Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.363
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja za sada koristim samo Skype. Kvaliteta poziva je bolja nego na mobilnom signalu. Možda još uzmem i WhatsApp. Neko vrijeme dvoumio sam se između Vibera i Skypa, ali kada sam 2 puta zvao brata na Viber kvaliteta je bila toliko loš da ga nisam ništa čuo, a i imao je pun 3G signal. Od tada sam na Skypeu.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

U zadnje vrijeme se Viber dosta popravio, jedino mu treba za "voice" malo bolja brzina internrta koju manje-vise svi imamo.

Stvar se treba gledati sa druge perspektive: Koji program ima vecina ljudi sa kojima komuniciras a ne koji je program bolji!

Sta ce ti i najsavrseniji messenger ako ga ne koristi nitko osim tebe?

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Može li mi netko predložiti alarm neki koji omogućava sviranje glazbe s kartice, do sad sam imao alarm clock xtreme, ali mi iz nekog razloga više ne da da oberem koju pjesmu želim (jednostavno se ništa ne dogodi).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Looka kaže...

Može li mi netko predložiti alarm neki koji omogućava sviranje glazbe s kartice, do sad sam imao alarm clock xtreme, ali mi iz nekog razloga više ne da da oberem koju pjesmu želim (jednostavno se ništa ne dogodi).

Po meni je jednostavnije uzeti Ringdroid ili neku sličnu aplikaciju i željenu pjesmu spremiš kao zvuk alarma. (ispravite me ako griješim) {#}

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ljudi jel mozda ima i whatsapp i za pc? 
to bi bilo odlicno... 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

xxx

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 22:47 (andi.cro).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta sad s tim?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ne postoji verzija WhatsAppa za PC.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Ljudi jel mozda ima i whatsapp i za pc? 
to bi bilo odlicno... 

Postoji, instaliraj Bluestack na PC i imaj koju god zelis android app pa tako i whatsapp. Samo registriras neki broj mobitela i radi, provjereno. Samo nemoj staviti svoj broj, jer ce ti onda prestati raditi whatsapp na tvojem mobitelu. Uzmes neciji broj (brat, tata, mama, deda...) tko nema recimo smartphone.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ne postoji službena aplikacija za PC. WhatsApp se jedino može na PC postaviti pomoću nekih aplikacija koje otvaraju .apk datoteke.

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

jel ima neka aplikacija koja mi omogucuje da preko moba upravljam maxTV-om

treba mi za za*ebanciju

znaci ne za TV, jer je televizija iz predhistorijskog doba, debeli star 20 godina, nego za resiver od maxTV-a

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
win4crazzy kaže...

jel ima neka aplikacija koja mi omogucuje da preko moba upravljam maxTV-om

treba mi za za*ebanciju

znaci ne za TV, jer je televizija iz predhistorijskog doba, debeli star 20 godina, nego za resiver od maxTV-a

Jedino ako ti mob ima IR blaster, znači SGS4 ili HTC1

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
power_user kaže...

nema onda posto imam s2, sta je to jedini nacin?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
win4crazzy kaže...
power_user kaže...

nema onda posto imam s2, sta je to jedini nacin?

Mislim da da. Postoji neki MaxTV app za iOS(a vjerojatno i Android, nisam nikada provjeravao), ali ne nudi kontrolu programa, a to može omogućiti jedino T-Com u svojoj službenoj aplikaciji koja bi upravljala preko neta.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

postoji li pravi barcode čitač za mob, da skenira i čuva skenove da ih se može stavljat na web stranicu?

0 0 hvala 0
16 godina
I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
Marko :D kaže...

Ne postoji verzija WhatsAppa za PC.

Nažalost.

Nadam se da će uskoro to biti moguće, kao što je i Viber postao dostupan. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
Android borbeni komplet

Dečki, NIŠTA NIJE NEMOGUĆE!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 22:51 (andi.cro).
Moj PC  
1 12 hvala 0
14 godina
andi.cro kaže...

Dečki, NIŠTA NIJE NEMOGUĆE!!!

WhatsApp for PC

Ajd prekini to dijeliti.

Niti radi, niti će raditi (dok ne bude official, kao i Viber).

Ovo su sve maliciozni programi. {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 22:56 (sudy_freak).
15 godina
Android borbeni komplet

Neam pojma jel to radi i da li je malciozno ili nije...ako ne radi onda se ispričavam {#}

Kako bilo da bilo, vjerujem da je to na neki način sigurno moguće!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 20:23 (andi.cro).
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
andi.cro kaže...

Neam pojma jel to radi i da li je malciozno ili nije...ako ne radi onda se ispričavam {#}

radi,ali radi tako da ti skida svotu s tvog mobitela!!!zato te pri aktivaciji i traži broj moba jer time aktiviraš neko sranj.e koje ti skida novac

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
13 godina
neaktivan
Whatsapp trazi broj, viber isto, google hangouts takoder kakvu lovu skida wtf, jesam sto propustio?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
Android borbeni komplet

o yebemu mater, skida lovu, jel potrebno crtat kako? zapravo upisi, samo ti upisi broj :)

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Whatsapp trazi broj, viber isto, google hangouts takoder kakvu lovu skida wtf, jesam sto propustio?

propustio si to da je ova pc whatsapp aplikacija lažna :) dok su viber i ostali stvarne aplikacije

13 godina
neaktivan
Pa crtaj kako god ti hoces meni na racunu nista ne fali. Jer broj kad upisujes sluzi samo kako bi drugi koji te imaju u imeniku vidili da imas whatsapp npr. Inace nebi se onih 0.99 $ placalo karticom ili pp vec bi pogo da mi naplate na mob. Koristim i whatsapp i viber hangouts i nista mi ne fali niti na racunu igdje imam nesto sto nebi trebalo bit itd. Jedino sto se koristi podatkovni promet. A sad ti svoje teorije zavjere objasni?
15 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Pa crtaj kako god ti hoces meni na racunu nista ne fali. Jer broj kad upisujes sluzi samo kako bi drugi koji te imaju u imeniku vidili da imas whatsapp npr. Inace nebi se onih 0.99 $ placalo karticom ili pp vec bi pogo da mi naplate na mob. Koristim i whatsapp i viber hangouts i nista mi ne fali niti na racunu igdje imam nesto sto nebi trebalo bit itd. Jedino sto se koristi podatkovni promet. A sad ti svoje teorije zavjere objasni?

Promjeni nick na forumu druze.

I procitaj ovu cijelu stranicu.

Ovdje se prica o Whatsapp aplikaciji za Windows koja je lazna i koja skida pare!

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
13 godina
neaktivan
Eee to, ja sam pito jesam sto propustio, zatovpostojihttp://www.bluestacks.com pa mozes koristit normalno android app kobi na mobu skinut iz android marketa. :)
15 godina
Android borbeni komplet

Evo makeuseof. LINK na kojem se objašnjava 3 načina kako imati Android na PC-u i sve njegove prednosti pa i Whatsapp {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Bluestack je aplikacija koja otvara Android aplikacije na računalu, tako da to nije službeni WhatsApp!

SLUŽBENA APLIKACIJA NE POSTOJI!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 21:06 (Marko :D).

4 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice