplikaciju na foru poznatog i ultrazaraznog Cookier Clickera.
Naime, o čemu je riječ.

Od 1. veljače, dostupna je na Playu, a odnedavno i na App Storeu aplikacija Mazni kunu.
Riječ je o igri bez kraja gdje je glavni cilj ukrasti što više novaca i privrediti taj novac u svoju banku.
Imena i svojevrsni boostovi inspirirani su likovima iz poznatog vremena operacije KraDeZea.

Igram ju od sinoć i sad sam već na 1.587.0094.64 kn/s i svaki klik mi donosi 25.041,73 kn.
U biti, igra je stvarno zanimljiva i zarazna.

Ukratko.

Kradite i bogatite se! {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
9 0 hvala 1
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Linic je valjda najveci achievement
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
Mitch kaže...
Linic je valjda najveci achievement

Nemojmo tako.
Ipak su se samo bazirali na vrijeme HDZ-a, kojima je dokazano.
Nekima još nije.

{#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
Android borbeni komplet

Može preporuka aplikacije za ženske za isprobavanje frizura?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moze li preporuka najbolje email aplikacije? Najbitnije mi je da mi dode obavijest svaki put kad dobijem mali kao poruka, jel to moguce?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Pa stock email...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

1 0 hvala 0
14 godina
reebeech kaže...
9090 kaže...

mene zanima zna li netko aplikaciju /dali postoji app domaće radinosti (novi zakon o regulaciji benze je trebo bit već od 1. ove god al tek od danas je starto, pa je možda netko napravio) koja objedinjuje sve bezinske firme koje posluju u HR i da se mogu pratiti njihove cijene goriva?

u HAK-ovoj aplikaciji imas cijene goriva, samo ne znam koliko se to cesto azurira... KLIK

Mozda i ovo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simbiotic.gorivo

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moze preporuka nekog music playera koji ima sljedece featurse:

- da je free :)

- da ima popis svih pjesama koje imam i da samo mogu stisnut play all i lako prebacivat se izmedu tih pjesama

- da widget imam popis tih pjesama, da ima lock screen widget sa istom funkcijim

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Irregular kaže...

- da ima popis svih pjesama koje imam i da samo mogu stisnut play all i lako prebacivat se izmedu tih pjesama

- da widget imam popis tih pjesama, da ima lock screen widget sa istom funkcijim

Hvala

Winamp, pronađi apk jer više ne postoji...

Isto tako i Google Play Music, no ako imaš nešto stariji uređaj, Winamp će te bolje služit

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

lijepo je naci neke aplikacije koje su lokalizirane za samo jedan grad 

malo vise kod: ajmo jedan Like salim se TU{#}

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Mobiexplore

TD collector

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Irregular kaže...

Hvala

Winamp, pronađi apk jer više ne postoji...

Isto tako i Google Play Music, no ako imaš nešto stariji uređaj, Winamp će te bolje služit

Ni jedan ni drugi nemaju opciju skrolanja kroz pjesme u widgetu, na nacin da vidim playlistu i skrolam kroz pjesme i onda da ju pustim klikom na nju vec samo mogu ic na sljedecu i prethodnu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 21:46 (Irregular).
17 godina
Kako nema Lock screen widget?
Pa samo uključi u opcijama lockscreen controls...

Ako pričaš za 4.2 widget, u ROMu si uključi opciju da na lockscreenu imaš sve widgete
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

^^ edit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Free nećeš naći to.

Kupi ili "kupi" PowerAMP.

0 0 hvala 0
17 godina

Mozda player pro to ima provjeri.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Cini se da nijedan player to nema, zanimljivo, evo dobre ideje za developere

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pa ne dobijam obavijesti kada mi stigne mail...probao sam i s gmail aplikacijom i sa onom stock...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luka_cro kaže...

Pa ne dobijam obavijesti kada mi stigne mail...probao sam i s gmail aplikacijom i sa onom stock...

Pa onda nisu uključene obavijesti.

U postavkama za svaki Label (folder) imaš razne opcije pa provjeri.

17 godina
Irregular kaže...

Kako ne, PowerAMP ima, ako sam te dobro shvatio. (i sad ovaj widget moze ic na LS)

16 godina
neaktivan

Koji mobitel imaš? Samsung ti to ima na svome widgetu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
9090 kaže...

mene zanima zna li netko aplikaciju /dali postoji app domaće radinosti (novi zakon o regulaciji benze je trebo bit već od 1. ove god al tek od danas je starto, pa je možda netko napravio) koja objedinjuje sve bezinske firme koje posluju u HR i da se mogu pratiti njihove cijene goriva?

Probaj ovu aplikaciju, Gorivo

12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Irregular kaže...

Kako ne, PowerAMP ima, ako sam te dobro shvatio. (i sad ovaj widget moze ic na LS)

E takav widget mi treba!! Samo sto ga ja nemogu nac, mozda ga moram skinut negdje, jer ga u osnovnoj (trial verziji) nemogu nac, a jel ima takav widget i za lock screen, to mi je puno vaznije?

Mitsuoka kaže...

Imam S3, sa custom romom 4.4.2, mozda zato nece?

17 godina
Irregular kaže...
Mitch kaže...
Irregular kaže...

E takav widget mi treba!! Samo sto ga ja nemogu nac, mozda ga moram skinut negdje, jer ga u osnovnoj (trial verziji) nemogu nac, a jel ima takav widget i za lock screen, to mi je puno vaznije?

Mitsuoka kaže...

Imam S3, sa custom romom 4.4.2, mozda zato nece?

Mislim da je to built-in, samo da ti se prikaže Queue, moraš stisnut na 3-dots ili na folder (ne sjećam se više)

16 godina
neaktivan

Ovisi koji je custom ROM na njemu, što je u postavkama naštelano i tako to. Ne bi zna kako to upogonit.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zanima me dali samo to na mome ili i na drugim telefona sa 4.4.2 androidom,kada prebacim na ART,TSF Shell Launcher mi neradi,a na dalviku radi. Također imam problem da se Next Launcher 3D neće instalirati,tj. instalira se ali nemože se pokrenuti,također android 4.4.2. Jel to zato što je custom ROM,ili jednostavno ne podržava novijju verziju Androida? 

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
luka_cro kaže...

Isključio si automatsku sinhronizaciju gmaila pa zato ne radi.

16 godina
neaktivan
Chome kaže...
luka_cro kaže...

Sad sam je ukljucio, ali ne dolaze mailovi instantno iste sekunde ko na kompjuteru...nekad dode za 5min nekad za min nekad za 20min..

17 godina
luka_cro kaže...
Chome kaže...
luka_cro kaže...

Sad sam je ukljucio, ali ne dolaze mailovi instantno iste sekunde ko na kompjuteru...nekad dode za 5min nekad za min nekad za 20min..

Ovisi o procesoru, ako podržava low-power mode (novi Snapdragoni) onda ćeš dobit iste sekunde, a ovako u deep sleepu ne mora bit jer ne osvježava konstantno radi baterije.

12 godina
neaktivan
Osa kaže...

{#}... ali kolega Dinos3 te pretekao par redaka iznad, no ipak i tebi {#}

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
14 godina
neaktivan
Osa kaže...
9090 kaže...

Probaj ovu aplikaciju, Gorivo

danas sam tankao na jednoj pumpi, cijena dizela je bila 9,73 a u ovoj aplikaciji je za tu pumpu pisalo 9,78...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice