Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.707.263
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ali čekaj, Chrome da je spor? Stock browser da nije na mobitelu? Svaki mobitel ima svoj stock browser. Ne znam kako ga ti onda nemaš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 22:13 (Marko :D).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Marko :D kaže...

Ali čekaj, Chrome da je spor?

na mom mobu (nexus s) je chrome katastrofa, skoro neupotrebljiv ;)

dolphin mini radi duplo bolje...

to pripisujem svom zastarjelom mobitelu, ali ispada da je chrome spor...

16 godina

Ali čekaj, Chrome da je spor? Stock browser da nije na mobitelu? Gdje si ti to čitao? Jel znaš što uopć znači stock?

Prijatelj ima Xperiu SP. Na njoj ti je jedini predinstalirani pretraživač Chrome. Nemaju svi mobiteli "stock browser".

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Dobro, na starijim mobitelima vjerujem da je spor ali na ovim malo jačim nije. Meni radi sasvim brzo (LG L9). Google je napravio glupost jer ga nije pilagodio slabijim mobitelima.

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Chrome i stock android browser se ne daju usporedjivati, pogotovo ne u kompatibilnosti sa web standardima.

WordPress ❤

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Chrome i stock android browser se ne daju usporedjivati, pogotovo ne u kompatibilnosti sa web standardima.

Da, zato jer je stock bolji, brzi i jednostavniji.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 22:56 (luka_cro).
13 godina
neaktivan

Ja ti dam svoj mobitel na mjesec dana, pa mi ti reci je li Chrome dozlaboga spor na njem. Ako ti nije spor, poklonim ti mobitel! Svaka verzija koja nije Mini je spora na starom hardware-u. Nisam ja rekao da Chrome sporo renderira stranice, dapače, ali ga mobitel dugo loada i uzme puno radne memorije. Kao i Opera i Firefox. Masivni su. Puno masivniji od recimo One Browsera. Da ne govorim da na Chromu ne možeš namjestiti da se ponaša kao desktop client, što znači da na svakoj stranici moraš stiskati request desktop site. Na tabletu, na kojem se svaka stranica može gledati kao na desktopu, ovo je neprihvatljivo. Opera je s druge strane jednako loša. Može se namjestiti desktop mode, ali to je otprilike to što se može namjestiti u standardnoj verziji (verziji koja nije mini ili mobile classic).

Ja na svojem mobitelu nemam google-ov Browser. Znači nisam ga imao kad sam ga dobio sa Froyom. Kasnije kad sam update-ao mob na ICS i dalje ga nisam imao. Nisam to nigdje čitao, osjetio sam surovu stvarnost na vlastitoj koži Marko :(
Da, znam što znači stock. A znaš li ti što znači modificirani rom koji svaki proizvođač ugrađuje na svoj mobitel.

Sony prije 2 godine nije davao stock browser. To pod jedan. A pod 2, gotovo nijedan proizvođač mobitela ne daje android koji google napravi. Svi rade prilagodbe. Izuzetak su Nexus, neke motorole koje rade toliko malo prilagodbi da mogu automatski preuzimati rom od googla....

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 1:56 (PirateX).
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

"Dobro, na starijim mobitelima vjerujem da je spor ali na ovim malo jačim nije. Meni radi sasvim brzo (LG L9). Google je napravio glupost jer ga nije pilagodio slabijim mobitelima."

Je li? Vjeruješ da je spor, ali i dalje ne možeš vjerovati da je spor. Mindfuck! Nema svak za jači mobitel. A netko ga jednostavno ne želi. Meni je recimo Live with Walkman super, malen je mobitel, mogu slušati glazbu na njem dugo i ne treba mi ništa bolje. Google je Chrome prilagodio sučeljem, ali je engine isti za tablete, novije mobitele i starije mobitele. Što je onda upitno kod toga da je Chrome na nekim uređajima spor? Znaš li ti razliku između dual core Cortex A9 procesora koji ti imaš i Snapdragon Scorpiona na 1 GHz koji ja imam. Da ne govorim da ti imaš Jelly Bean a ja ICS. A za neke mobitele nema update-a jer je proizvođač odlučio tako. Jedino možeš rootati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 1:58 (PirateX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dobro, na starijim mobitelima vjerujem da je spor ali na ovim malo jačim nije. Meni radi sasvim brzo (LG L9). Google je napravio glupost jer ga nije pilagodio slabijim mobitelima.

Isprobajte Next Browser, fluidan, te nekako najbolji od svih ( ali to je samo moje mišljenje ) {#}

14 godina
u potpunosti se slazem. po meni najlakse uprabljanje tabovima.
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pojedini forumaši držite se teme, nepotrebno raspravljati ovdje na široko. Zamisao je da se stavljaju apk koje koristimo na svojim Androidima ili da pomognemo nekome u traženju pojedine apk.

Ovo je samo moje mišljenje i ne ljutite se na moj post , a moderatori odlučuju.

I ja sam offtopic, ali moramo malo paziti na te stvari. {#}{#}.

"Just A Dream ".
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Koristim chrome, čisto zbog sinkronizacije favoritesa, sa stolnim računalom.

Inače, več dugo nije nitko zapravo prestavio neki dobar app ovdje, uglavnom se priča o nebitnim stvarima...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo jedna od mene tko koristi Youtube.apk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Mata.YTplayer free verzija, a ima i pro koje košta 3,22 $.

"Just A Dream ".
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Još malo za ljubitelje ljutih ptičica...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.angrybirdsgo

4 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Next je dobar browser, ali je tako nefluidan. Jednostavno šteka na starijim uređajima. A za tablete nema smisla imati nešto što nema tabova. Ali next je po meni dobar browser.

Što koristite za gledanje videa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koristio sam svasta i na kraju sam zavrsio na DicePlayer-u, najvise mi pase njegovo sucelje.

WordPress ❤
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

I ja na tabletu koristim DicePlayer.apk i ok je nema nikakvih problema za ono što želim gledati.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PirateX kaže...

Što koristite za gledanje videa?

Ja koristim MX Player već duže vrijeme

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Stock player je dobar. Čita sve, ali nema baš neko sučelje. MX player je bolji dosta. BSplayer ima problema s čitanjem nekih audio formata unutar mp4 kontejnera. Mada je sučeljem sasvim ok. VLC player se stalno ruši i ne čita dosta toga. Mada me nostalgija uhvati kad vidim BS i VLC i dalje su neupotrebljivi nažalost. Rijetko koji player koristi hardwaresku akceleraciju. MX je tu jak, mada je dosta bolji kada se isključi jer onda čita apsolutno sve. Baš bi trebali napraviti jedan player koji čita sve, ima hardwaresku akceleraciju i normalno sučelje. MX je zasad najbliže tome. Dice nisam probao, instaliram ga baš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

pozz ljudi ...mene zanima koji app je najbolji (plaćeni i besplatni - tražim ocjene, mišljenja, karakteristike, iskustva, preporuke) za zaštitu kada sam na javnom hotspotu/wi-fi mreži?

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
9090 kaže...

pozz ljudi ...mene zanima koji app je najbolji (plaćeni i besplatni - tražim ocjene, mišljenja, karakteristike, iskustva, preporuke) za zaštitu kada sam na javnom hotspotu/wi-fi mreži?

Evo tu sam malo o tome napisao.. Pogledaj i ostale postove ak te zanimaju, ima svega pomalo ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
Android borbeni komplet

Jel zna neko zašto više nema aplikacije Slušaj radio na play store? Ta mi je bila super za HR stanice. Ima li kakva dobra alternativa na ne kuri bateriju?

0 0 hvala 0
17 godina
Chome kaže...

Jel zna neko zašto više nema aplikacije Slušaj radio na play store? Ta mi je bila super za HR stanice. Ima li kakva dobra alternativa na ne kuri bateriju?

TuneIn, možeš slušati i strane i domaće radio stanice.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
Android borbeni komplet

Može li preporuka za app koja će mi pratiti koliko mi je koja aplikacija potrošila podatkovnnog prometa i to sa sljedećim opcijama:

• da se može resetirati brojač u bilo kojem trenutku - znači kad se nadoplati bon da resetiram brojač i postavim iznos koji imam za potrošiti (koji sam nadoplatio)
  • da ima prikaz potrošenog prometa wi-fi/mobilni
  • ograničenja - kad se dostigne postavljeni limit, npr. potrošio sam 80% paketa, ograniči neke aplikacije samo na wi-fi, ili dozvoli samo odabranim app daljnje korištenje mobilnog interneta a ostali samo kad sam na wi-fi

Unaprijed se zahvaljujem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Imas LBE security master ako imas rutan mobitel. Uz brdo drugih security funkcija ima i to sve sto trazis.
14 godina
trap kaže...

Jel si igrao, kako ti se čini, ja na žalost ne mogu jer čekam svoj SGS III da dođe sa servisa {#}

14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
trap kaže...

Jel si igrao, kako ti se čini, ja na žalost ne mogu jer čekam svoj SGS III da dođe sa servisa {#}

Malo sam probao... za sada, čudno ih je vidjeti u 3D-u. xD

14 godina
preeeeeeeeemocnan je ab go
16 godina
Android borbeni komplet

Zna netko koji je najbolji Art Album Grabber za pisme... pola pisama mi nema art.. a neznam koji je baš dobar app za to?, nebitno free/paid, pa ako netko zna...

Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
istampal kaže...
Imas LBE security master ako imas rutan mobitel. Uz brdo drugih security funkcija ima i to sve sto trazis.

Mob nije root-an. Thx na prijedlogu...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice