Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.463
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Android borbeni komplet
maxy0 kaže...
Pacoo kaže...
maxy0 kaže...

zanima me koji je ovo clock widget na slici?
imam android 4.1, pa moze uz ovo i preporuka nekih clock widgeta koji trose malo rama

Timely clock ti ima takav prozirni sat u widget-ima :D

malo je premal 2x2.. bilo bi super da ima isti onaj sat kao u aplikaciji sa sekundama

moze se taj widget razvuci na 4x2, kad ga stavis na pocetni zaslon ponovni dugo drzis na njemu i pojavi ti se zuti okvir i razvuces ga

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
15 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav svima..

Može preporuka nekih dobrih igara za koje ne treba stalna internetska veza. RPG, avantura ili strategija..

I gledam malo one city building igre, za većinu treba internet.. Ima neka dobra za koju ne treba?

I još jedno pitanje.. Prije je postojala nekakva aplikacija koja je služila za napredno pretraživanje Marketa tj. Trg. Play.. Znači bilo je puno više mogućnosti filtriranja, sortiranja itd. Postoji li sada takvo nešto? 

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Kako da gledam filmove sa nekih stranica (filmovi infopult,vojvodinanet) na androidu

Neko?

Telefon je Htc one s

15 godina
Android borbeni komplet

Treba mi app koji ce u određenom vremenskom intervalu uključivati wifi na npr. 1 min pa ga opet isključiti samo da provjeri ima li ikakvih novih notifikacija.

0 0 hvala 0
14 godina
Intelovac123 kaže...
Intelovac123 kaže...

Kako da gledam filmove sa nekih stranica (filmovi infopult,vojvodinanet) na androidu

Neko?

Telefon je Htc one s

Probaj skinuti Flash http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336 i Next browser.

Ako ti preko toga ne uspije otvoriti, onda tesko ds ces ikako drugacije uspjeti.

15 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Intelovac123 kaže...
Intelovac123 kaže...

Neko?

Telefon je Htc one s

Probaj skinuti Flash http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1774336 i Next browser.

Ako ti preko toga ne uspije otvoriti, onda tesko ds ces ikako drugacije uspjeti.

Imam flash i Next browser ali nece posto na kompu kad otvaram trazi da se instalira java ali na telefonu to ne mogu instalirati..

14 godina
Intelovac123 kaže...
dinos3 kaže...
Intelovac123 kaže...
Intelovac123 kaže...

Neko?

Telefon je Htc one s

Imam flash i Next browser ali nece posto na kompu kad otvaram trazi da se instalira java ali na telefonu to ne mogu instalirati..

Probaj dal ti radi na filmoviti. dal tamo mozes gledati filmove, tamo ne treba java kolko znam.. Filmovita

Error 404 Not Found
17 godina
Android borbeni komplet

mislim da jos danas traje akcija za go launcher prime, potrebno je skinuti go launcher ex, te nakon toga naci pod about u opcijama opciju za upis promotional code-a, upisati appsales, i dobije se prime verzija od 6 dolara za dzabe, napomena: opciju za upis nece vidjeti postojeci useri nego samo nove instalacije

imam ga od jucer, stvarno odusevljen, tako fluidno se jos nijedan launcher nije vrtio na mojoj s3-ici

2 0 hvala 2
15 godina
maxy0 kaže...

zanima me koji je ovo clock widget na slici?
imam android 4.1, pa moze uz ovo i preporuka nekih clock widgeta koji trose malo rama

Chronus ti je najbolji widget po meni, i najsličniji ovomu na slici. Možeš podešavati skinove za sat, dodati i vrijeme itd.

12 godina

BlackEagle: -Treba mi app koji ce u određenom vremenskom intervalu uključivati wifi na npr. 1 min pa ga opet isključiti samo da provjeri ima li ikakvih novih notifikacija.

Ovo i mene interesira...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 19:21 (Darko150).
13 godina
Android borbeni komplet
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 20:30 (Xboxn00b).
Moj PC  
1 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Fora igra, gledate "kroz mobitel" pomoću kamere i napucavate neprijatelje okolo sebe, kao da su stvarno oko vas. Droid Shooting

Ako netko zna još koju zanimljivu AR (augmented reality) igu, neka slobodno preporuči :)

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Xboxn00b kaže...

Vec 3 dana se ne skidam s ove igre!

You better run, you better take cover!
14 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

ovu igru cekam godinu da dođe i na Android, igrao sam je na iPhone i predobra je !

The future is Fusion - AMD
14 godina
Xboxn00b kaže...

Bas to, igra ubija... Hvala na preporuci!

13 godina
neaktivan
15 godina
Koji browser koristite za Android?

Do sada mi je Dolphin bio najbolji no od kako sam kupio G2 i Xperiu Z na obje je dosao Chrome po defaultu.
Sve mi je ok na njemu (pogotovo jer ga koristim i na desktopu), ali mi se cini da uopce ne blokira pop-upove.

Mislim da na Dolphinu nisam imao toliko pop-upova (danas mi je cak pustio neki VIP pop-up tu na BOL-u).

Prosla kombinacija mi je bila Dolphin + Dolphin Jetpack.

Koja su vasa iskustva s browserima tj. koji vam je najbolji?

Osobno mi recimo nije vazna potrosnja RAM-a, a i na niti jednom browseru nisam dozivio neka random crashanja, sada bi mi bilo vazno da mi sprijecava pop-upove te da radi dovoljno brzo i stabilno.

Osobno ne volim npr. Operu, dosta dugo mi je bila na RIM-u jedina alternativna opcija te mi je s godinama dojadila.

Da Chrome ne pusta toliko pop-upova ne bi uopce pokusao traziti alternativu posto sve ostalo na njemu imho radi ok.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina

Jel ti u Settings -> Content settings oznaceno "Block pop-ups" ?

WordPress ❤
17 godina
neaktivan

Evo nakon 2 godine Wp-a vrati se na Andrid (Xperia T ) Dajte mi 5-10 top aplikacija koje bih trebao instalirati

http://www.downloadmoreram.com/
13 godina
SPLICO212 kaže...

Evo nakon 2 godine Wp-a vrati se na Andrid (Xperia T ) Dajte mi 5-10 top aplikacija koje bih trebao instalirati

1. Clean Master  
2. Greenify  
3. mvijesti 
4. SofaScore  
5. Timely Clock 
6. FB Massenger 
7. Zedge  
8. TuneIn Radio 

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
14 godina
neaktivan
SPLICO212 kaže...

Ako ti se da rootat, ove su must have:

Ako ne, onda:

Od igara:

http://make-everything-ok.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.1.2014 1:55 (Phill).
12 godina
neaktivan
Ja bih unjesto clean mastera na prvo mjesto stavio SD Maid,
iako clean master ima uglednije sucelje
11 godina
neaktivan
SPLICO212 kaže...

ako ces rootati:

greenify

ad away

total comander

kingsoft office

funny morning alarms ringtones (nije nuzno,ali ako nisi zadovoljan s ponudom tonova koju ima alarm)

avast (ima dobar anti theft dodatak)

mp3 tube (za skidanje yt glazbe i pretvaranje u mp3)

google sky

viral (za gledanje youtube,ovo svakako probaj)

tuneIn radio

mixZing

clean master

battery doctor (pokazuje ti postotak baterije)

android weather (hrpa mogucnosti,a i lijepo izgleda)

chomp sms

color note ili google keep

i klasika

facebook

messenger

whatsapp

viber

ovisi o tome na koji nacin komuniciras

nova opera ima terenski nacin,meni stedi do 90% prometa,sto je korisno kad nisi na wi fi

16 godina
neaktivan
texas.bug kaže...
...

chomp sms

...

ja bih preporucio zapravo Textra SMS

dolazi od istog razvojnog tima. manje zahtjevniji od chomp-a. meni kud i kamo ljepši. oduševio sam se čim sa ga instalirao. svakako preporučam svima

edit: još par meni nezaobilaznih aplikacija

Airdroid

DiskUsage

Helium

Link2SD
Power Toggles

QuickPic

Super Backup

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 1:20 (jurluk).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Molio bih preporuku nekog programa koji dozvoljava snimanje trenutne pozicije na google maps, više njih. Idem na mali izlet u jedan grad od 15-tak miliona stanovnika, mislim dosta pješke proći pa imam neki osjećaj da to nebude dobro završilo i da ću se pogubiti {#}. namjera je otvoriti goggle maps na android telefonu i snimiti si poziciju trenutno sa mogućnošću upisa napomene za tu poziciju. Valjda sam bio jasan.. Tnx

1 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Žvače li kome još android OS data usage u pozadini, meni u zadnjih par dana povuklo preko 500MB, mob je Cubot One(stock).

Meni je počelo nedavno i ne staje, i proc mi se nedavno isto grijao i trošio bateriju previše! Trenutno sam blokirao skidanje u pozadini! Ali to je samo flaster! Ima li tko kakva iskustva ili riješenje? 

StariGad_HR @battlefield
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Butcher kaže...

Žvače li kome još android OS data usage u pozadini, meni u zadnjih par dana povuklo preko 500MB, mob je Cubot One(stock).

Meni je počelo nedavno i ne staje, i proc mi se nedavno isto grijao i trošio bateriju previše! Trenutno sam blokirao skidanje u pozadini! Ali to je samo flaster! Ima li tko kakva iskustva ili riješenje? 

Savjetujem da nakon svakog korištenja interneta isključiš 3G, to je najbolje riješenje.
Isto tako mozes instalirati Onavo Extend

15 godina
jeli probao tko ovu greenify app koja ne zahtijeva root? koristim ju vec dosta i uopce ne hibernira appove, one koje pokrenem te i ostanu radit.. sad jel sam sta krivo namjestio ili je jednostavno beskorisna za one koji nemaju root?
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

moze preporuka sms app koja trosi namjenje rama, a da ne izgleda uzasno bas.. sms rijetko kad koristim tako da mi ram ne trosi bzvz u pozadini.. kako uopće se provjerava koliko trosi pojedina sms app jer u procesima je nema a ni u pozadinskim procesima

0 0 hvala 0
17 godina

Pa imas defultni, sta njemu fali? I sta bi sms aplikacije trebala uopce radit u pozadini?

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice