Mobitel mi pocica 10-20% prometa sa background applikacijama. Dali ima neka aplikacija kojom bi zabranio upotrebu podataka svemu na telefonu, osim recimo AccuWeatheru i Chromeu.
DroidWall ali ti mob mora biti rootan
Mobitel mi pocica 10-20% prometa sa background applikacijama. Dali ima neka aplikacija kojom bi zabranio upotrebu podataka svemu na telefonu, osim recimo AccuWeatheru i Chromeu.
DroidWall ali ti mob mora biti rootan
Tražim neku aplikaciju kojom se da zaključati screen/desktop tableta, ne da se zaključa nego da spriječi micanje/brisanje ikona.
Zna li netko koji je ovo defaultni preglednik na androidu?Meni ga FB ocito prepoznaje kao safari
Posljednji pristup:Jučer u 18:00
Ime uređaja:Safari on AndroidMjesto:Sibenik,15,HR (približno)Vrsta uređaja:Safari on Android 4
Zna li netko koji je ovo defaultni preglednik na androidu?Meni ga FB ocito prepoznaje kao safari
Posljednji pristup:Jučer u 18:00
Ime uređaja:Safari on AndroidMjesto:Sibenik,15,HR (približno)Vrsta uređaja:Safari on Android 4
U postavkama možeš birati user agent. Vjerojatno ti je tamo postavljeno na Safari.
napokon i android platformi
NJUSKALO
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.undabot.android.njuskalo&hl=hr
Ekipa da li ste primjetili da nakon posljednjeg "update" Vibera, on se više ne prikazuje u call izborniku ( imam SGS III, sve je bilo normalno, do posljednjeg "update", naime kada bih utipkao neki broj ( mobilna mreža ) prikazao bi mi se izbornik ( telefon, skype, viber ) dok sada se samo prikazuje ( telefon i skype )
Tako i meni na SXU na 4.0.4. I vidim da se dosta često sam pali/gasi. Loš update...
Popravka softvera? Što točno ne valja, vjerojatno ga možeš sam "popraviti".
Popravka softvera? Što točno ne valja, vjerojatno ga možeš sam "popraviti".
Vjerojatno je flešao ICS iz Recoveryja i hard brickao mob. Tu pomaže jedino zamjena ploče, a u iznimno rijetkim slučajevima pomaže flešanje preko Odina. Međutm gubi se na spremnišnom prostoru, mob se periodički smrzava i restarta, a instaliranje ili prebacivanje većih programa i datoteka gotovo da i nije moguće.
Isprike ako nema veze s temom..
u Google kontaktima imam telefonski imenik s brojevima.
Ako sam mobitel tvornički resetirao mob, sljedeći put
automatski povuče sve kontakte s Googlea i baci ih
u mob.
Mene zanima, ako sam ja u međuvremenu neke brojeve
ručno dodao ili obrisao u mobitelu. Kako sada novu
listu (ona koja je na Androidu) sinhronizirati s
Google kontaktima?
Dakle ne želim duplikate već želim da nova lista koja
je u mobitelu zamijeni postojeću (staru) na Googleu.
Hvala
Isprike ako nema veze s temom..
u Google kontaktima imam telefonski imenik s brojevima.
Ako sam mobitel tvornički resetirao mob, sljedeći put
automatski povuče sve kontakte s Googlea i baci ih
u mob.
Mene zanima, ako sam ja u međuvremenu neke brojeve
ručno dodao ili obrisao u mobitelu. Kako sada novu
listu (ona koja je na Androidu) sinhronizirati s
Google kontaktima?
Dakle ne želim duplikate već želim da nova lista koja
je u mobitelu zamijeni postojeću (staru) na Googleu.
Hvala
Pa imaš u mobu da ti pod Računi i sinkronizacije/upravljanje računima kad klikneš na gmail account onda ti otvori što želiš sinkronizirati, oznaćiš sinkronizaciju Imenika sa google raćunom i mislim da ti samo nove brojeve dodaje a ne povlaći opet cijeli imenik nego samo nove kontakte, a možeš i jednostavno da kad dodaješ novi broj da ti odma sprema na google account povezan sa gmail-om.
A stare brojeve koje ne želiš više odeš preko kompa na gmail account i izbrišeš kontakte koji ti ne trebaju.
Imam problem sa SD karticom.
Prebacio sam jedan folder sa kompa na SD karticu telefona.
I na kompu ga uredno prikazuje ali na telefonu ga nema?
Nije hidden.
Dali postoji neka aplikacija kao, Dropbox, samo da radi obrunutu stvar, da prebacije sa kompa na mobitel, slike i video.
Dali postoji neka aplikacija kao, Dropbox, samo da radi obrunutu stvar, da prebacije sa kompa na mobitel, slike i video.
Pa to i Dropbox radi, long press i save to SD card
Možeš mi reci kako to uradim. hvala
Pa imaš u mobu da ti pod Računi i sinkronizacije/upravljanje računima kad klikneš na gmail account onda ti otvori što želiš sinkronizirati, oznaćiš sinkronizaciju Imenika sa google raćunom i mislim da ti samo nove brojeve dodaje a ne povlaći opet cijeli imenik nego samo nove kontakte, a možeš i jednostavno da kad dodaješ novi broj da ti odma sprema na google account povezan sa gmail-om.
A stare brojeve koje ne želiš više odeš preko kompa na gmail account i izbrišeš kontakte koji ti ne trebaju.
napravi sinhronizaciju ali ne uveze nove brojeve koje sam unio :(
Najgenijalnija i najidiotskija aplikacija na svijetu:
http://www.ign.com/articles/2013/08/07/heres-the-most-idiotic-and-brilliant-app-ever
Trenutni rekord je navodno 40 metara.
Možeš mi reci kako to uradim. hvala
Mislim da te kolega krivo razumio. Ali slati datoteke s kompa na mobitel je jednostavno - instaliraš desktop inačicu Dropboxa na komp, linkaš je s accountom Dropboxa kojeg već imaš na mobitelu i to je to!
Na kompu ćeš dobiti folder ''Dropbox'' i u njega bacaš sve što želiš na mobitelu. Ja nisam komp i mob spojio kabelom valjda dvije godine...sve rješavam Dropboxom.
Pozz ekipo ;)
Preporuka neke dobre free aplikacije za "auto-optimizaciju" ???
JB-4.2.xx
Ne treba ti na tim visokim verzijama takvo sto.
Ali ako moras skini si "greenify" i prouci ga.
Upss, nije 4.2.xx nego 4.1.2
Upss, nije 4.2.xx nego 4.1.2
Isto.
@Andi.cro - Probaj aplikaciju Clean Master(free).
@Andi.cro - Probaj aplikaciju Clean Master(free).
Nema "Auto mode" :(
Kako to da su neki dobili po 25-50gb prostora na Dropbox-u ja dobio sam 2gb,
O cem se tu radi.
Nema "Auto mode" :(
Koliko vidim ni jedan od ponuđenih programa za čišćenje smartfona na Google Playu nema opciju automatskog čišćenja tako da ćeš u svim aplikacijama morati to ručno raditi. Koliko sam vidio na slikama, aplikacija Clean Master ima opciju podsjetnika. Pa će te on valjda obavijestiti kada da ga očistiš. Pozdrav
Kako to da su neki dobili po 25-50gb prostora na Dropbox-u ja dobio sam 2gb,
O cem se tu radi.
Prije je bila nekakva akcija kao kada skineš aplikaciju na smarfon dobiš 25GB prostora ali akcija je završila...