Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.696.198
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav, 

čisto informativno, jel se itko od vas uhvatio u koštac s famoznim Mediaserverom?
Jeste uspjeli i kako riješiti? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: Android borbeni komplet
sudy_freak kaže...

Pozdrav, 

čisto informativno, jel se itko od vas uhvatio u koštac s famoznim Mediaserverom?

Neki .mp3 ti je corruptan ako ti draina bateriju mediaserver.

šumski put je bio ravan.
14 godina
dreammaker kaže...
sudy_freak kaže...

Pozdrav, 

Provjerio s MP3 Checkerom.
Svi su OK.

Ostale ideje? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
sudy_freak kaže...
dreammaker kaže...
sudy_freak kaže...

Pozdrav, 

Provjerio s MP3 Checkerom.
Svi su OK.

Ostale ideje? 

Može i slika isto biti..

šumski put je bio ravan.
14 godina
Moze peporuka nekih aplikacija za odrzavanje i optimizaviju za ne rootane mobitele. Mozda neki cleaneri, nesto tipa greenifiti ili tako nesto.
14 godina
dinos3 kaže...
Moze peporuka nekih aplikacija za odrzavanje i optimizaviju za ne rootane mobitele. Mozda neki cleaneri, nesto tipa greenifiti ili tako nesto.

Clean Master

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

A sada malo veseliju temu browser igre i njihovi android app pandami primjerice travian settlers itd..

bitno da mozes nastaviti igrati preko smartphone appa kao na Pc browseru

Primjer: Hattrick

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.hattrick.hattrick

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 14:53 (Killua).

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Imam pitanje ne direktno vezano za andriod. Instalirao sam AVG antivirus na android i on ima opciju lociranja mobitela. Koja na moje čuđenje funkcionira i preko baznih stanica, ne samo GPS.Mislio sam do sada da na to ima pravo samo policija. Pa me zanima dali postoji neka besplatna aplikacija koja omogućuje isto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
Reality is wrong. Dreams are for real.

3 0 hvala 0
16 godina
Cerberus - najbolja uz Lookout (free)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Gale92 kaže...
dinos3 kaže...

Clean Master

Upalio sam to, pobrisao par tvornickih aplikacija koje se tepaju na RAM. I sestra ide otkljucavati mobitel i kaze e kako mi je sad mobitel brzi   ;)

Ako netko ima jos, slobodno.

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Galaxy S2, 4.2.2, stock camera app.

Počeo mi je danas okretati slike koje uslikam zadnjom kamerom kada mobitel drzim normalno (okomito). Okreće ih za 90 stupnjeva.

Je li se itko susretao s time i kako je rješio taj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Meni se zna dogodit na mojem S3

Kad vidim da su se oni shortcutevi rotirali, jednostavno ga uspravim i ponovno postavim u poziciju za slikanje 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Shortcutevi ostanu isti, jednostavno zarotira sliku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Bando!!!

Kako se gasi ono smeće što se prikazuje kada je baterija na 20% ili koliko već posto pa dva puta zatuli. Do sada me već par puta probudlio usred noći u 3pm i s mobitelom...

slično ovome 

android verzija 2.3.6. mobitel samsung galaxy mini 2

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
1. Sto nenadogradis taj mini 2 na noviju verziju androida.
2. El nije jednostavnije stavit na besumno
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
17 godina
odjavljen
Jim Carrey kaže...

Bando!!!

Kako se gasi ono smeće što se prikazuje kada je baterija na 20% ili koliko već posto pa dva puta zatuli. Do sada me već par puta probudlio usred noći u 3pm i s mobitelom...

slično ovome 

Bez roota nikako (ja mislim). Pa stavi na vibraciju ili bešumno preko noći, alarm bi ti ipak treba zvoniti.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 12:54 (Kordy).
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

da mi odgovara tako bi stavio, budem probao preimenovati fajlove možda bude ok ali stvarno je iritatno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Bando!!!

slično ovome 

nikako osim da stavis mob na besumno...

PC - stručnjak kaže...
1. Sto nenadogradis taj mini 2 na noviju verziju androida.
2. El nije jednostavnije stavit na besumno

1. čeka se službena nadogradnja na jelly bean (još ništa od nadogradnji za mini 2)

2. upravo sam to mislio i predložiti...

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
17 godina
odjavljen
Jim Carrey kaže...

da mi odgovara tako bi stavio, budem probao preimenovati fajlove možda bude ok ali stvarno je iritatno 

Pa taj fajl koji tebi treba je u \system  particiji tako da bez roota ništa od toga.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
16 godina
Android borbeni komplet

Ova nova verzija sustava me prislila na potpunu reorganizaciju. Prije sam na 2.3 ima početni zaslon na kojemu je bio sat, baterija i sve aplikacije za komuniciranje. Pomicanjem ekrana lijevo su bili widgeti za internet, gps, svijetiljku itd. Desno sam imao kalendar i podsjetnik. A klikom na središnju tipku sam dobio foldere s apliakacijama. A sada ne mogu raditi foldere u tom izborniku, nego je tamo samo popis aplikacija {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 14:32 (plavi08).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

... A sada ne mogu raditi foldere u tom izborniku, nego je tamo samo popis aplikacija {#}

Instaliraj go launcher. Njega sam koristio 90% vremena za launcher, ali sad u sebi ima "previše opcija" i nije toliko fluidan na starijim mobitelima i "lagan" kao nekad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 15:12 (Osa).
16 godina
Osa kaže...
plavi08 kaže...

... A sada ne mogu raditi foldere u tom izborniku, nego je tamo samo popis aplikacija  {#}

Instaliraj go launcher. Njega sam koristio 90% vremena za launcher, ali sad u sebi ima "previše opcija" i nije toliko fluidan na starijim mobitelima i "lagan" kao nekad.

Bolje bi mu bilo da instalira Apex ili Nova launcher.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Brzo..s kojom aplikacijom mogu backup-irati aplikacije, ali da ih ne vuce s google accountom, jer bi stavio novi account, i vratio stare aplikacije na novi account, moguce?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 16:05 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa morati ćeš sve isponova kupovati. To ti je jasno?

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jasno mi je..ali imam sve besplatne aplikacije..ili hoces reci da cu morati ponovno skidati te aplikacije, ne postoji nacin da ih prebacim s jednog na drugi account?Kao sto se moze s Titanium backup pro?Ssamo neka aplikacija koja ne zahtijeva root?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Jasno mi je..ali imam sve besplatne aplikacije..ili hoces reci da cu morati ponovno skidati te aplikacije, ne postoji nacin da ih prebacim s jednog na drugi account?Kao sto se moze s Titanium backup pro?Ssamo neka aplikacija koja ne zahtijeva root?

Navodno ova... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup

Nisam nikada koristio, pa ne mogu tvrditi. :D

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Osa kaže...
plavi08 kaže...

... A sada ne mogu raditi foldere u tom izborniku, nego je tamo samo popis aplikacija {#}

Istina, ja sam i dalje na 2.3.7 pa sam, zaboravio na ove novije appove koji ne idu na 2.3.7

14 godina
protjeran
dinos3 kaže...

Upalio sam to, pobrisao par tvornickih aplikacija koje se tepaju na RAM. I sestra ide otkljucavati mobitel i kaze e kako mi je sad mobitel brzi   ;)

Kak si bez roota pobrisal par tvornickih aplikacija?

daniel
14 godina
mind_challenge kaže...
Osa kaže...
plavi08 kaže...

Tako je, instaliraj Novu ili Apex (preporuka Nova) i moci ces raditi sve sto si radio na proslov verziji sustava, cak jos fluidnije.

daniel.hajdinjak666 kaže...
dinos3 kaže...

Kak si bez roota pobrisal par tvornickih aplikacija?

Tako je, ispravak mog ne tocnog navodan: nisam obrisao nego sam onemogucio, to radio na principu kao ''froze'' u Titaniumu. ICS ima tu opciju da odes na informacije o aplikaciji i odma pokran deinstaliraj ti je onemoguci. I aplikacija se ne moze koristiti, samim tim ne moze ju ni upaliti sustav, tako da se ne trpa na RAM.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice